Hayırlı olsun insallah,
Once itiraz ediliyor sonrasinda düsünüyorlar herhalde olumlu oluyorlar. Bizde de durum böyleydi

Biz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.
Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruz inşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin

Cok sevindim cnm Rabbim kucagini doldursun insallah Hayirlisi olsun hakkinizda
Beyyzossssummm sizlerin heyacanini yurekten hissediyorum yemin ederim cok tatli heyacanlar bunlar az kaldi canim rabbim herdaim hepinizin yar ve yardimcisi olsun insallah guzel sonuclariniz olsun insalllahhhhh seviliyorsunuz sekerim hepiniz❤❤❤❤❤❤

Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruz inşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin
harika bir haber sorunsuz sıkıntısız hayirli haberlerin hayirli yolculuğun olsun canım.

Allah sabır versin canim

Oteller iki otelde oldum ikiside fena değil ama yemek kültürümüz aynı olmadığı için çok sıkıntılı
Bazen dışarda yeyip ağız tadınızı deyiştire biliyorsunuz
Doktoru sece bilirsin
Ama oteli seçemiyoruz
Benim embriyolara ngs yapıldı
Sonucu bekliyorum

Hayirli olsun insallah,
A anneadayi1974 ile ayni tarihlerde oradasiniz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…