Bir Zoladex’li daha gebe..Günaydin kizlarTransferimin ilk gününden beri beni yalniz birakmadiniz cogu mesajlara cevap veremedim.Dualarinizi herzaman hissettim. Yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. Kiew benim icin bir mucizeydi. Orada Z Zaza74 ile kiewin altindan girdik üstünden ciktik Z Zaza74 @az sekerli B Bluemoon78 @Aigle hepberaber cok güzel zaman gecirdik. Sanki hepimiz birbirimizi önceden taniyor gibiydik. Sabahlara kadar sohbet muhabbet
Esimin tese ameliyat günü kalbim agzimdaydi korku bi yandan beklemek cok zordu. Z Zaza74 ve @az sekerli o günde cok yardimci oldu haberi aldigimizda onlarin sevincini bile kalbimde hissetmistimEvet tese basarili gecmisti ve artik bende bebegime kavusmak icin gün saymaya baslamistim Transfer günü geldi ve catti. Peki kac embriyo vardi Hersey yolundamiydi bilemiyodum. Onun sonucunu bile hep beraber ögrendik.
Cok sorulan soru( 3 embriyom kalmisti ve cok kaliteli degildi. Ben transfer istemiyorum dedim)nasil olurdu 5dk sonra trasnfere girmem gerekiyor. Hayir dedim isstemiyorummm@azsekerli . Esi esimm ve andrey sacmalama dedi ve trasnferim gerceklesti Hic umutlu degildim trasnferden cikar cikmaz dinlenirken zazam ile telefonlastiik bana cok kizdi tabi olacak kuzummm olacak dedi cok kahrimi cekti Kiewden döndükten sonra almanyada test birakmadim 7.günden basladim yapmaya pozitif gördükce inanamadim .Aradim zazami sakami bu dedim pozitif cikti 16 sene göremedigim cizgiyi gördüm sevinmelimiyim bilemedim soktaydim. Kan sonucuna odaklandim kanda görmeden icimiz rahat etmeyecekti. Pazartesi yi bekleyemedim ve esimle dün aksam hastanede test yaptik. Doktor 1 saat sonra gelin dedi. Zaman gecmiyordu icim icime sigmiyordu ya cikmazsa diye..
Doktor kapidan cikti esime dogru geldi ve esiniz hamile dedi. Esimin ellerinin titredigini gördüm sonucu alirken. Doktorla konusurken sesi titriyorduSacma sacma sorular sormaya basladi Doktor bile hissetti bizi ve gözleri doldu kadinin Doktor cogul olabilir deyinc biz hepten sok olduk. Ya ben trasnferi iptal etmek istedim yaaa Israr eden bana destek cikan herkesden allah razi olsun Biz 16 senedir ne türkiyede nede almanyada bu mutlulugu gördük. Kiew bize bu mutlulugu yasatti.Vesile olan zazamdan Allah razi olsun. Dualarim onunla
Pazartesi ikinci kani verecegiz. Allahim insallah yüzümüze güler ve güzel bir sekilde ilerlerAllahim herkesin gönlüne göre versin insallah bir gün herkes mucizesine kavusur
Canım benim hayırlı olsun, çok ama çok sevindim eşini ve seni tebrik ediyorumGünaydin kizlarTransferimin ilk gününden beri beni yalniz birakmadiniz cogu mesajlara cevap veremedim.Dualarinizi herzaman hissettim. Yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. Kiew benim icin bir mucizeydi. Orada Z Zaza74 ile kiewin altindan girdik üstünden ciktik Z Zaza74 @az sekerli B Bluemoon78 @Aigle hepberaber cok güzel zaman gecirdik. Sanki hepimiz birbirimizi önceden taniyor gibiydik. Sabahlara kadar sohbet muhabbet
Esimin tese ameliyat günü kalbim agzimdaydi korku bi yandan beklemek cok zordu. Z Zaza74 ve @az sekerli o günde cok yardimci oldu haberi aldigimizda onlarin sevincini bile kalbimde hissetmistimEvet tese basarili gecmisti ve artik bende bebegime kavusmak icin gün saymaya baslamistim Transfer günü geldi ve catti. Peki kac embriyo vardi Hersey yolundamiydi bilemiyodum. Onun sonucunu bile hep beraber ögrendik.
Cok sorulan soru( 3 embriyom kalmisti ve cok kaliteli degildi. Ben transfer istemiyorum dedim)nasil olurdu 5dk sonra trasnfere girmem gerekiyor. Hayir dedim isstemiyorummm@azsekerli . Esi esimm ve andrey sacmalama dedi ve trasnferim gerceklesti Hic umutlu degildim trasnferden cikar cikmaz dinlenirken zazam ile telefonlastiik bana cok kizdi tabi olacak kuzummm olacak dedi cok kahrimi cekti Kiewden döndükten sonra almanyada test birakmadim 7.günden basladim yapmaya pozitif gördükce inanamadim .Aradim zazami sakami bu dedim pozitif cikti 16 sene göremedigim cizgiyi gördüm sevinmelimiyim bilemedim soktaydim. Kan sonucuna odaklandim kanda görmeden icimiz rahat etmeyecekti. Pazartesi yi bekleyemedim ve esimle dün aksam hastanede test yaptik. Doktor 1 saat sonra gelin dedi. Zaman gecmiyordu icim icime sigmiyordu ya cikmazsa diye..
Doktor kapidan cikti esime dogru geldi ve esiniz hamile dedi. Esimin ellerinin titredigini gördüm sonucu alirken. Doktorla konusurken sesi titriyorduSacma sacma sorular sormaya basladi Doktor bile hissetti bizi ve gözleri doldu kadinin Doktor cogul olabilir deyinc biz hepten sok olduk. Ya ben trasnferi iptal etmek istedim yaaa Israr eden bana destek cikan herkesden allah razi olsun Biz 16 senedir ne türkiyede nede almanyada bu mutlulugu gördük. Kiew bize bu mutlulugu yasatti.Vesile olan zazamdan Allah razi olsun. Dualarim onunla
Pazartesi ikinci kani verecegiz. Allahim insallah yüzümüze güler ve güzel bir sekilde ilerlerAllahim herkesin gönlüne göre versin insallah bir gün herkes mucizesine kavusur
Eftoşum canimm inşallah hep birlikte hepimize herşey güzel olacakCanim tamaram rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldurecek ben buna yurekten inaniyorum hersey cok guzel olacak senin icin ❤❤❤❤❤❤❤❤
Sagol cnm seninde güzel haberlerini bekliyoruzBir Zoladex’li daha gebe..
Sağlıkla kucağına al Beyza
Eşini ve seni gönülden tebrik ederim
Sagol canimCanım benim hayırlı olsun, çok ama çok sevindim eşini ve seni tebrik ediyorumçok güzel günler geçirdik Kiev de, inşallah bir gün bebelerimizle beraber daha keyifli günler geçiririz
Canım nasıl sevindim nasıl duygulandım nasıl umut doldu içime , Allah tamamına erdirsin sevinçle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , evinize bereket huzur neşe getirsin , çok çokkk güzel haberler alalım artık hepimiz bundan sonra dert tasa bidaha uğramasın bizlere biz hayatımzın sınavını çok büyük maddi manevi verdik artık keyifli günler başlasın inşallahGünaydin kizlarTransferimin ilk gününden beri beni yalniz birakmadiniz cogu mesajlara cevap veremedim.Dualarinizi herzaman hissettim. Yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. Kiew benim icin bir mucizeydi. Orada Z Zaza74 ile kiewin altindan girdik üstünden ciktik Z Zaza74 @az sekerli B Bluemoon78 @Aigle hepberaber cok güzel zaman gecirdik. Sanki hepimiz birbirimizi önceden taniyor gibiydik. Sabahlara kadar sohbet muhabbet
Oyle icten anlatmissin ki icim ciz etti kuzumGünaydin kizlarTransferimin ilk gününden beri beni yalniz birakmadiniz cogu mesajlara cevap veremedim.Dualarinizi herzaman hissettim. Yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. Kiew benim icin bir mucizeydi. Orada Z Zaza74 ile kiewin altindan girdik üstünden ciktik Z Zaza74 @az sekerli B Bluemoon78 @Aigle hepberaber cok güzel zaman gecirdik. Sanki hepimiz birbirimizi önceden taniyor gibiydik. Sabahlara kadar sohbet muhabbet
Geçmiş olsun canım . İnşallah en yakın sürede mucizeler seni bulurBen şu an hiç bir şey yapmıyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Biraz zamana ihtiyacım var yorucu bir süreç yaşadım canım
Evet canım umut hiç tukenmiyor. Yoksa yasabilirmiyiz... İnşallah kapanan kapıların arkasından çok güzel yeni kapılar bize görünür. inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız. Hayat birgün bizede gülümseyecek buna inanmak çok istiyorumCanimmmm inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız. Bak umut hiç tukenmiyor bir kapı kapandiysa başka bir kapı açılıyor biliyorum ki sen de anne olacaksın Allah'ın izniylebuna çok inanıyorum bütün kalbimle
Gülecek zumrom canim seninde hepimizinde gulecek rabbimin izniyle. Zumrom rabbim herzaman yar ve yardimcin olsunEvet canım umut hiç tukenmiyor. Yoksa yasabilirmiyiz... İnşallah kapanan kapıların arkasından çok güzel yeni kapılar bize görünür. inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız. Hayat birgün bizede gülümseyecek buna inanmak çok istiyorum
Hepimizin canım hepimizinGülecek zumrom canim seninde hepimizinde gulecek rabbimin izniyle. Zumrom rabbim herzaman yar ve yardimcin olsun❤❤❤❤❤
Bana ilk görüşmeye gittiğimde dr ilaçlarımı ne zaman kullanacağımı ve hangi tarihte dr muaynesi olup onlara göndereceğimi yazan bir protokol verdi tabii Andrey toplantı yapıp hepsini Türkçe olarak anlattı yazdı öyle verdiKiev de tedavi gören arkadaşlarim transferden önce Türkiye de 2. Doktor kontrolünüzü ne zaman yaptınız ?? Bu neye göre belirleniyor ?
Canım sen 19 gün gittinmi kontrole?Bendeki ilaç kullanım protokolunde sadece doğum kontrol hapının 19. Günü bir kontrol yazıyor 2. Kontrol için herhangi bir not yok. Unutuldu mu acaba
Gittim değerleri ultrason sonuçlarını attım Depot iğnesini olmamı istedi şimdi adet olmani beklicez muhtemelen 3 Ekim'de start vericez dedi o kadar.Canım sen 19 gün gittinmi kontrole?
O kontrol sonucuna göre tedavinin devamı gidiyor
Sen hangi aşamadasın
İlk depotmu?Gittim değerleri ultrason sonuçlarını attım Depot iğnesini olmamı istedi şimdi adet olmani beklicez muhtemelen 3 Ekim'de start vericez dedi o kadar.
Eksik olduğunu sanmıyorum ama siz yinede sorun isterseniz benim anladığım herkese farklı protokol uygulanıyor çünkü bana da diğer arkadaşlarla aynı uygulanmadı benden ne film istediler ne memografi direk de tedavim başladı büyük gün yarın pandoranın kutusu açılacak bakalım kaç adet kaliteli embriyo var nasıl transfer edilecek heyecan dorukta sonu güzel olsun inşallahGittim değerleri ultrason sonuçlarını attım Depot iğnesini olmamı istedi şimdi adet olmani beklicez muhtemelen 3 Ekim'de start vericez dedi o kadar.
Kaç Depot var kiİlk depotmu?
Caniiimm inşallah çok güzel evlatlar çıkacak o kutudan dualarimiz seninleEksik olduğunu sanmıyorum ama siz yinede sorun isterseniz benim anladığım herkese farklı protokol uygulanıyor çünkü bana da diğer arkadaşlarla aynı uygulanmadı benden ne film istediler ne memografi direk de tedavim başladı büyük gün yarın pandoranın kutusu açılacak bakalım kaç adet kaliteli embriyo var nasıl transfer edilecek heyecan dorukta sonu güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?