Canim senin de güzel haberini bekliyorum içimden senin ikizlerin olacak diye geçtiGözün aydın canımm sağlıkla kucağın al inşallah
Amiiinnn yurekten katiliyorummmmCanım benim sağlıkla kucagına al
Darisi her birimize insaallah❣
Hamile kalmayan kalmasın.
Seneye bebeklerimizi konuşalım insaallah❤
Ayy kimm kimmKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam
Biz giderken en iyisi bir poset hazırlayalım.benim esim doymaz orda kesin. Ben yemesemde olur gittigimde bir 2 kilo daha veririmSahsen hazırı tercih ederim.
Mesela Corbalarina bayilmistim. Yanina karpuz da aliyordum misss. Bir tek sabah problemi vardi hep tatli seyler. Benim de sert yagli ve tuzlu peynir olmazsa olmazim. Balla karistirip yemezsem kahvaltim yarim kalir. Adamlarin damak zevki tatli sanirim. Onu da hayırlısıyla bir gidelim merkezde peynir zeytin satan yer varmis oradan alacagiz. Olmadi buradan götürecegiz.
Iletiriz canim benim söylerim ona. Beboslerine ve kendine iyi bak canim rabbim ayağınıza tas degdirmesin insallah saglicakla kucagina al insallah.Aaaa bana borsa gibisin diyen zirkacık benim arkamdan mı geliyormuuuuşUlaşab birileri var ise benden iletsinler çok çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin , aklına takılan şeyleri bana sorabilir ulaşsın bana, burda tek dördüz deneyimli benim ben hala sabahları kusuyorum , progestanlar vücudumda kol geziyor Çok şükür bebişkoların herşeyi çok iyi Zirkacığıma bu güzel yolculukta hem sabır hem de kolaylıklar diliyorum
45 yaş üstü istiyorlar,bir daha sorun istersenizYok istemediler canım ama 47 yaşım genç değilim yani
Intralipid serumSerum uygulamak?
Benim kilom banamisin demedi :)Biz giderken en iyisi bir poset hazırlayalım.benim esim doymaz orda kesin. Ben yemesemde olur gittigimde bir 2 kilo daha veririm
Bu serum kullaniliyor ki gerek görüldügünde. Diger dediginizle serumu iliskilendiremedim.Intralipid serum
Yok kız gelmezler napsınlar biziIletiriz canim benim söylerim ona. Beboslerine ve kendine iyi bak canim rabbim ayağınıza tas degdirmesin insallah saglicakla kucagina al insallah.❤❤❤❤Kizz haberciler kapina gelecek dorduz bebek haberi yapacaz diyee
❤❤❤❤❤Yok kız gelmezler napsınlar bizi
İçini ferah tutKizlar bir sorum var.
Kievde göbekten bir iğne oldum. Bugün adet olmam gerekiyor fakat olmadim ki gününde olurum. İgneden kaynaklı mı stres mi yaptim adet olmam gerekiyormuydu da olmadim. 21inde rahim ultrasonum var. Adetliyken mi ultrasonu cektirmem gerekiyordu karıştım ben. Doktor özellikle ne zaman adet olacagimi sorduklarinda 1 haftam var demiştim ona göre ultrason verdilerse
Canım pandamAaaa bana borsa gibisin diyen zirkacık benim arkamdan mı geliyormuuuuşUlaşab birileri var ise benden iletsinler çok çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin , aklına takılan şeyleri bana sorabilir ulaşsın bana, burda tek dördüz deneyimli benim ben hala sabahları kusuyorum , progestanlar vücudumda kol geziyor Çok şükür bebişkoların herşeyi çok iyi Zirkacığıma bu güzel yolculukta hem sabır hem de kolaylıklar diliyorum
Öyle yapayim, stres yaptim sanirim.İçini ferah tut
21 ultrasonu at ve adet olmadım söyle
Ona göre tedavinide ayarlarlar
O iğneyle hormonları ellerine alarak artık rahimin kapı pencereleri kendi ellerinde oluyorÖyle yapayim, stres yaptim sanirim.
İğne niye vurulduysa regl öteleme mi diye düsündüm.
Reglimi de kafesledilerO iğneyle hormonları ellerine alarak artık rahimin kapı pencereleri kendi ellerinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?