- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Yok tam tersi türkiye tatilinden dönen ukraynalılar ve ucuz olduğundan uni için tercih eden türk öğrencilerle doluydu bu sefer ,gezmek için gelen de varsa bilemem ama çok kalabalık olması biraz da yabancılara sadece 1 kişi bakıyordu ondan o yogunluk 1 kişiyle bitmezdi zatenGünaydın , herkeste kieve gidiyor mübarek turistik bir şehir anladıgım kadarıyla havalimanı hep kalabalık, Rabbim gönlümüzdekine göre versin inşallah
Canim 1 ay kadar sonraydi benimAigle A az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 S sadesutlu @pankekk
@Deniz5506 @Birhayalimvar
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
Kiewe ilk görüşmeye gittikten sonra transferiniz ne kadar süre sonra oldu ??
Cok güzel olcak insallahGerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorum
Onca uğraş onca emek umarım hepimizin kucağı dolar
Amiiiiinnnn yurekten amiiiiiinnnnCok güzel olcak insallahRabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.
canım test gunumuze var daha,pazartesi beyzayla benimki.ama ben cuma yapmayi düsünüyorum kan testi.11. gun oluo ozmn.hatta aiglenin bile cikar cuma gunu.direk kan vercem ,idrar yapmadim canim
Var mı belirtin falan.canım test gunumuze var daha,pazartesi beyzayla benimki.ama ben cuma yapmayi düsünüyorum kan testi.11. gun oluo ozmn.hatta aiglenin bile cikar cuma gunu.direk kan vercem ,idrar yapmadim canim
okdar cok ilaç kullanıyoruz ki elbet vucutta bir cok degisiklik oluyor.ben hic gebe kalmadim,o yuzden bilmiyorum ki bu degisiklikler belirti mi.açıkcası cook hissedebileceğimize de inanmıyorumVar mı belirtin falan.
Gerçi ilaçlardan o belirtiler.
İlk tüp bebek yaptığımda tutmuştu ve kahvaltıda sucuk kokusundan tiksinmiştim 6. günümdeyken
Daha sonra 2 kere yine denedim baktım kokulardan tiksinmiyorum anladım o zaman tutmadığını.
Çünkü kendimi biliyorum 2 kere normal gebelikle 2 evladım var. Onlarda hamileyken yine koku hassasiyeti olmuştu.
Güzel haberlerinizi alıcaz inşallah sizlerden de az kaldı
İkiz olurlar inşallah
Insallahhhh hersey guzel olacakokdar cok ilaç kullanıyoruz ki elbet vucutta bir cok degisiklik oluyor.ben hic gebe kalmadim,o yuzden bilmiyorum ki bu degisiklikler belirti mi.açıkcası cook hissedebileceğimize de inanmıyorum
Allah bağışlasin evlatlarını,insallah bizede nasip olurbakalım nolcak sonucumuz,heyecanla bekliyoruz bizde
İnşallah az kaldı meleğimİnşallah zazam inşallah dediğin gibidir
Transfer gününden beri saçma bi boşluk ve heyecansızlık doldu içime.. hormonlar ne gibi belirtiler yapıyor pek anlamıyorum ama ruhsal dengesizlik yarattığı kesin
Ngs pahalı bir işlem
Kızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
MasallahKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
MasallahhhhhhKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?