Oteller iki otelde oldum ikiside fena değil ama yemek kültürümüz aynı olmadığı için çok sıkıntılı
Bazen dışarda yeyip ağız tadınızı deyiştire biliyorsunuz
Doktoru sece bilirsin
Ama oteli seçemiyoruz
Benim embriyolara ngs yapıldı
Sonucu bekliyorum
Ne güzel, NGS ile neler tespit ediliyor? Güzel haberler alın 🤗

Günaydın herkeseee 🤗
Dün transferim oldu şükürler olsun 🙏🏻 2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur 🥺🥰 Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm 🙈🙈
Ne güzel, az kaldı mutlu haberler almaya 💐 Kiev miydi sizin? 2 embriyoya siz mi karar verdiniz ? 3 olabiliyor mu?

Çok heyecanlı hemdee 😌😌
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim 🥰🥰
Ne güzel heyecan, Rabbim hepimize yaşatsın, hep pozitif olsun sonuçlarımız.Sizin dr nuz kimdi?

Kızlar sizce kiew mi kıbrıs mi sizce hangisi parasal acıdan daha uygun
Kievde hersey icinde ve ilgi ile beraber pozitif yüzdesi oldukca yüksek.
Kibrista sadece transfer. Cogu duydugum merkezlerde İlgi sifir. Pozitiflik oraniyla ilgilenmedim.
Bence Kiev.

Kıyaslama gibi değilde benim gibi aklına takılan bi çok insan vardır paket içine neler dahil kiewe giden arkadaşlarım toplam türk lirası olarak ne kadar ödediler
Onu siz hem burayı geçmişten okuyup hem de klinikle kendi tedavinizi görüşüp paketleri öğrenip seçmeniz lazım , kaldıki euro ödeniyor tl olarak her dakika farklı olur ödenen miktar , sizin kendi kararınız olması lazım

Geçensene cekilmis mamografi olurmuki acaba. Ayy zazam doktor benim bu cylo progrovayi degistirip climen yapmisti climen biteli bir hafta oldu hala adet olamadim ben 2. Kutuya gecicem artik yarin 10 gun bekliycem olmazsam bu sefer gittigim bu doktorla konuscam artik off ya karnim sis ama hala adet yok buda beni strese sokuyor ben cylo kullanirken biter bitmez ertesi gune adet olurdum adet olursam testler yapilacakti her ay bir sıkıntı yaa
Bana 6 aylık kabul edebiliyoruz dedi :) benimde vardı gecen seneden yarın ultrason ve mamografi randevum var 😊

Kıyaslama gibi değilde benim gibi aklına takılan bi çok insan vardır paket içine neler dahil kiewe giden arkadaşlarım toplam türk lirası olarak ne kadar ödediler
Burda bu paketleri okadar çok anlatılar ki
1-paket 4900 euro-içine dahil olanlar(ilaçlar,konaklama,araba hizmeti,yemek ve içmek,embrioglue,bazı pahalı serum tedaviler içinde İVİG dahil,kan testleri)
2-paket 7500 euro,bu pakete iki donör hakkı veriliyor,mesela eğer ilki negativ olduysa,ikinci tedavide yeni donörle yeni tedavi
Bu paketede aynı şeyler dahil,ama ilaçlar 3 aylık veriliyor,birde çoğul gebelik olursa reduksiyon ücretsiz.
3-paket 12000 euro,garanti paketi,her kese verilmez,doktor onay verirse satılır bu paket
Bu paketin özelliği 5 donör hakkı
Bu pakette ngs(embriyo tarama) ücretsiz
Bu pakete ya kesin anne olursun,yada olmasa parayı size iade ediyorlar

Ngs googleye yazarsanız çok detaylı bilgi edinirsiniz
Benim gebeliğim düşükle sonlandı,ngs ile sağlıklı embriyo bulmak amaçlı yapılıyor
Bu tür testlerin embriyoya az da olsa zarar verebileceği söyleniyor bu yüzden ben tereddüt ediyorum yaptırmakta ama sağladığı yarar gözönüne alınınca yaptırmakta fayda var. Sorunlu bir embriyoyu transfer ettirip sonrasında üzülmek daha zor. NGS sonucunuz için kaç günde çıkacağı söylendi size birde fiyat nasıl?

Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Selamlar, tebrikler , gözünüz haneniz aydın olsun inşallah🙏💕
Mutluluğunuz daim oksun , yürekten en kalbi hislerimle paylaşıyorum 🧿🧿🧿
Allahım esirgesin
Sağlıkla kucaklarsınız inşallah evlatlarınızı🙏
Darısı, dileyen tüm arkadaşlarıma(ben de tabiiki)😘😘😘
Sevgiler

Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Canım gözün aydın 🙏🙏 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bebişler çifter çifter geliyorlar maşallah 🧿🧿

Ay inşallah çok isterim ikizim olsun 😍😍 hepimizin gönlüne göre versin allah 💕💕
Kaç tane transfer edildi canım sana.
Ben olursa inşallah 3 tane isterim transfer ettirmeyi. Bir tanesi fire verse kalan ikisi bizimdir 🙏🤣

Maşallah 🙇‍♀️Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sağlıkla kucağına al insalah yavrularını 🙇‍♀️🍀😊

Eşi izin vermiyor😂
Bende zirkanin yolunda adım adım ilerliyorum 😅 açıp okuyorum burayı sonra gidip esimin basıni şişiriyorum keşke şöyle yapsaydım şunu eksik yapmışım diye. O da bana kızıyor okuyup bana sariyorsun okuma bı daha diyor, umarım bana da yasak gelmez 😂😂

Back