Hayırlı olsun insallah,Kızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah
Amiiiiiinnnn canim kardesimmm amiiinnnn❤❤❤❤Kuzummmmm
Hepimizin yüzü gülsün inşallah
Çok teşekkür ederim (•‿•)Canim tez zamanda anne olasin insallahhangi merkeze gidersen git rabbim bahtini acik etsin insallah
Biz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.@Aigle @az sekerli @BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 @sadesutlu @pankekk
@Deniz5506 @Birhayalimvar
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
Kiewe ilk görüşmeye gittikten sonra transferiniz ne kadar süre sonra oldu ??
Canim unuttum bu arada hosgeldin sayfamıza, aramiza ❤❤❤❤ biz yeni arkadaslari aramizda görmekten mutlu oluyoruzÇok teşekkür ederim (•‿•)
Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruzBiz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.
Beyyzossssummm sizlerin heyacanini yurekten hissediyorum yemin ederim cok tatli heyacanlar bunlar az kaldi canim rabbim herdaim hepinizin yar ve yardimcisi olsun insallahCok sevindim cnmRabbim kucagini doldursun insallah Hayirlisi olsun hakkinizda
Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruzinşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin
Çok saol canım hoşbuldukCanim unuttum bu arada hosgeldin sayfamıza, aramiza ❤❤❤❤ biz yeni arkadaslari aramizda görmekten mutlu oluyoruz
Morpati canim hersey güzel olacak insallahhhhhBiz eylül 10 oradaydik hayırlısıyla ekim 10 sonrasi için transfer. Regl ayarlamasi ile gidilirse, rahim de uygunsa bekletmiyorlar sanirim.
Allah sabır versin canimİyi akşamlar konuyu okumuyordum bugün biraz göz attım ama okunacak gibi değil binlerce sayfa var.Ben 10 yıllık evliyim defalarca tüp bebek yaptım tedaviler oldum hiç bı sorunum olmadığı halde tekrarlayan düşük yapıyorum.Bugun 11. Düşüğüm oldu.Son çarem donor sanırım.Bide böyle denicem şansımı.Ama ne donoruyle tüp bebek yapmam gerektiğini bilmiyorum.Benim durumumumda olan varmı acaba
Birde Kiev diye bahsediliyo tüp bebek merkezinin adımı acaba Kiev
Amin canım saolAllah sabır versin canim
Hayırlı olsun insallahBen 14 ağustosta ilk görüşmeye gittim 21 eylül kliğe gidicez 27 eylül transfer olucaz hayırlısı inşallah
Sağol canım inşallahharika bir haber sorunsuz sıkıntısız hayirli haberlerin hayirli yolculuğun olsun canım.
Sağol canım inşallahhepimizin cıktıgı bu yol hayırlı olur inşallah bakalım doktor ne dicek zaman geçmiyor
Yo canim secmedim,Çok teşekkürler, dr ü kendiniz mi seçtiniz? Memnun kaldıysanız ben de ona devam etmek istiyorum.
Oteller iki otelde oldum ikiside fena değil ama yemek kültürümüz aynı olmadığı için çok sıkıntılıZaza Hn teşekkür ederim, okudum bir bölümünü. Siz oldukça ayrıntılı yazmışsınız. Donörlerin ilk defa yumurta verdikleri vb bilgileri öğrenebiliyor muyuz? Dr ü ve oteli kendimiz seçebiliyor muyuz? Siz dr dan memnun kalmışsınız, bu yüzden sordum.Oteli de çok güzel anlatmışsınız.Hangi otelde kaldınız ? Bu bilgiler benim için çok aydınlatıcı oldu, tedirginliğim azalıyor öğrendikçe. Sağolun, varolun.Sizin nasıl sonuçlandı transferiniz?
Hayirli olsun insallah,Benden de mamografi ve ultrason istediler , ptesi mamografi randevum var haftaya kieve gidiyoruzinşallah aksilik çıkmaz hersey yolunda gider hepimiz icin
Amin canim, ınsallahMorpati canim hersey güzel olacak insallahhhhh
Ben 28 yaşındayım bende de meme usg istedilerBence 40 yaş üstü isteniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?