Oraya giderken yok türkiyede yaptır yada Andreye yaptırt
Çıktısınıda çıkar elinde olsun
Kiev pasaport kontrolde onu istiyorlar
Tamam o zaman. Burdan hallederim. Mamografi yide gecen sene cektirdigim var onu yolluycam evraklarla beraber.

Teşekkür ederim. Evet ketem di sanırım bir araştırayım.

Amin canım yeryüzünde hiç bir kadının kucağı boş kalmasın buradaki arkadaşlarımın da tedavisi su gibi aksın sonu bebişli olsun

Kızlar sigorta için bir öneri daha size uçak biletinizi aldıktan sonra Andreyi uçuşunuzdan bir kaç gün öncesinde taciz etmeye başlayarak kendisine yaptırabilirsiniz. Yardımcı olacağına inanıyorum. 1 aylık sigorta için 400 grivna vermiştik. Bize orada iken keşke size 3 aylık yapsaydık daha uyguna gelebilirdi gibi bir cümlede kurmuştu ama iş işten geçtiği için sorma gereği duymamıştım. 3 ay olunca ne oluyor diye. Türkhava yollarının covid19 kapsayan sigortası payaaa pahalıya gelmişti ayrıca.

Ben şimdi Pegasus dan inceledim Visit Ukraine - Information and Rules bu sayfadanda yaptırabiliyoruz, 2 gün için 5.9 euro dedi sigortaya , Türkiye de aynısına 140 tl demişti biraz önce

Kızlar Rabbim hepimizin muradını versin inşallah
Can Zaza bu kez her şey yolunda en iyi kliniklerden birindesin ve çok güzel bir tedavi oluyorsun. İnan bu kez olacak sayende 20-30 bebek geliyor su bir iki ay içinde bu kadar da dualarımızdasin Allah sesimizi duysun inşallah

Can Zaza bu kez her şey yolunda en iyi kliniklerden birindesin ve çok güzel bir tedavi oluyorsun. İnan bu kez olacak sayende 20-30 bebek geliyor su bir iki ay içinde bu kadar da dualarımızdasin Allah sesimizi duysun inşallah
Amin amin aminnnn Z Zaza74 tüm dualarım seninleee kalbimden geçenlerdensin

Merhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah
Neden ki hava kosullari mi?
Gec olsun da güc olmasin derler.
Daha Gecte olmasin güc te olmasin insallah.

Kızlar bişey sorucam kafamda kuruyorum sabahtan beri.
Mesela kiewe gittik ilk görüşmeye diyelim. Yakınlarımız bizi ararsa yurtdışında olduğumuz belli olur mu acaba
Söylemek istemiyorum kimseye.

Kızlar bişey sorucam kafamda kuruyorum sabahtan beri.
Mesela kiewe gittik ilk görüşmeye diyelim. Yakınlarımız bizi ararsa yurtdışında olduğumuz belli olur mu acaba
Söylemek istemiyorum kimseye.
Oradayken esim beni aradi uyari vermedi.
Dolasima acik olmsli teliniz unutmayin

Oradayken esim beni aradi uyari vermedi.
Dolasima acik olmsli teliniz unutmayin
Yurtdışı aramalarına açık olması lazım yani değil mi ?
Canım sen ilk görüşmeye yalnız mı gittin.
Benimde aklıma geldi aslında. Nisan ayında eşimin testleri yapıldı spermiogram ve sperm dna hasar kaydı testi.
Acaba onları alıp yanıma yalnız mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…