Kizlar bir sorum var.
Kievde göbekten bir iğne oldum. Bugün adet olmam gerekiyor fakat olmadim ki gününde olurum. İgneden kaynaklı mı stres mi yaptim adet olmam gerekiyormuydu da olmadim. 21inde rahim ultrasonum var. Adetliyken mi ultrasonu cektirmem gerekiyordu karıştım ben. Doktor özellikle ne zaman adet olacagimi sorduklarinda 1 haftam var demiştim ona göre ultrason verdilerse

Ayy kimm kimm

Aaaa bana borsa gibisin diyen zirkacık benim arkamdan mı geliyormuuuuş Ulaşab birileri var ise benden iletsinler çok çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin , aklına takılan şeyleri bana sorabilir ulaşsın bana, burda tek dördüz deneyimli benim ben hala sabahları kusuyorum , progestanlar vücudumda kol geziyor Çok şükür bebişkoların herşeyi çok iyi Zirkacığıma bu güzel yolculukta hem sabır hem de kolaylıklar diliyorum

Biz giderken en iyisi bir poset hazırlayalım.benim esim doymaz orda kesin. Ben yemesemde olur gittigimde bir 2 kilo daha veririm

Iletiriz canim benim söylerim ona. Beboslerine ve kendine iyi bak canim rabbim ayağınıza tas degdirmesin insallah saglicakla kucagina al insallah. ❤❤❤❤Kizz haberciler kapina gelecek dorduz bebek haberi yapacaz diyee

Iletiriz canim benim söylerim ona. Beboslerine ve kendine iyi bak canim rabbim ayağınıza tas degdirmesin insallah saglicakla kucagina al insallah. ❤❤❤❤Kizz haberciler kapina gelecek dorduz bebek haberi yapacaz diyee
Yok kız gelmezler napsınlar bizi

İçini ferah tut
21 ultrasonu at ve adet olmadım söyle
Ona göre tedavinide ayarlarlar

Canım pandam
Güçlü kadın
Her kese güç verdin
Senden güç alarak kadınlar reduksiyonu iptal etti
Zirkaya söylediklerini söyliyecem canım pandam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…