Donor alicakmisiniz

Hayırlısıyla sağlıkla cümlemize inşallah benim adetim 5 ags idi ,rahim filmim de vardı ,benden başka da bişi istemediler ,böylece hemen başladık ,kısmet diyelim sonu güzel olsun inşallah
Mamografi istemedilermi?
Ozaman senin yaşın genç

Hayırlı olsun, rahat olun stres yapmayın, olacağı varsa olur, tez zamanda evladınıza kavuşun

Neden yumurta peki.Sorununuz ne.Kusura bakmayın çok soru sordum
Keşke sorunumu bilsem ve ağız dolusuyla anlatsam
İstersiniz bu sayfadan okuyun çok bilgi ediniceksiniz

Eklentiler

• 73044EBA-6F19-480F-9A8A-20062CD3CE7E.png
    158,2 KB · Görüntüleme: 30
Aaa bende 47 yaşındayım
Ama ilk gelmeden israrla mamografimi yapmamı istediler
Her halde benim tüp bebek sayısından şoka girdiler
Onunçin istediler
Benim hiç hamilelik de yok belkide ondandır bilmiyorum, denemelerim de tabi sizin kadar değil ,ben 4 kez transfer oldum (tüp bebek ) hepsi negatif ,ama yumurta toplama kaç kez sayısını bilmiyorum desem yalan olmaz 10 un üstündedir … embriyo oldu gebelik hiç olmadı … hatta eşim taşıyıcı annelik için görüşelim dedi ama rahmimde sorun bulunmayınca sorun yumurtada diye düşünüldü zaten bende çok yoruldum her ay ilaç iğne yumurta toplat sonra negatif ,burdaki dr um da yine donasyon dedi , hiç ama hiç konusunu bile açtırmayan asla olmaz diyen adam o gün tamam dedi ben şok sonrası malum allah bizede nasip eder insallah

İnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Bugün bir kiev tedavisinde olan arkadaşımdan pozitiv test sonucu geldi
Okadar mutluyum ki
İsmini yazmıyacam,kendisi kan sonucunu verip sonra sizlerle paylaşıcak
Bu güzel sonuçlar bana çok umut oluyor

İnşallah canım kardeşim
İnan bu yardımlar bana enerji veriyor
Keyfimi yükseltiyor

hadi bi umut daha olsun,4 gun once gizli takipcilerden biri daha pozitif aldi buarada kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…