İnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Bugün bir kiev tedavisinde olan arkadaşımdan pozitiv test sonucu geldi
Okadar mutluyum ki
İsmini yazmıyacam,kendisi kan sonucunu verip sonra sizlerle paylaşıcak
Bu güzel sonuçlar bana çok umut oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Okadar mutluyum ki
İnşallah seninde güzel pozitif haberlerini tez zamanda kolayliklarla alırızda kucağında bebişlerinle burdaki yeni gelenlere yine yardim edersln , sayende hepimiz umut dolduk iyiki varsın sana sonsuz teşekkürlerİnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Okadar mutluyum ki
Canımsınİnşallah seninde güzel pozitif haberlerini tez zamanda kolayliklarla alırızda kucağında bebişlerinle burdaki yeni gelenlere yine yardim edersln , sayende hepimiz umut dolduk iyiki varsın sana sonsuz teşekkürler
Merak ettim Burda yazan birimiydiİnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Okadar mutluyum ki
Allah sabır versin çok fazla düşük sayınız nasıl güçlü kalmissiniz maşallah sizeİyi akşamlar konuyu okumuyordum bugün biraz göz attım ama okunacak gibi değil binlerce sayfa var.Ben 10 yıllık evliyim defalarca tüp bebek yaptım tedaviler oldum hiç bı sorunum olmadığı halde tekrarlayan düşük yapıyorum.Bugun 11. Düşüğüm oldu.Son çarem donor sanırım.Bide böyle denicem şansımı.Ama ne donoruyle tüp bebek yapmam gerektiğini bilmiyorum.Benim durumumumda olan varmı acaba
Birde Kiev diye bahsediliyo tüp bebek merkezinin adımı acaba Kiev
Zaza Hn teşekkür ederim, okudum bir bölümünü. Siz oldukça ayrıntılı yazmışsınız. Donörlerin ilk defa yumurta verdikleri vb bilgileri öğrenebiliyor muyuz? Dr ü ve oteli kendimiz seçebiliyor muyuz? Siz dr dan memnun kalmışsınız, bu yüzden sordum.Oteli de çok güzel anlatmışsınız.Hangi otelde kaldınız ? Bu bilgiler benim için çok aydınlatıcı oldu, tedirginliğim azalıyor öğrendikçe. Sağolun, varolun.Sizin nasıl sonuçlandı transferiniz?Size bir konudada yardım edicem
Sayfa numarasına gelin ve sayfayı 7240 getirin okuyun
İnsnın okadar bilgi ediniceksinizki
Hepimizin ne durumda olduğumuzu,kimin nerde gebe kaldığını
Ve en önemlisi kiev biotexcomla ilgili her şey
Cok güzel bir haber canım, Allah gönlüne göre versin inşallahAmin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin herkes yavrusuna kavuşsun
Öncelikle teşekkür ederim.Soylediginz bütün testleri yaptık.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Umidim kalmadı , hayırlısı yinedeAllah sabır versin çok fazla düşük sayınız nasıl güçlü kalmissiniz maşallah size
Genelde prosudur bellidir her düşükten sonra farklı bir arastirma içine girilir bağışıklık , genetik rahatsızlık, katil hücre, pıhtılaşmalar, rahim durumu illa sızede yapılmıştır. Belli düşükten sonra genetik tanili tüp bebeğe yonlendirilmissinizdir. embriyoların durumu size nasıl yol izlemeniz konusunda fikir verecektir. Naçizane fikrim biraz dinlenin bedenin dinlensin o sırada Vucudunuzu vitamin takviyeleri ile güçlendirin. Mümkünse küçük bir tatil Allahın izni ile olur zaten
Kiev kararınız çok isabetli olmuş, içiniz rahat olsun. Dilerim, sonu mutlu müjdeli haberlerle sonlansınAigle @az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball S sibra631 @sadesutlu pankekk
@Deniz5506 @Birhayalimvar
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
Kiewe ilk görüşmeye gittikten sonra transferiniz ne kadar süre sonra oldu ??
Benim iki ay sonra oldu canımAigle @az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball S sibra631 @sadesutlu pankekk
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
Tatlim benim kıbrıs ben ilk görüşmeye de gitmedim sadece transfere gittimAigle @az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball S sibra631 @sadesutlu pankekk
Canim,Kızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı
Günaydin,Biraz önce yanlış alıntı yapıp silemedim yayınlandı. Dr nuz Olena mı, biotex Kiev in sitesinde böyle bir dr ismi yok, Yelena Mozgovaya var. Dr ların hepsinin ismi yazmıyor mu acaba? Siz memnun kaldınız mı? Davranışları nasıldı? Açıklayıcı ve güven verici oldu mu? Ayrıca ilk görüşmenizde günübirlik mi gittiniz gece kaldıysanız hangi oteldi? Çok soru sordum ama farklı bir ülke olduğu için tedirginim.Teşekkür ederim
Olucaksin canim benim ❤❤❤❤❤❤Canımsın
İnşallah bende anne olurum
Çok teşekkürler, dr ü kendiniz mi seçtiniz? Memnun kaldıysanız ben de ona devam etmek istiyorum.Günaydin,
Oncelikle hşc tedirgin olma. 1.sayfaya bakarsan kievde tedavi olanlarin isimleri var. İsmin üstüne gelince gecmis mesajlarini okuyabilirsin. Herbirinin ayrı ayrı anlattigini göreceksin.
Doktorun kapidaki ismini not almistim. Gayet güleryüzlüydü dil bilmedigim için söylediklerini bizimle ilgilenen arkadas aktariyordu. Biz persembe gece uctuk cuma sabah 04:00 gibi oteldeydik. Havalimanindan ne zaman gelirsen gel kesinlikle alınıyorsun. Cuma günü doktorla görüştük tahliller falan durumuna göre ilaçlarını veriyorlar PCR testimizi aldilar. Normalde pcr testini havalimanindan hemen cıkısta alıyorlar ama bizim gelis saatimiz uygun degildi. Merkezde Islemler bitince bizi otele biraktilar. Kalacak yer konusunda da ferah olun. Gayet güzel.
Ve son olarak cumartesi gece döndük. Anlayacagin birgün bile yetebilir size.
Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün insallah hepimizin artik kucaklarimiz dolsun❤❤❤Benim hiç hamilelik de yok belkide ondandır bilmiyorum, denemelerim de tabi sizin kadar değil ,ben 4 kez transfer oldum (tüp bebek ) hepsi negatif ,ama yumurta toplama kaç kez sayısını bilmiyorum desem yalan olmaz 10 un üstündedir … embriyo oldu gebelik hiç olmadı … hatta eşim taşıyıcı annelik için görüşelim dedi ama rahmimde sorun bulunmayınca sorun yumurtada diye düşünüldü zaten bende çok yoruldum her ay ilaç iğne yumurta toplat sonra negatif ,burdaki dr um da yine donasyon dedi , hiç ama hiç konusunu bile açtırmayan asla olmaz diyen adam o gün tamam dedi ben şok sonrası malum allah bizede nasip eder insallah
Aynen canım,Bende üzüldüm çok asistanı erman bey yaptı ve muayenede de yoktu eşimin sperm verdiği gün … sadece hit diye yola çıkanlara örnek olsun bu durum valla . Arayıp haberde verilmedi başkası yapacak diye
Olan oldu hayırlısı inşallah rabbim nasip eder yüzümüzü güldürür
Canim tez zamanda anne olasin insallah hangi merkeze gidersen git rabbim bahtini acik etsin insallahTeşekkür ederim.Evet spermlerde sorun yok.Esimdede bendede sorun bulunamadı.Pgt den sağlıklı geldi embriyolar ama yine düştü
Bulent tıraşa bir hevesle gidiyoruz hersey para dedigine katiliyorum duygularimizi dusunen yok ordaBülent tıraş a hiç gitmeyin, çok sıra var ve bizleri hiç önemsemiyorlar , ticari bakılıyor, duygularımızın önemi yok malesef orada.