- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Hayırlısıyla sağlıkla cümlemize inşallahMaşallah senin hemen tedavin olmuş. Allah nasip etsin sana canım
Donor alicakmisinizPgd tam net göstermiyor embriyo kalitesini bildiğim kadarıyla
Ngs daha geniş kapsamlı tarama
İnan eskiden bu taramalara karşıydım
Ama artık bıktım düşük yapmaktan
5 sene kıbrıs geçmişim var
Şimdi kiev biotexcom merkezinde tedavim devam ediyor
Mamografi istemedilermi?Hayırlısıyla sağlıkla cümlemize inşallahbenim adetim 5 ags idi ,rahim filmim de vardı ,benden başka da bişi istemediler ,böylece hemen başladık ,kısmet diyelim sonu güzel olsun inşallah
Hayırlı olsun, rahat olun stres yapmayın, olacağı varsa olur, tez zamanda evladınıza kavuşunKızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı
Yok istemediler canım ama 47 yaşım genç değilim yaniMamografi istemedilermi?
Ozaman senin yaşın genç
Aaa bende 47 yaşındayımYok istemediler canım ama 47 yaşım genç değilim yani
Ne aldınız spermmi yumurta miBenim aldığım donör sayısı 10 geçti
YumurtaNe aldınız spermmi yumurta mi
Bence 40 yaş üstü isteniyor
Neden yumurta peki.Sorununuz ne.Kusura bakmayın çok soru sordumYumurta
Halil ibrahim ve britishKıbrıs'ta hangi merkezi onerirsiniz
Keşke sorunumu bilsem ve ağız dolusuyla anlatsamNeden yumurta peki.Sorununuz ne.Kusura bakmayın çok soru sordum
Benim hiç hamilelik de yok belkide ondandır bilmiyorum, denemelerim de tabi sizin kadar değil ,ben 4 kez transfer oldum (tüp bebek ) hepsi negatif ,ama yumurta toplama kaç kez sayısını bilmiyorum desem yalan olmaz 10 un üstündedir … embriyo oldu gebelik hiç olmadı … hatta eşim taşıyıcı annelik için görüşelim dedi ama rahmimde sorun bulunmayınca sorun yumurtada diye düşünüldü zaten bende çok yoruldum her ay ilaç iğne yumurta toplat sonra negatif ,burdaki dr um da yine donasyon dedi , hiç ama hiç konusunu bile açtırmayan asla olmaz diyen adam o gün tamam dedi ben şokAaa bende 47 yaşındayım
Ama ilk gelmeden israrla mamografimi yapmamı istediler
Her halde benim tüp bebek sayısından şoka girdiler
Onunçin istediler
İnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşımBenim hiç hamilelik de yok belkide ondandır bilmiyorum, denemelerim de tabi sizin kadar değil ,ben 4 kez transfer oldum (tüp bebek ) hepsi negatif ,ama yumurta toplama kaç kez sayısını bilmiyorum desem yalan olmaz 10 un üstündedir … embriyo oldu gebelik hiç olmadı … hatta eşim taşıyıcı annelik için görüşelim dedi ama rahmimde sorun bulunmayınca sorun yumurtada diye düşünüldü zaten bende çok yoruldum her ay ilaç iğne yumurta toplat sonra negatif ,burdaki dr um da yine donasyon dedi , hiç ama hiç konusunu bile açtırmayan asla olmaz diyen adam o gün tamam dedi ben şoksonrası malum allah bizede nasip eder insallah
İnşallah canım kardeşim
hadi bi umut daha olsun,4 gun once gizli takipcilerden biri daha pozitif aldi buarada kizlarİnşallah ilk denemende anne ol canım arkadaşım
Bugün bir kiev tedavisinde olan arkadaşımdan pozitiv test sonucu geldi
Okadar mutluyum ki
İsmini yazmıyacam,kendisi kan sonucunu verip sonra sizlerle paylaşıcak
Bu güzel sonuçlar bana çok umut oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?