Hahaaa : ))))Ayy Allah razı olsun
Bizde ordan yapalım
Yoksa andreyi son güne kadar bıktırıyorum
Tamam o zaman. Burdan hallederim. Mamografi yide gecen sene cektirdigim var onu yolluycam evraklarla beraber.Oraya giderken yok türkiyede yaptır yada Andreye yaptırt
Çıktısınıda çıkar elinde olsun
Kiev pasaport kontrolde onu istiyorlar
Teşekkür ederim. Evet ketem di sanırım bir araştırayım.Tedaviniz hayirli olsun inşallah.
Meme usg için yaptiracaginiz merkezde indirim isteyin. 800 demişlerdi 500 e yaptirmistim fiyat konusunda bilginiz olsun.
Birkaç sayfa geride Yedildomatesin yaptirdigi yer ismi var. Bedelsiz sanirim. Oradan da once randevu almayi denersiniz.
Bence çok iyi yapmışsınız, hatalı bir embriyo zaten negatif sonuç verir veya düşük ile sonuçlanır.Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Cinsiyet tayini de yapılıyormuş sanırım ama bunun önemi yokBenim yapacak başka bir şeyim kalmadı malesef
Bu sefer olacak merak etmeyin en doğru yerdesinizBenim yapacak başka bir şeyim kalmadı malesef
Amin canım yeryüzünde hiç bir kadının kucağı boş kalmasın buradaki arkadaşlarımın da tedavisi su gibi aksın sonu bebişli olsunSelamlar, tebrikler , gözünüz haneniz aydın olsun inşallah
Mutluluğunuz daim oksun , yürekten en kalbi hislerimle paylaşıyorum
Allahım esirgesin
Sağlıkla kucaklarsınız inşallah evlatlarınızı
Darısı, dileyen tüm arkadaşlarıma(ben de tabiiki)
Sevgiler
Vardiniz mi ?Yarın gidiyoruz zaten isteselerde yaptıramam artık bilmiyorum ki neye göre ve neden isteniyor benden rahim filmi de istemediler benim vardı kendim götürdüm
Ben şimdi Pegasus dan inceledim Visit Ukraine - Information and Rules bu sayfadanda yaptırabiliyoruz, 2 gün için 5.9 euro dedi sigortaya , Türkiye de aynısına 140 tl demişti biraz önceKızlar sigorta için bir öneri daha size uçak biletinizi aldıktan sonra Andreyi uçuşunuzdan bir kaç gün öncesinde taciz etmeye başlayarak kendisine yaptırabilirsiniz. Yardımcı olacağına inanıyorum. 1 aylık sigorta için 400 grivna vermiştik. Bize orada iken keşke size 3 aylık yapsaydık daha uyguna gelebilirdi gibi bir cümlede kurmuştu ama iş işten geçtiği için sorma gereği duymamıştım. 3 ay olunca ne oluyor diye. Türkhava yollarının covid19 kapsayan sigortası payaaa pahalıya gelmişti ayrıca.
Ama Andrey yapıyorsa hiç ugrasmaya gerek yokmuşBen şimdi Pegasus dan inceledim Visit Ukraine - Information and Rules bu sayfadanda yaptırabiliyoruz, 2 gün için 5.9 euro dedi sigortaya , Türkiye de aynısına 140 tl demişti biraz önce
Senin gibi buradaki herkes onun akrabasi kardeşi oldu. Ne güzel demiş once insan olmak lazım tebrik ediyorum AndreyiAndreyi artık kardeşim biliyorum
Can Zaza bu kez her şey yolunda en iyi kliniklerden birindesin ve çok güzel bir tedavi oluyorsun. İnan bu kez olacak sayende 20-30 bebek geliyor su bir iki ay içinde bu kadar da dualarımızdasin Allah sesimizi duysun inşallahKızlar Rabbim hepimizin muradını versin inşallah
Merhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallahVardiniz mi ?
heyecan yaptım nedense
Merhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah
Çok teşekkürler bu arada bende çok heyecanlıyım inşallah cümlemizle birlikte bizede nasip olur mutlu haberler vermekVardiniz mi ?
heyecan yaptım nedense
Neden ki hava kosullari mi?Merhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah
Amin insallahÇok teşekkürler bu arada bende çok heyecanlıyım inşallah cümlemizle birlikte bizede nasip olur mutlu haberler vermek
Oradayken esim beni aradi uyari vermedi.Kızlar bişey sorucam kafamda kuruyorum sabahtan beri.
Mesela kiewe gittik ilk görüşmeye diyelim. Yakınlarımız bizi ararsa yurtdışında olduğumuz belli olur mu acaba
Söylemek istemiyorum kimseye.
Yurtdışı aramalarına açık olması lazım yani değil mi ?Oradayken esim beni aradi uyari vermedi.
Dolasima acik olmsli teliniz unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?