Hayırlı olsun transferiniz bebisler sımsıkı tutunsun sizeKızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı
Yaaa çok heyecanlı hayırlı olsun transferinizGünaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
Kuzum anneadayından sanırım unutmuşlar mamografiyiBen 28 yaşındayım bende de meme usg istediler
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Pozitif haberlerinide bekliyoruz inşallahGünaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
La lunam canım kardeşim bu uzun beklediğin,tedavisini gördüğün yolun sonu mutlulukla bitsin kuzumGünaydın herkeseee
cnm yavrularin sana simsiki sarilsin insallahGünaydın herkeseee
Hayirli olsun transferin lunacim insallah hersey guzel olsun sonucun hayirli olur insallahGünaydın herkeseee
Insallah cnm Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsinnBeyyzossssummm sizlerin heyacanini yurekten hissediyorum yemin ederim cok tatli heyacanlar bunlar az kaldi canim rabbim herdaim hepinizin yar ve yardimcisi olsun insallahguzel sonuclariniz olsun insalllahhhhh seviliyorsunuz sekerim hepiniz❤❤❤❤❤❤
Canım hayırlı olsun inşallah 2 si de seninle olur dualarımız seninleGünaydın herkeseee
Zordur canim bilirim mutlu sona az kaldi insallahhhhhhhInsallah cnm Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsinnBeklemek zor valla
Süper haber,Günaydın herkeseee
Evet sigorta covid kapsamli isteniyor.Canım hayırlı olsun inşallah 2 si de seninle olur dualarımız seninlekızlar bu arada Ukrayna ya girişte covid i kapsayan sigorta istiyormu ? Sağlık sigortası
Çok heyecanlı hemdeeYaaa çok heyecanlı hayırlı olsun transferiniz
Teşekkürler AigleHayırlı olsun, gözünüz aydın. Pozitif haberlerinide bekliyoruz inşallah
nerde kalacağınız belli mi biz apartta kalıcaz belli oldu görüşürüz orda inşallah
Çok teşekkürler Zazam.. Biraz fazla duygusalım.. Şu ana gelebildiğime hala inanamıyorum.. içimde 2 tane can olduğunu idrak etmem baya zaman alıcak heraldeLa lunam canım kardeşim bu uzun beklediğin,tedavisini gördüğün yolun sonu mutlulukla bitsin kuzum
İnşallah içine konulan embriyolarına Rabbim can versin,kan versin
Ve sağ salim kucağına alasın
MaşallahGünaydın herkeseee
Apart en iyi bencenerde kalacağınız belli mi biz apartta kalıcaz belli oldu görüşürüz orda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?