- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Olena ukraynaca
Yelena rusca
Yelena ismi
Mozgovaya-soy ismi
Mihaylovna-
Amin beyzacığım inşallah hepimizin kucağı dolsun hatta taşsınHayirli olsun cnm güzel haberlerini aliriz insallahRabbim kucagini doldursun
Hayırlı olsun arkadaşım Allah gönlündekini nasip etsin inşallahÇok sağol canım rabbim hepimize nasip eylesin ayın 26 sı gibi ilk kanda bakacağız insallah
Teşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.Olena ukraynaca
Yelena rusca
Yelena ismi
Mozgovaya-soy ismi
Mihaylovna-baba ismi
Bülent tıraş a hiç gitmeyin, çok sıra var ve bizleri hiç önemsemiyorlar , ticari bakılıyor, duygularımızın önemi yok malesef orada.Kızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah
canim cok sevindim,hakkinizda hayirlisi olsun insallah@Aigle A az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 @sadesutlu @pankekk
@Deniz5506 @Birhayalimvar
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
Kiewe ilk görüşmeye gittikten sonra transferiniz ne kadar süre sonra oldu ??
Çok sevindim adına kuzumKızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah
Kuzum ben nisan ayında gittim tedavim haziranda başladı@Aigle A az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 @sadesutlu @pankekk
Kızlar sizler kiewde tedavi gördüğünüz için sorayım size. Cevaplarsanız çok sevinirim
23 mayis ön görüsme (3 zoladex)@Aigle A az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 @sadesutlu @pankekk
Baba ismiyle hitap olunuyor onunçin yazdımTeşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.
Baba ismiyle hitap olunuyor onunçin yazdım
Mesela Yelena Mihaylovna
Her halde dalga geçtim diye düşündün
bende şunu ekliyim,aramizda birtek rusca bilen zazadir.o yuzden tum hepsini yazabiliyorTeşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.
Size bir konudada yardım edicemTeşekkür ederim , ancak baba ismine gerek yoktu. Siz de daha önce gittiniz sanırım, Ukraynaca bilmediğim için farklı isim olunca kliniğin sayfasında bulamadım. Bu nedenle sordum arkadaşa.
Ben 14 ağustosta ilk görüşmeye gittim 21 eylül kliğe gidicez 27 eylül transfer olucaz hayırlısı inşallah@Aigle A az sekerli B BeyzaNur- Z Zaza74 @Duruball @sibra631 @sadesutlu @pankekk
Aramıza hoş geldinİyi akşamlar konuyu okumuyordum bugün biraz göz attım ama okunacak gibi değil binlerce sayfa var.Ben 10 yıllık evliyim defalarca tüp bebek yaptım tedaviler oldum hiç bı sorunum olmadığı halde tekrarlayan düşük yapıyorum.Bugun 11. Düşüğüm oldu.Son çarem donor sanırım.Bide böyle denicem şansımı.Ama ne donoruyle tüp bebek yapmam gerektiğini bilmiyorum.Benim durumumumda olan varmı acaba
Birde Kiev diye bahsediliyo tüp bebek merkezinin adımı acaba Kiev
Maşallah senin hemen tedavin olmuş. Allah nasip etsin sana canımBen 14 ağustosta ilk görüşmeye gittim 21 eylül kliğe gidicez 27 eylül transfer olucaz hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim.Evet spermlerde sorun yok.Esimdede bendede sorun bulunamadı.Pgt den sağlıklı geldi embriyolar ama yine düştüAramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Eşinizin spermiogramı iyimi
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Şimdi embriyolarımıza NGS yapılıyor
İnşallah güzel sonla sizlere umut olurum
Siz kibristami tüp bebek yapıyorsunuz.Sizin sorun neAramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Eşinizin spermiogramı iyimi
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Şimdi embriyolarımıza NGS yapılıyor
İnşallah güzel sonla sizlere umut olurum
Pgd tam net göstermiyor embriyo kalitesini bildiğim kadarıylaTeşekkür ederim.Evet spermlerde sorun yok.Esimdede bendede sorun bulunamadı.Pgt den sağlıklı geldi embriyolar ama yine düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?