Beyzosum canım ağlattın beni de her nasip vaktine esirdir. Senin vaktin gelmiş artık, çok uzun bir süreç yaşadıkların ve sonunda Allah muradını nasip etmiş. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah dualarımız seninle canım

Senin adına ne kadar sevindimmm anlatamamm Gözlerim doldu yazdıklarını okurken 16 yıl sonraaa……Ne güzel bir müjde… Ne büyük ve hakedilmiş bir mutluluk….Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn innşşşKalbim dualarım seninle

Ne kadar uzun zorlu ama sonu güllerle dolu yolları asmissin . Sabrın sonu selamet daha sonrada zazam la beraber onca kadına önderlik edip binlerce mutluluk umut yarattınız . Allah'ım seni evladinla uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

beyzoşum,canım kardesim...sayende dünden beri yüzüm iki kat gülüyor okadar mutlu oluyorum kii senin minnosları düsündükce..
evet,stresli endiseli günler gecirdik kievde.ama bir okadar da harika zamanlardı.gördügün gibi tüm endiselerimiz yersizmis.Allah ol derse olur,bizim zamanimiz bu zamanmis demekki
eşinin de seninde bu mutlulugu sonuna kadar hakettiginizi düsünüyorum.hepimiz bu mutlulugumuzu devam ettiricez insallah enerjimiz birbirimize gecmis olmali ki hepimizin bebisleri bizimleinsallaah zaza ma da ekimde enerjimizi yollamaya devamedicez ve ondan da harika haberler alicaz

Canim tamaram Allahim en yakin zamanda seninde yüzünü güldürsün insallah

Sagol canim benimmm hepimiz sag saglim kucagimiza alalim insallahhh

Sabah sabah hepimizi duygulandırdın. Cogumuza bir kez daha umut oldun. Gönlümüze yeşillikler serptin. Ne güzel duygular 16 sene sonra artık vakti gelmiş. Sonuna kadar bütün mutlulukları hakediyorsun. Her anın her adımın sonuna kadar tadını çıkar. Sen artık HAMİLESİN!!!! Allah'ım sağ salim kucağına da almayı nasip etsin

Canimm sagolll insallah sag saglim kucagimiza alacagimiz günüde görecegiz. Allah izin verirse ayni zamanda doguracagiz Zazamda bize yetisecek fazla fark olmayacak aramizda onunda güzel haberini alacagiz Allahin izniyle

Aminnn canim insallahhhhh Hic umudum yoktu. Rabbime sükürler olsun . Dualarimizdasiniz hepiniz. Ben burdaki arkadaslarimin dualari destekleriyle bu mutlulugu tadiyorum. Inaniyorum burdaki herkes yakin zamanda bu mucizeyi yasayacak. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Canim Zazam bizi zirkanin durumundan habersiz bırakma inşallah herşey yolunda gider. İstedigi kadar bebeğini kucağına alır. Zirkam okuyorsan bizi kucak dolusu dualar sevgiler sana

Canım çok tebrik ederim mucizen kucağında dolsun beni çok duygulandırdın gözlerim yaşlı okudum inş hep böyle mutluluk dan ağlarız

Rabbim o kadar büyük ki ol derse olur canim arkadasim ❤❤❤❤❤

Cnm çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağında almayı nasip etsin

Canimmmm inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız. Bak umut hiç tukenmiyor bir kapı kapandiysa başka bir kapı açılıyor biliyorum ki sen de anne olacaksın Allah'ın izniyle buna çok inanıyorum bütün kalbimle

Canim tamaram rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldurecek ben buna yurekten inaniyorum hersey cok guzel olacak senin icin ❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…