Yemin ederim benimde öyle.Bende zirkanin yolunda adım adım ilerliyorumaçıp okuyorum burayı sonra gidip esimin basıni şişiriyorum keşke şöyle yapsaydım şunu eksik yapmışım diye. O da bana kızıyor okuyup bana sariyorsun okuma bı daha diyor, umarım bana da yasak gelmez
Benim yapacak başka bir şeyim kalmadı malesefBu tür testlerin embriyoya az da olsa zarar verebileceği söyleniyor bu yüzden ben tereddüt ediyorum yaptırmakta ama sağladığı yarar gözönüne alınınca yaptırmakta fayda var. Sorunlu bir embriyoyu transfer ettirip sonrasında üzülmek daha zor. NGS sonucunuz için kaç günde çıkacağı söylendi size birde fiyat nasıl?
Dualarim herzaman seninle canim❤❤❤❤Benim yapacak başka bir şeyim kalmadı malesef
Geçmişten okuduğum sayfalarda gordugum kadari ile düzinelerce insanin hayatina dokunmussun.Benim yapacak başka bir şeyim kalmadı malesef
canım selam,atlamışım sorunu heralde.simdi bunu görünce dönüp okudum.Ve Kizlar,
Itina ile Andre taciz edilerek soruma cevap aldim.
Zoladex vurulduğum için reglimde kaymalar olabilir , oladabilirmisim hafif kanama olarak ta geçirebilirmişim.
Uzerine bir de sakin stres yapma diye firca yiyerek mutlu mesut yola devam.
sigorta mı? nasıl yani bilgi verir misiniz?biz mi yaptıracagız?Evet sigorta covid kapsamli isteniyor.
Evet ya stres yaptım reglim hic sasmazdi normalde.canım selam,atlamışım sorunu heralde.simdi bunu görünce dönüp okudum.
ben 12 temmuzda klinikte zoledex vuruldum,1 hafta sonra tam zamaninda reglim geldi.ikinci igneyi 09/08 de vuruldum.normal regli tarihimim 13 agustostu fakat visannede kullandigim icin olmadim.19 unda visanneyi biraktim ve regli olmam beklendi.cunku 25 nde transfer hazirligi icin estorefeme baslicaktim.ama ben olmadim,bi stres bi streski reglim hic sasmaz,düzenlidir.epey gerilmistim o zaman.genede bekledik reglu olmayi,ama regli olmadan rahmi uygun gördugu icin o sekilde baslatti elena yinede hatta bir gün gecikmeli,26 sinda basladik ilaclara.ve hersey yolunda ilerledi rahim adına.simdi biliyorsun sonucu bekliyorum.
lutfen sende simdiden stres yaratma kendine,tadini cikart ve bu durumu onlara birak.
Bize hep Andrey yaptı watsaptan gönderdisigorta mı? nasıl yani bilgi verir misiniz?biz mi yaptıracagız?
Seyahat sigortasi evet.sigorta mı? nasıl yani bilgi verir misiniz?biz mi yaptıracagız?
Aynen katiliyorum yemin ederim benim gözümü sen actin benim yeniden icim kipir kipir olmasini sağladın ya allah senden bin kere razi olsun sen hep mutlu ol ne muradin verse rabbimGeçmişten okuduğum sayfalarda gordugum kadari ile düzinelerce insanin hayatina dokunmussun.
Pozitif gören cogunda senin elin var.
Bu kadar insanin hayir duasini sirtlanip gideceksin inşallah
Andreyi artık kardeşim biliyorumKızlar biraz önce Andreyle yazıştık. Biraz durumumdan bahsettim. Rahim filmi ve meme usg istedi. Rahim filmini zaten 2 ay önce çekilmiştim. Meme ultrasonu çektiricem.
Kendisine dedim ki bizim forum sayesinde sizi tanıyoruz artık çok da yardımcı oluyormuşsunuz sağ olun dedim. Aynen aşağıdaki gibi yazmış ;
Bence ilk önce insan olmak lazım, tabi klinikte ben ufak biriyim, ama yine de elimden geleni tabi yapmaya çalışıyorum.
Kızlar Rabbim hepimizin muradını versin inşallahAynen katiliyorum yemin ederim benim gözümü sen actin benim yeniden icim kipir kipir olmasini sağladın ya allah senden bin kere razi olsun sen hep mutlu ol ne muradin verse rabbim❤❤❤❤
13 euro dendi bana oraya gidince sanirsam andreyede odeme yapilabiliyormudBize hep Andrey yaptı watsaptan gönderdi
Sadece ücretini orda Andreye ödemek lazım
12-14 euro her halde
Ayy Allah razı olsunSeyahat sigortasi evet.
Covid kapsamli olacak unutmayin. TR deki sigortacılar Covid kapsamli yapmiyor.
Pegasus sayfasinda bulmustum bu sigortaciyi gorusursunuz. Travel.TR@gulfsigorta.com.tr . buradan sigorta için bilgi alma amacli mail gönderebilirsiniz. Yaptiramasaniz da lütfen Andreyi bilgilendirin.
MassallahhhhEvet ya stres yaptım reglim hic sasmazdi normalde.
Arada sinirlenip verip veristirirdim reglime ; neden sasmiyorsun bir umut belki hamileyim diye umutlanmayayim diye mi : )
Ikiz ücüz Allah ne verdiyse simdi sizlerin sonuclarina odaklandik hayirlisiyla insallah.
Türkiye nüfusuna yüzde etkimiz cogalmaya devam
Tedaviniz hayirli olsun inşallah.Kızlar biraz önce Andreyle yazıştık. Biraz durumumdan bahsettim. Rahim filmi ve meme usg istedi. Rahim filmini zaten 2 ay önce çekilmiştim. Meme ultrasonu çektiricem.
Kendisine dedim ki bizim forum sayesinde sizi tanıyoruz artık çok da yardımcı oluyormuşsunuz sağ olun dedim. Aynen aşağıdaki gibi yazmış ;
Bence ilk önce insan olmak lazım, tabi klinikte ben ufak biriyim, ama yine de elimden geleni tabi yapmaya çalışıyorum.
Oraya giderken yok türkiyede yaptır yada Andreye yaptırt13 euro dendi bana oraya gidince sanirsam andreyede odeme yapilabiliyormud
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?