Hayırlı olsun canım inşallah ikisi de tutunur annesine

Teşekkür ediyorum tüm iyi dilekleriniz için rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallah

Kan testi 10. Gün vereceğimde idrarda kaçıncı gün bakayım silik çizgi ne zaman çıkar bilginiz varmı kızlar

Bende üzüldüm çok asistanı erman bey yaptı ve muayenede de yoktu eşimin sperm verdiği gün … sadece hit diye yola çıkanlara örnek olsun bu durum valla . Arayıp haberde verilmedi başkası yapacak diye

Olan oldu hayırlısı inşallah rabbim nasip eder yüzümüzü güldürür

Amin inşallah canım , kaçıncı gün embriyosu idi idrar testi ona göre değişiyor galiba burdan öğrendiğim 5. Gün embriyosu 6.gün erken gebelik testte gösterebiliyor ama tabi buna güvenmek yanlış olur sen yine içini ferah tut dr un dediklerini yap stres olma ,iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla tutunsun sağlıkla gelsin inşallah

5. Günde transfer oldum
İnşallah bakalım allah hepimize tattırsın o duyguyu inşallah

Gözün aydın kuzum
7-8 güne yavaş yavaş idrarda bak
10 gün kana baktır
İnşallah güzel haber ver bize

Olena ukraynaca
Yelena rusca
Yelena ismi
Mozgovaya-soy ismi
Mihaylovna-baba ismi

Kızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah

Amin amin çokkkk amin çok çok sevindim inşallah sizde pozitifleri alacaksınız bebişlerinize kavuşacaksınız darısı artık bizim başımıza tüm isteyen emek verenlerin

Amin amin çokkkk amin çok çok sevindim inşallah sizde pozitifleri alacaksınız bebişlerinize kavuşacaksınız darısı artık bizim başımıza tüm isteyen emek verenlerin
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin herkes yavrusuna kavuşsun

Cok sevindim cnm Rabbim kucagini doldursun insallah Hayirlisi olsun hakkinizda

Hayirli olsun cnm güzel haberlerini aliriz insallahRabbim kucagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…