Bülent tıraş a hiç gitmeyin, çok sıra var ve bizleri hiç önemsemiyorlar , ticari bakılıyor, duygularımızın önemi yok malesef orada.

canim cok sevindim,hakkinizda hayirlisi olsun insallahen cokta bulentten kurtulacagina sevindim vallaa
ön görüsmeden sonra kisiye gore bir tedavi plani hazirlaniyor.herkesin farkli olabiliyor zamani.misal ben 2 ay sonra transfer oldum,beyzanur neredeyse 4-5 ay.gerci beyza zoledex bagimligindan kurtulamadigi icin uzadikimi 1 ay..ama ortalamasi 1 ila 2 ay seklinde.

Çok sevindim adına kuzum
İnan boşuna paraların çöpe gidicekti
İnşallah ilk denemende eşine güzel bebek ver

Teşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.
Baba ismiyle hitap olunuyor onunçin yazdım
Mesela Yelena Mihaylovna
Her halde dalga geçtim diye düşündün

İyi akşamlar konuyu okumuyordum bugün biraz göz attım ama okunacak gibi değil binlerce sayfa var.Ben 10 yıllık evliyim defalarca tüp bebek yaptım tedaviler oldum hiç bı sorunum olmadığı halde tekrarlayan düşük yapıyorum.Bugun 11. Düşüğüm oldu.Son çarem donor sanırım.Bide böyle denicem şansımı.Ama ne donoruyle tüp bebek yapmam gerektiğini bilmiyorum.Benim durumumumda olan varmı acaba
Birde Kiev diye bahsediliyo tüp bebek merkezinin adımı acaba Kiev

Baba ismiyle hitap olunuyor onunçin yazdım
Mesela Yelena Mihaylovna
Her halde dalga geçtim diye düşündün
Teşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.
bende şunu ekliyim,aramizda birtek rusca bilen zazadir.o yuzden tum hepsini yazabiliyor

Size bir konudada yardım edicem
Sayfa numarasına gelin ve sayfayı 7240 getirin okuyun
İnsnın okadar bilgi ediniceksinizki
Hepimizin ne durumda olduğumuzu,kimin nerde gebe kaldığını
Ve en önemlisi kiev biotexcomla ilgili her şey

Eklentiler

• 704D17C5-0FBF-4A8D-BFF5-C1EF4CE36A3C.png
    158,2 KB · Görüntüleme: 30
Aramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Eşinizin spermiogramı iyimi
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Şimdi embriyolarımıza NGS yapılıyor
İnşallah güzel sonla sizlere umut olurum

Aramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Teşekkür ederim.Evet spermlerde sorun yok.Esimdede bendede sorun bulunamadı.Pgt den sağlıklı geldi embriyolar ama yine düştü

Aramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Siz kibristami tüp bebek yapıyorsunuz.Sizin sorun ne

Teşekkür ederim.Evet spermlerde sorun yok.Esimdede bendede sorun bulunamadı.Pgt den sağlıklı geldi embriyolar ama yine düştü
Pgd tam net göstermiyor embriyo kalitesini bildiğim kadarıyla
Ngs daha geniş kapsamlı tarama
İnan eskiden bu taramalara karşıydım
Ama artık bıktım düşük yapmaktan
5 sene kıbrıs geçmişim var
Şimdi kiev biotexcom merkezinde tedavim devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…