- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Banada vurdular zoladeksiReglimi de kafeslediler![]()
Ama ben yasmin kullanıyordum
Yasminin 19 tabletinde vurdular iğneyi
5-6 gün sonra adet gördüm
Bugün bitti
Benimde 22.09 ultrasonum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada vurdular zoladeksiReglimi de kafeslediler![]()
Yesil le ayni gün ultrasonun. Pırıl pırıl cıksın fotograflarinizBanada vurdular zoladeksi
Ama ben yasmin kullanıyordum
Yasminin 19 tabletinde vurdular iğneyi
5-6 gün sonra adet gördüm
Bugün bitti
Benimde 22.09 ultrasonum var
Yarın gidiyoruz zaten isteselerde yaptıramam artık bilmiyorum ki neye göre ve neden isteniyor benden rahim filmi de istemediler benim vardı kendim götürdüm45 yaş üstü istiyorlar,bir daha sorun isterseniz![]()
İnşallah hepimiz tedaviye hazır olalımYesil le ayni gün ultrasonun. Pırıl pırıl cıksın fotograflariniz
Benimki 21 eylül.
Vay, hayırlı yolculuklarYarın gidiyoruz zaten isteselerde yaptıramam artık bilmiyorum ki neye göre ve neden isteniyor benden rahim filmi de istemediler benim vardı kendim götürdüm
En son mamografiyi ne zaman yaptırdınYarın gidiyoruz zaten isteselerde yaptıramam artık bilmiyorum ki neye göre ve neden isteniyor benden rahim filmi de istemediler benim vardı kendim götürdüm
Amin inşallah canım sağolun cümlemizle beraber bizimde olsun inşallahVay, hayırlı yolculuklar
Al bebelerini gel insallah![]()
Çok teşekkürler grupta yeniyim önceki mesajları okuyamadım fırsat buldukça okuyacağımGünaydin,
Oncelikle hşc tedirgin olma. 1.sayfaya bakarsan kievde tedavi olanlarin isimleri var. İsmin üstüne gelince gecmis mesajlarini okuyabilirsin. Herbirinin ayrı ayrı anlattigini göreceksin.
Doktorun kapidaki ismini not almistim. Gayet güleryüzlüydü dil bilmedigim için söylediklerini bizimle ilgilenen arkadas aktariyordu. Biz persembe gece uctuk cuma sabah 04:00 gibi oteldeydik. Havalimanindan ne zaman gelirsen gel kesinlikle alınıyorsun. Cuma günü doktorla görüştük tahliller falan durumuna göre ilaçlarını veriyorlar PCR testimizi aldilar. Normalde pcr testini havalimanindan hemen cıkısta alıyorlar ama bizim gelis saatimiz uygun degildi. Merkezde Islemler bitince bizi otele biraktilar. Kalacak yer konusunda da ferah olun. Gayet güzel.
Ve son olarak cumartesi gece döndük. Anlayacagin birgün bile yetebilir size.
Çok zaman oldu 4-5 sene belkiEn son mamografiyi ne zaman yaptırdın
Teşekkür ederim canımCanım pandam
Güçlü kadın
Her kese güç verdin
Senden güç alarak kadınlar reduksiyonu iptal etti
Zirkaya söylediklerini söyliyecem canım pandam![]()
Kesinlikle kiev daha uygun hem parasal hem sağlıksal hem manevi açıdanKızlar sizce kiew mi kıbrıs mi sizce hangisi parasal acıdan daha uygun
Anammmm yeni görüyorumKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam![]()
Geçensene cekilmis mamografi olurmuki acaba. Ayy zazam doktor benim bu cylo progrovayi degistirip climen yapmisti climen biteli bir hafta oldu hala adet olamadim ben 2. Kutuya gecicem artik yarin 10 gun bekliycem olmazsam bu sefer gittigim bu doktorla konuscam artik off ya karnim sis ama hala adet yok buda beni strese sokuyor ben cylo kullanirken biter bitmez ertesi gune adet olurdum adet olursam testler yapilacakti her ay bir sıkıntı yaaEn son mamografiyi ne zaman yaptırdın
İnşallah ilk denemende evlatlarına kavuşÇok zaman oldu 4-5 sene belki
Kıyaslama gibi değilde benim gibi aklına takılan bi çok insan vardır paket içine neler dahil kiewe giden arkadaşlarım toplam türk lirası olarak ne kadar ödedilerKesinlikle kiev daha uygun hem parasal hem sağlıksal hem manevi açıdan
Eşi izin vermiyorAnammmm yeni görüyorumZirkaa nında mi dördüz
O ne zaman geri gelecek zaza
Hiç sıkıntı yapmaGeçensene cekilmis mamografi olurmuki acaba. Ayy zazam doktor benim bu cylo progrovayi degistirip climen yapmisti climen biteli bir hafta oldu hala adet olamadim ben 2. Kutuya gecicem artik yarin 10 gun bekliycem olmazsam bu sefer gittigim bu doktorla konuscam artik off ya karnim sis ama hala adet yok buda beni strese sokuyor ben cylo kullanirken biter bitmez ertesi gune adet olurdum adet olursam testler yapilacakti her ay bir sıkıntı yaa
Hayırlısı olsun inşallah, kucağınız dolsun tez zamandaBiz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.
Bence burayı okurken her şey aydın oluyor ve karar vermek size kalıyorKızlar sizce kiew mi kıbrıs mi sizce hangisi parasal acıdan daha uygun