Tabii ki çıkarCanımm inşallah öyledir kan versem yarın çıkar mı 9 gün oluyor
Whatsap , instagram ve facebook toplu halde çöktü.Kızlar watsapa ne olmuş
Haberi olan var mı
Aynen biraz önce bir konu okudum dayının biri yazmış eşiyle sıkıntıları varmışBir de burası var sağlam
Sosyal medya kullanılmıyor kaç saattirKızlar watsapa ne olmuş
Haberi olan var mı
İnşallah canım bekliyoruzCuma gidelim diyoruz kan vermeye 27 si tekli transfer oldum ben cumaya 12 gün oluyor bakalım nasip inşallah bizede müjde vermek kısmet olur
Çıkar canımCanımm inşallah öyledir kan versem yarın çıkar mı 9 gün oluyor
Aynen biraz önce bir konu okudum dayının biri yazmış eşiyle sıkıntıları varmışbakmışlar olacağı yok buralara gelmişler
Bosver canım hiç takma kafana benimki de oğullarimin soyu tükenecek diye üzülüyordu diğer oğlunun karısı hamile kalınca sevinçten havalara uçtu. Soyu devam edecek diye çok mutlu, bu de bana söylüyor çok sevindim diye yani artık benim çocuğum olmasa da olur bir veliaht prens geliyor ne de olsa. Çok üzücü ama cehalet işte yapabileceğimiz bir şey yokSelam kızlar ,
Biraz gerginim bu aralar foruma da fırsat bulup giremiyorum.
Kaynanam geldi memleketten ve dün aramızdaki konuşmayı aynen yazıyorum
Biz yumurta donasyonuna karar verdik eşimle ama yakınlarımız tüp bebek tedavisi göreceğimizi sanıyor.
3 kere kendi imkanlarımızla denedik olmadı kimseden de beş kuruş istemedik.
Dün sabah kahvaltıda kayınvalidem diyor ki;
Çok uzatmayın tedavi işini bir an önce tedavi görün dedi.
Bende öyle basit şeyler değil ha deyince dedim.
Eşim de para ayarlamamız lazım yetiştiremiyoruz dedi.
Kayınvalidem oğluna döndü ve aynen şöyle dedi
Senden çocuk oluyor ama değil mi ?????????? dedi.
Yani sinirimden hala çatlıyorum içimdeki hırs beni yiyip bitirecek.
Tam bir cesaret transferimi 2-3 satir bisey yazayim dedim global internet coktuWhatsap , instagram ve facebook toplu halde çöktü.
Bir tek Twitter sağlam kaldı millet oraya akın etti
Çökmüş canim yazilanlar gitmiyorKızlar watsapa ne olmuş
Haberi olan var mı
Hayirli uğurlu olsun transferin canim insallah guzel sonuclarin olurArkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
Desiiiii ayyyy çok sevindimArkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
Desi-99 bir arkadaş anneadayıArkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
Süper, tabi ki cikarCanımm inşallah öyledir kan versem yarın çıkar mı 9 gün oluyor
Hayırlı olsun insallah,Arkadaslar merhaba, 27 sinde anneadayi1974 le birlikte transfer olduk yan yana yataklarda,benim 29unda 2. transferim de oldu. Hepsi aa toplamda 3 embryo transfer edildi… gectigimiz cuma gunu de 1 aylik ilaclar ve bazilarini oradaki eczaneden bulduklarimla iki aya tamamladigim ilaclarla donus… bu macerayi anneadayi ve bir arkadas daha hep birlikte yasadik ,diliyorum ; tedavide olan, baslamayi planlayan ,kalbinden geciren, sonuc bekleyen hepimizin yuzu guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?