- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 46
Aslında her duyduğumuzu bize uygunmu diye düşünüp kafayı bulandırıyoruz boşu boşuna oraya gidene hikayesini anlatana muayenesini olana en doğru tedavi yöntemini onlar söylüyor zaten.soylemesine soyluyorlarda ben oraya hiç bir zaman gidemiycemNgs pahalı bir işlem
Durup dururken yapılmaz
Ondansa 2 paketli deneme alın
Hangisi tutarsa
AmiiiiinnnnMasallahsag saglim kucagina aldigin günleride görücez insallah Darisi hepimize insallah eylül ekibinin ilk pozitifi Devami gelsin insallahh
Belli olmazAslında her duyduğumuzu bize uygunmu diye düşünüp kafayı bulandırıyoruz boşu boşuna oraya gidene hikayesini anlatana muayenesini olana en doğru tedavi yöntemini onlar söylüyor zaten.soylemesine soyluyorlarda ben oraya hiç bir zaman gidemiycemsizleri izleyip dua edicem sizlere bol bol
Ayyy güzel haberlere cok ihtiyacimiz varr umutt oluyor bize vallaAmiiiiinnnn
Bluemoonuma dedim dayanamadım yazdım gebeliğini
Diyor bende senin sonucunu yazıcam
kız deseydin sen yazana kadar ben sonuçumu zaten belediyeden anons ettiririmAmiiiiinnnn
Bluemoonuma dedim dayanamadım yazdım gebeliğini
Diyor bende senin sonucunu yazıcam
Cookkkk aminnnnnnBelli olmaz
Belki her kesten önde gittin ve bebeğinle döndün
mutluluğumu ve heyecanımı tarifedememMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Yaş çok sevindim olumsuzluk üzerine süper bir haber rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
Cok sevindik canimMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Canım bluemoonum tez bir zamanda sende benim haberimde fevri davran ve sonucunu ortaya haber verMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Tebrikler BluemoonMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Senin gebelik haberini senden önce verecek sayısı baya çoğaldıııı ZazaCanım bluemoonum tez bir zamanda sende benim haberimde fevri davran ve sonucunu ortaya haber ver
İyiki seni tanıdım
Hayatımda ilk kes böyle keyifli tedaviye geldim
Ekibimiz muhteşemdi
Maşallah canım mutluluğun daim olsun Rabbim devamını getirsin yavruların canına yapışsın kucağına aldigin günüde gör inşalalhhhhhhMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Maşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah bizde sabah kliniğe geçicez bakalım heyecan doruktaKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
Nasıl sevindim gözümden yaş geldi okurken sanki kendim gördüm o pozitifi gibi etkilendim inanın , Allah kucağınıza almayı nasip etsin inanın hepimizde size duacıyızMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında S Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Yine de NGS istiyorum çünkü embriyo hasarlı olursa başarısız sonuç riskini almak istemiyorum. Bedenimiz ilaçlardan çok yoruluyor ve risk alıyoruz. Sizinki de bu sefer tutunur ve güzel sonuca ulaşırsınız umarımDonasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükür
Hiç ngs ye boşu boşuna para verme
Siz bu işe girmediniz ki yorulasınız
Bu işte 20-30 denemeyi y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?