- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Amin inşallah canım benim Allah nasip etsin cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar inşallahİnşallah ilk denemende evlatlarına kavuş
Doğurursun bol bol süt verirsin bebeklerine
Sonra mamografinide yaparsın
Ne güzel, NGS ile neler tespit ediliyor? Güzel haberler alınOteller iki otelde oldum ikiside fena değil ama yemek kültürümüz aynı olmadığı için çok sıkıntılı
Bazen dışarda yeyip ağız tadınızı deyiştire biliyorsunuz
Doktoru sece bilirsin
Ama oteli seçemiyoruz
Benim embriyolara ngs yapıldı
Sonucu bekliyorum
Ne güzel, az kaldı mutlu haberler almayaGünaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
Ne güzel heyecan, Rabbim hepimize yaşatsın, hep pozitif olsun sonuçlarımız.Sizin dr nuz kimdi?Çok heyecanlı hemdee
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim
İnsallahİnşallah hepimiz tedaviye hazır olalım
Oh ne güzel haber, hayırlısıyla devam etsinler inşallah, kucağınız dolsunBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Kievde hersey icinde ve ilgi ile beraber pozitif yüzdesi oldukca yüksek.Kızlar sizce kiew mi kıbrıs mi sizce hangisi parasal acıdan daha uygun
Onu siz hem burayı geçmişten okuyup hem de klinikle kendi tedavinizi görüşüp paketleri öğrenip seçmeniz lazım , kaldıki euro ödeniyor tl olarak her dakika farklı olur ödenen miktar , sizin kendi kararınız olması lazımKıyaslama gibi değilde benim gibi aklına takılan bi çok insan vardır paket içine neler dahil kiewe giden arkadaşlarım toplam türk lirası olarak ne kadar ödediler
Bana 6 aylık kabul edebiliyoruz dedi :) benimde vardı gecen seneden yarın ultrason ve mamografi randevum varGeçensene cekilmis mamografi olurmuki acaba. Ayy zazam doktor benim bu cylo progrovayi degistirip climen yapmisti climen biteli bir hafta oldu hala adet olamadim ben 2. Kutuya gecicem artik yarin 10 gun bekliycem olmazsam bu sefer gittigim bu doktorla konuscam artik off ya karnim sis ama hala adet yok buda beni strese sokuyor ben cylo kullanirken biter bitmez ertesi gune adet olurdum adet olursam testler yapilacakti her ay bir sıkıntı yaa
Burda bu paketleri okadar çok anlatılar kiKıyaslama gibi değilde benim gibi aklına takılan bi çok insan vardır paket içine neler dahil kiewe giden arkadaşlarım toplam türk lirası olarak ne kadar ödediler
Ngs googleye yazarsanız çok detaylı bilgi edinirsinizNe güzel, NGS ile neler tespit ediliyor? Güzel haberler alın
Süper o zamanBana 6 aylık kabul edebiliyoruz dedi :) benimde vardı gecen seneden yarın ultrason ve mamografi randevum var
Bu tür testlerin embriyoya az da olsa zarar verebileceği söyleniyor bu yüzden ben tereddüt ediyorum yaptırmakta ama sağladığı yarar gözönüne alınınca yaptırmakta fayda var. Sorunlu bir embriyoyu transfer ettirip sonrasında üzülmek daha zor. NGS sonucunuz için kaç günde çıkacağı söylendi size birde fiyat nasıl?Ngs googleye yazarsanız çok detaylı bilgi edinirsiniz
Benim gebeliğim düşükle sonlandı,ngs ile sağlıklı embriyo bulmak amaçlı yapılıyor
Selamlar, tebrikler , gözünüz haneniz aydın olsun inşallahBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Ay inşallah çok isterim ikizim olsunCanim senin de güzel haberini bekliyorum içimden senin ikizlerin olacak diye geçti
Canım gözün aydınBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Kaç tane transfer edildi canım sana.Ay inşallah çok isterim ikizim olsunhepimizin gönlüne göre versin allah
MaşallahBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Bende zirkanin yolunda adım adım ilerliyorumEşi izin vermiyor
AmiiiiiiiinnnnnnnAy inşallah çok isterim ikizim olsunhepimizin gönlüne göre versin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?