Günaydın , herkeste kieve gidiyor mübarek turistik bir şehir anladıgım kadarıyla havalimanı hep kalabalık, Rabbim gönlümüzdekine göre versin inşallah
Yok tam tersi türkiye tatilinden dönen ukraynalılar ve ucuz olduğundan uni için tercih eden türk öğrencilerle doluydu bu sefer ,gezmek için gelen de varsa bilemem ama çok kalabalık olması biraz da yabancılara sadece 1 kişi bakıyordu ondan o yogunluk 1 kişiyle bitmezdi zaten

Cok güzel olcak insallah Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.

Donasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükür
Hiç ngs ye boşu boşuna para verme
Siz bu işe girmediniz ki yorulasınız
Bu işte 20-30 denemeyi y
Z Zaza74 eğer eşlerde sorun yok ise NGS ye gerek olmuyor mu

canım test gunumuze var daha,pazartesi beyzayla benimki.ama ben cuma yapmayi düsünüyorum kan testi.11. gun oluo ozmn.hatta aiglenin bile cikar cuma gunu.direk kan vercem ,idrar yapmadim canim
Var mı belirtin falan.
Gerçi ilaçlardan o belirtiler.
İlk tüp bebek yaptığımda tutmuştu ve kahvaltıda sucuk kokusundan tiksinmiştim 6. günümdeyken
Daha sonra 2 kere yine denedim baktım kokulardan tiksinmiyorum anladım o zaman tutmadığını.
Çünkü kendimi biliyorum 2 kere normal gebelikle 2 evladım var. Onlarda hamileyken yine koku hassasiyeti olmuştu.
Güzel haberlerinizi alıcaz inşallah sizlerden de az kaldı
İkiz olurlar inşallah

okdar cok ilaç kullanıyoruz ki elbet vucutta bir cok degisiklik oluyor.ben hic gebe kalmadim,o yuzden bilmiyorum ki bu degisiklikler belirti mi.açıkcası cook hissedebileceğimize de inanmıyorum
Allah bağışlasin evlatlarını,insallah bizede nasip olurbakalım nolcak sonucumuz,heyecanla bekliyoruz bizde

Insallahhhh hersey guzel olacak❤❤❤❤❤❤

İnşallah az kaldı meleğim
Güzel sonuç yaklaşıyor

Kızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
Masallah sag saglim kucagina aldigin günleride görücez insallah Darisi hepimize insallah eylül ekibinin ilk pozitifi Devami gelsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…