Aynen bende senin mantıkta düşündüm 1.de olmazsa 2.ye garanti olur diye nasip kısmet gerçekten içerisi karanlık bir dünya bazen 2-3 tane tutuyor bazende hiç

Canım benim inşallah işe yaramıştır rabbim emeklerinin karşılığını versin yavrunla taclandırsın inşallah

Tmm canım sağolasın bi zararı yoktur demi bu yöntemin? benim doktorum bana rahim 1 gün kendini hazır tutuyor embriyoyu kabul etmek için demişti o günü yakalamak için mi acaba
Ben 2019 ilk defa kieve giderken orda başka klinikte bu yöntemi duydum ve geldim kıbrıstaki doktoruma söyledim öyle yapalım diye(2 defa transfer 2gün arayla)
Doktor razı olmadı,belki ilk transfer olanlar tutundu ikinci defa girip onlarada zarar veririz
Ama yapılan sonuçlar başka şeyi gösterdi
Bu işlemin ismi ikili asinhron transfer
İspanyanın era testini yendi bu transfer

Aynen bende senin mantıkta düşündüm 1.de olmazsa 2.ye garanti olur diye nasip kısmet gerçekten içerisi karanlık bir dünya bazen 2-3 tane tutuyor bazende hiç
Mesela Zumrona ikili transfer yapıldı ama sonuç negativ
Burda eğer rahimde sorun yoksa demek sorun embriyoda

Ben burdaki doktoruma sordum era testini asla tavsiye etmiyor.tr deki doktorum asla paragöz bir doktor değil başkası olsa ne istesem yapardı para için

Mesela Zumrona ikili transfer yapıldı ama sonuç negativ
Burda eğer rahimde sorun yoksa demek sorun embriyoda
Ahh benimde embriyolar çok iyiydi noldu yine tutunmadı yine tutunmadı bazen olmayınca olmuyor biliyorsun rahim sıkıntımda yok bazen çözemiyor tıp bile

Ben burdaki doktoruma sordum era testini asla tavsiye etmiyor.tr deki doktorum asla paragöz bir doktor değil başkası olsa ne istesem yapardı para için
Bak görüyorsun her doktorun görüşü farklı
Ben kiev protokolunu Türkiyede sevdiğim ve güvendiyim doktora gösterdim şok oldu
Progesteron dozunu çok buldu
Buda onun görüşü

Ahh benimde embriyolar çok iyiydi noldu yine tutunmadı yine tutunmadı bazen olmayınca olmuyor biliyorsun rahim sıkıntımda yok bazen çözemiyor tıp bile
Haklısın
Bende gebe kalıyorum ve 4 haftada rahim atıyor
Kievdeki embriyolog bunu içine konulan embriyolar gelişimini durduruyor ve rahim ölü olanı yabancı görüp atıyor dedi
Ngs onunçin
Şimdi ngs den gelen sağlıklıda öyle yaparsa artık ben bu kitabı kapatıcam
Demek rahmim bebek istemiyor

Ben kiev protokolunu Türkiyede sevdiğim ve güvendiyim doktora gösterdim şok oldu
Progesteron dozunu çok buldu
Buda onun görüşü
ben çok ince eleyip sık dokuyacağım bu sefer. Oraya gideceğim ne işlem yapacaklar anlayıp dinleyip burda doktoruma göstereceğim 3.bi aksiliği yüreğim kaldırmaz artık

Canım hiç intralipid serum tedavisini denedin mi? ngs embriyo genetik değil mi

ben çok ince eleyip sık dokuyacağım bu sefer. Oraya gideceğim ne işlem yapacaklar anlayıp dinleyip burda doktoruma göstereceğim 3.bi aksiliği yüreğim kaldırmaz artık
Sen en iyisi Tr deki doktora rahimini kontrol ettir
Kievede garanti olsun diye ngs yaptır

Benim hiç tutunma olmadı bu zamana kadar. Gynolife da çok iyi olup embriyolar tutunmayınca senin vücudun embriyoyu mu yabanlıyor diyenler oldu. Onun için ben şu naturel killer testini yaptıracağım cd56 lara bakcak doktorum ona göre serum tedavisi başlanır dedi doktorum

Canım hiç intralipid serum tedavisini denedin mi? ngs embriyo genetik değil mi
İntralipid tedavisi çok eskiledi
Onuda denedim 2017 yılda yine düştü
Bu defa 5 tana İVİG denedik haftada bir yine düştü
Benim denemediğim bir NGS( embriyo genetik tarama),onuda şimdi yapıyorum

İntralipid tedavisi çok eskiledi
Onuda denedim 2017 yılda yine düştü
Bu defa 5 tana İVİG denedik haftada bir yine düştü
Benim denemediğim bir NGS( embriyo genetik tarama),onuda şimdi yapıyorum
Kanda pıhtılaşman mı var acaba gerçi sulandırıcı kullanmışsındır

Sen en iyisi Tr deki doktora rahimini kontrol ettir
Kievede garanti olsun diye ngs yaptır
Baktı kuzum baktı gynolife ta tutmayınca çılgına döndüm ben.rahim filmi histeroskopi hepsini yaptırdım temiz çıktı.en sona şu cd56 kaldı onuda gitmeden 1-2 ay öncesinde yapcak bakalım

Ben onada baktırdım ve bir sürü immunolojı testim var,farklı CD ler,T3/T4 orantı
Hepsi temiz çıktı
Sana bir olay anlatıyım,bu fransadan katılan hasta var ya,benim ilk kiev transferimde tanış olduğum,o kendini anlatı.Onun ilk kiev tekli transfer negatif
İkinci tedavisi tekli transfer negativ
Üçüncü tedavisi ikili transfer 2 gün arayla (toplam 4 embriyo) ve sonuç pozitiv ama 1 bebek.Oda 2,5 aylık içinde koronadan dolayı öldü
Dördüncü tedavisinde benimle bir olan ikili transfer (toplam 4 embriyo) ve sonuç ikiz
Ama birinin kalbi durdu ve çok şükür biri 4 aya geçti sapa sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…