Ins canm tamara tsk ederm hepimiz icin inşÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, gözün aydın olsun
Hayırlı olsun canımKızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı
Bende üzüldüm çok asistanı erman bey yaptı ve muayenede de yoktu eşimin sperm verdiği gün … sadece hit diye yola çıkanlara örnek olsun bu durum valla . Arayıp haberde verilmedi başkası yapacak diyeöncelikle hayırlı olsun tutunsun can olsun size hayırlı sağlıklı evlatlar olsunama hoca nasıl olmaz transferde şaşkınım bende orayı düşünmüş anlaşmış sonra Kiev hakkında bilgilendirince zaza bizi kieve karar vermiştim
Amin inşallah canım , kaçıncı gün embriyosu idi idrar testi ona göre değişiyor galiba burdan öğrendiğim 5. Gün embriyosu 6.gün erken gebelik testte gösterebiliyor ama tabi buna güvenmek yanlış olur sen yine içini ferah tut dr un dediklerini yap stres olma ,iyi düşün iyi olsunBende üzüldüm çok asistanı erman bey yaptı ve muayenede de yoktu eşimin sperm verdiği gün … sadece hit diye yola çıkanlara örnek olsun bu durum valla . Arayıp haberde verilmedi başkası yapacak diye
Olan oldu hayırlısı inşallah rabbim nasip eder yüzümüzü güldürür
5. Günde transfer oldumAmin inşallah canım , kaçıncı gün embriyosu idi idrar testi ona göre değişiyor galiba burdan öğrendiğim 5. Gün embriyosu 6.gün erken gebelik testte gösterebiliyor ama tabi buna güvenmek yanlış olur sen yine içini ferah tut dr un dediklerini yap stres olma ,iyi düşün iyi olsunhayırlısıyla tutunsun sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın kuzumKızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı
Olena ukraynacaBiraz önce yanlış alıntı yapıp silemedim yayınlandı. Dr nuz Olena mı, biotex Kiev in sitesinde böyle bir dr ismi yok, Yelena Mozgovaya var. Dr ların hepsinin ismi yazmıyor mu acaba? Siz memnun kaldınız mı? Davranışları nasıldı? Açıklayıcı ve güven verici oldu mu? Ayrıca ilk görüşmenizde günübirlik mi gittiniz gece kaldıysanız hangi oteldi? Çok soru sordum ama farklı bir ülke olduğu için tedirginim.Teşekkür ederim
Maşallah sanaOlena ukraynaca
Yelena rusca
Yelena ismi
Mozgovaya-soy ismi
Mihaylovna-baba ismi
AminKızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallahAminamin çokkkk amin çok çok sevindim inşallah sizde pozitifleri alacaksınız bebişlerinize kavuşacaksınız darısı artık bizim başımıza tüm isteyen emek verenlerin
Aynnen vallahi bendende bir massallah canim sanaOlena ukraynaca
Yelena rusca
Yelena ismi
Mozgovaya-soy ismi
Mihaylovna-baba ismi
Buna cok sevindim senin adina insallah rabbim seninde yüzünü güldürsün ❤❤❤❤Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallahkimsenin emeği boşa gitmesin herkes yavrusuna kavuşsun
KuzummmmmBuna cok sevindim senin adina insallah rabbim seninde yüzünü güldürsün ❤❤❤❤
Çok sağol canım öyle yapayım ben rabbim nasip etsin hepimize hayırlı haberimi yazarım inşallahGözün aydın kuzum
7-8 güne yavaş yavaş idrarda bak
10 gün kana baktır
İnşallah güzel haber ver bize
Cok sevindim cnmKızlar inanmayacaksınız çünkü bende şaşkınım hala. Eşim yumurta donasyonunu kabul etti. Bülent Tıraşa gitmiştim temmuz ayında vitamin vermişti ben prp yi kabul etmemiştim.
Bir yakınımız kendisinde tedavi gördü herşey gayet iyi gidiyordu ama maalesef negatif oldu. Bunu söyleyince belki 3-4 kere yumurta toplamak gerekicek onu da biz maddi olarak karşılayamayız dedim.
Tamam dedi ben şok
Birde burada olanlardan bahsettim 3 veya 4 kişi negatif aldı diğerleri de hep ikiz üçüz hatta yumurtası bölündüğü için dördüz gebe olan var dedim. Adamın gözleri açıldı
Allah bana da nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cnm güzel haberlerini aliriz insallahKızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..
Çok sağol canım rabbim hepimize nasip eylesin ayın 26 sı gibi ilk kanda bakacağız insallahHayirli olsun cnm güzel haberlerini aliriz insallahRabbim kucagini doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?