Kızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok 🙈🙈
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı 🤣🤣
Allah bana da nasip etsin inşallah 🙏🙏
Hayırlı olsun insallah,
Once itiraz ediliyor sonrasinda düsünüyorlar herhalde olumlu oluyorlar. Bizde de durum böyleydi 🤗

Biz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.
Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruz 😁😁 inşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin

Cok sevindim cnm 🥰Rabbim kucagini doldursun insallah ❤️❤️ Hayirlisi olsun hakkinizda 🥰
Beyyzossssummm sizlerin heyacanini yurekten hissediyorum yemin ederim cok tatli heyacanlar bunlar az kaldi canim rabbim herdaim hepinizin yar ve yardimcisi olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏 guzel sonuclariniz olsun insalllahhhhh seviliyorsunuz sekerim hepiniz❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋

Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruz 😁😁 inşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin
😍😍😍😍😍😍 harika bir haber sorunsuz sıkıntısız hayirli haberlerin hayirli yolculuğun olsun canım. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤩🤩🤩🤩

İyi akşamlar konuyu okumuyordum bugün biraz göz attım ama okunacak gibi değil binlerce sayfa var.Ben 10 yıllık evliyim defalarca tüp bebek yaptım tedaviler oldum hiç bı sorunum olmadığı halde tekrarlayan düşük yapıyorum.Bugun 11. Düşüğüm oldu.Son çarem donor sanırım.Bide böyle denicem şansımı.Ama ne donoruyle tüp bebek yapmam gerektiğini bilmiyorum.Benim durumumumda olan varmı acaba
Birde Kiev diye bahsediliyo tüp bebek merkezinin adımı acaba Kiev
Allah sabır versin canim 🙏

Zaza Hn teşekkür ederim, okudum bir bölümünü. Siz oldukça ayrıntılı yazmışsınız. Donörlerin ilk defa yumurta verdikleri vb bilgileri öğrenebiliyor muyuz? Dr ü ve oteli kendimiz seçebiliyor muyuz? Siz dr dan memnun kalmışsınız, bu yüzden sordum.Oteli de çok güzel anlatmışsınız.Hangi otelde kaldınız ? Bu bilgiler benim için çok aydınlatıcı oldu, tedirginliğim azalıyor öğrendikçe. Sağolun, varolun.Sizin nasıl sonuçlandı transferiniz?
Oteller iki otelde oldum ikiside fena değil ama yemek kültürümüz aynı olmadığı için çok sıkıntılı
Bazen dışarda yeyip ağız tadınızı deyiştire biliyorsunuz
Doktoru sece bilirsin
Ama oteli seçemiyoruz
Benim embriyolara ngs yapıldı
Sonucu bekliyorum

Hayirli olsun insallah,
A anneadayi1974 ile ayni tarihlerde oradasiniz o zaman. 🤗

Back