- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Bunu hiçbir klinikte hiçbir işlem için bilemeyiz ki bende tüp bebek yaptırdığım sırada acaba benim yumurtam spermim mi kullanıloyor diye düşünmüştüm bazı şeyleri mecburen kabulleniyoruz Allah hayırlısını versin sonu güzel olsun ama kendi adıma söyleyeyim bu klinik bana güven verdi beni geç başka şansım yok ama eşime güven verdi adamın uzun zaman sonra ilk kez yüzü gülüyor umudu var ben fresh olacağına ve seçtiğim donörün kullanılacağına inanıyorum zaten hayatta hiçbişeyden %100 emin olamayız , inanmak güvenmek iç huzuru yeterli benim içinSize katılıyorum sonuçta içerde laboratuvar kısmında ne oluyor hangi işlemler yapılıyor bilmiyoruz kesin ve net konuşmak biraz reklam gibi geliyor.bende araştırdım donörü biz seçiyormuşuzda gerçekten o kişinin yumurtası mı kullanılıyor nerden bileceğiz
Dualarım sizlerle arkadaşlarım , hepimize şifa olsun pozitiflerle dönelim inşallahBugün Aigle ve beyzanurun transferi var kızlar
Hepimiz yürekten dua edelin arkadaşlarımıza
İnşallah hepimiz transferden eli dolu çıkalım
Anladım.ben kıbrısta donmuş yumurta kullandıklarını düşünüyorum ve çok başarısız hikayelerde var anladığım kadarıyla sizde çok deneme yapmışsınız herşey gönlünüzce olsun ben sizi kırmak istemedim sonuçta içerde ne oluyor görmüyoruz onu merak ettim siz fresh kullanılıyor dıyınceBak emin konuşuyorum freş olduğuna dair çünkü gözümle çok şey gördüm orda
Opudan çıkan donörleri
Hata söyleyede bilirim ora giderken ikinci kata yatıyorlar
Transfer odasında taşıyıcı annelerle beraber transfer oluyorduk
Ruscam olduğu için hepsiyle konuştum
Hatta onuda söyleyim,doktorun kapısında beklerken lobide 10-15 kız oturuyor,tedavi içinmi soruyorsun,yok,ya taşıyıcı anne yada donör programı için doktor kontrolu için bekliyorlar
Bu ülkede donörler açık açık söylüyor yumurtamı satmaya geldim
Taşıyıcı anneler açık açık söylüyor para için geldim
Hata taşıyıcı annelerden bir kaçıyla transfer odasında konuştum,nasıl 9 ay taşıdığınız bebeği veriyorsunuz,hiçmi bağlanmıyorsunuz ona,onlarda hayır,bizim değil,biz ancak inkubatör gibiyiz
Para için taşıyoruz
Bir taşıyıcı anne kızım çok hasta,onun tedavisine çok para lazım,onunçin katıldım dedi
Canım sonuçlar ne zaman belli olacak ?Canım bugün haber geldi
4 embriyomuz (4AA,4AA,4AA,3AA) NGS ye gitti
İnşallah iki tanesi sağlıklı çıkar
eşinizin spermi kaliteliyse biotexcom donduruyor ilk görüşte
Ama genelde her kes yumurta toplanınca mataryal veriyor
Canım insallah sağlıkla gelsin embriyoların. Dualarım seninle canım2000 euro demişlerdi
Bakalım 4 embriyoya kaç alıcaklar
Çoğul istemediğini söyle ona göre yola çıksınlar
Allah şahidimdir acınız acımdır,sevinciniz umudumdurAnladım.ben kıbrısta donmuş yumurta kullandıklarını düşünüyorum ve çok başarısız hikayelerde var anladığım kadarıyla sizde çok deneme yapmışsınız herşey gönlünüzce olsun ben sizi kırmak istemedim sonuçta içerde ne oluyor görmüyoruz onu merak ettim siz fresh kullanılıyor dıyınce
iyim canim ben
2-3 haftayaCanım sonuçlar ne zaman belli olacak ?
Insallah canim,iyim canim benbugun oteldeki son gunumuz,gece ucuş var suan heyecanla aigley le beyzoşu bekliyorum insallah elimiz kolumuz dolu döneriz evlerimize
Canım sen nik fotorafını değişmisinCanım sonuçlar ne zaman belli olacak ?
Şuraya şu kadarını yazmayı kendime borç bilirim. 6-7 ay öncesi Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde Kiev i öğrendik. Dil bilmeyiz yol bilmeyiz nasıl yaparız derken önce on görüşmeye gittik. Ohhh dedik içimiz çok rahatladı. Sonra heyecanla sabırla transferi beklemeye başladık. Hiç bir şey sorgulamadim seçtik donorumuzu bildirdik sevgili Andrey e . Ne kaç yumurta ne kalite ne şöyle ne böyle. Nedense o kadar içim rahat ve güven duyuyordum ki. Türkiye de o kadar paramızla kendi yumurtamla denedik böyle ilgi böyle alaka görmedik. Saatlerce tüp bebek merkezlerinde bekler parasını odedigin doktoru göremezsin bile sorularını oradaki hemşireler isterlerse cevap verir. Bu sayfayı okuyorsanız Kıbrıs içinde öyleymiş. Parayı da geçtim bizim umutlarimizla oynuyorlar. Hiç birine hakkım helal değil.Allah şahidimdir acınız acımdır,sevinciniz umudumdur
Burda benim gibi uzun süre anne olmayan çok,ama inan hepsi sessiz takip ediyor
Ben burada gördüğümü paylaşarak,benim paylaşımımdan gebe kalanları görerem güç alıyorum
İnan kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum
Bura bir nevi bana antidepresan
Psiholojı destek
Allah tüm kadınlarımızın yüzünü evlatlarına bakarak gülmelerini nasip etsin
Zumronum benimle transfere girenler artık 4 ayına geçti,geçen fransada yaşıyan atkadaşım göbeğini çekip gösterdi maşallahŞuraya şu kadarını yazmayı kendime borç bilirim. 6-7 ay öncesi Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde Kiev i öğrendik. Dil bilmeyiz yol bilmeyiz nasıl yaparız derken önce on görüşmeye gittik. Ohhh dedik içimiz çok rahatladı. Sonra heyecanla sabırla transferi beklemeye başladık. Hiç bir şey sorgulamadim seçtik donorumuzu bildirdik sevgili Andrey e . Ne kaç yumurta ne kalite ne şöyle ne böyle. Nedense o kadar içim rahat ve güven duyuyordum ki. Türkiye de o kadar paramızla kendi yumurtamla denedik böyle ilgi böyle alaka görmedik. Saatlerce tüp bebek merkezlerinde bekler parasını odedigin doktoru göremezsin bile sorularını oradaki hemşireler isterlerse cevap verir. Bu sayfayı okuyorsanız Kıbrıs içinde öyleymiş. Parayı da geçtim bizim umutlarimizla oynuyorlar. Hiç birine hakkım helal değil.
Şimdi gelelim Kiev deki sonucuma maalesef benim negatif ama 11 kadından iki negatif neden oldu nasıl oldu bilmiyorum ama olmadı. Olsaydı bugün 1 aylık hamileydim. Pişman mıyım asla tekrar gidermiyim maalesef biraz maddiyata bakıyor toparlabilirsem ki biraz uzun sürer hiç düşünmeden tekrar Kiev derim. Gözümle görüp bunları yaşamamış olsam bu kadar kesin ve rahat konusamazdim. Düşünen herkesin içi rahat olsun....
Ayrıca bugün transferi olan arkadaşlarıma da canı yürekten dua ediyorum. Bebisleri sımsıkı tutunsun inşallah.
İnşallah canım Zazam inşallah önce sen bir o günleri gör de benden çok daha çok hakediyorsun inşallah bende senin arkandan gelirimZumronum benimle transfere girenler artık 4 ayına geçti,geçen fransada yaşıyan atkadaşım göbeğini çekip gösterdi maşallah
İnşallah bizde güzel sonucumuzu paylaşıcaz
Ben hala inanıyorum
Hepimiz hakediyoruzİnşallah canım Zazam inşallah önce sen bir o günleri gör de benden çok daha çok hakediyorsun inşallah bende senin arkandan gelirim
merak etmeyin,ilk transfer gerceklestikten sonra kalan embriolar donduruluyor.ikinci transfer sirasinda cözdürülüyorKızlar size bişey sorcam kievde 2. Kez ayrı transfer nasıl oluyor 5. gün transfer oluyor sonra birkaç gün sonra mı oluyor 5. Günden sonrası nasıl oluyor dondurup çözdürüyolar mı 7 gün uzun bir süreç çünkü embriyo için
Canım dün cevap yazdım bu soruyaKızlar size bişey sorcam kievde 2. Kez ayrı transfer nasıl oluyor 5. gün transfer oluyor sonra birkaç gün sonra mı oluyor 5. Günden sonrası nasıl oluyor dondurup çözdürüyolar mı 7 gün uzun bir süreç çünkü embriyo için
İnşallah şansı arttırıyordur ben yinede bu yöntemi kendi doktoruma soracağım ilk defa duydum böyle bir yöntemimerak etmeyin,ilk transfer gerceklestikten sonra kalan embriolar donduruluyor.ikinci transfer sirasinda cözdürülüyor
Tmm canım sağolasın bi zararı yoktur demi bu yöntemin? benim doktorum bana rahim 1 gün kendini hazır tutuyor embriyoyu kabul etmek için demişti o günü yakalamak için mi acabaCanım dün cevap yazdım bu soruya
Hata ben düşünüyordumki ya ilkinde transfer olanlar tutar yada ikincide transfer olanlar,sonra burda ikili transfer olanlarda gördümki ikilide hem ilkide tutuyor hem ikincideİnşallah şansı arttırıyordur ben yinede bu yöntemi kendi doktoruma soracağım ilk defa duydum böyle bir yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?