Enis bey halkla ilskiler sorumlusu daha dogrusu herseyden sorumluKız ben hiç eniş menis tanımıyorum herkes ondan bahsediliyordu hiç öyle biriyle konuşmadım Özlem hanım var
Enis bey halkla ilskilerden ayrilmis simdi gördüm saglik hizmetiyaziyor. Adamcagiz her ise kosturmaktan yazik. Ozlem hanım yeni gelmis herhaldeKız ben hiç eniş menis tanımıyorum herkes ondan bahsediliyordu hiç öyle biriyle konuşmadım Özlem hanım var
Valla bunlarin hepsi bile gelebilir:) baksana nasil bereketliler..Canım bugün haber geldi
4 embriyomuz (4AA,4AA,4AA,3AA) NGS ye gitti
İnşallah iki tanesi sağlıklı çıkar
eşinizin spermi kaliteliyse biotexcom donduruyor ilk görüşte
Ama genelde her kes yumurta toplanınca mataryal veriyor
2000 euro demişlerdiZaza canım ngs icin ne kadar ödedin?
Ben ısrarla çoğul gebelik istemiyorum kızlar o.konuda canım yandı.napsam ki?
5 günü transfer ediyorlar ilave embriyosu varsa donduruluyor ve 2 gün sonra çözülüp konuluyorValla bunlarin hepsi bile gelebilir:) baksana nasil bereketliler..
Yumurta toplama ile zoladexli transfer isi es zamanli ayarlamak da iyi organizasyon valla.
Bu durumda genele bakarsak taze embriyo transferi diye mi dusunelim? Donor 13-14.gun opu olup kocalar spermi verip 5 gun sonra anneye transfer seklinde oluyor anladigim.zoladexli hazirlik olup estrofemin 24.gunu transfer olarak? Peki ikili transfer olaninki nasil oluyor?
Embriyo başına 2000 ise çok pahali2000 euro demişlerdi
Bakalım 4 embriyoya kaç alıcaklar
Çoğul istemediğini söyle ona göre yola çıksınlar
SistemAtik calisiyorlar valla helal olsun kieve..5 günü transfer ediyorlar ilave embriyosu varsa donduruluyor ve 2 gün sonra çözülüp konuluyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSana bir şey söyleyim mi,bu merkezde hiç kimseye aynı tedavi yapılmıyor
Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
Mesela az şekere embrioglue yapıldı,ama beyzanurdan 6-8 tüp kan aldılar santrifujluyup hazırladılar,doktor yapmadı.
Birilerine ikili transfer yapıyorlar 2 gün arayla,birilerinede aynı anda tek transfer
Yani her kese aynı yaklaşım yok
Doktor karar veriyor ne yapılıcak diye
Hersey gönlünce olsun, sağlıkla kucakla evlatlarını inşallahB BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnnAigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz
Size katılıyorum sonuçta içerde laboratuvar kısmında ne oluyor hangi işlemler yapılıyor bilmiyoruz kesin ve net konuşmak biraz reklam gibi geliyor.bende araştırdım donörü biz seçiyormuşuzda gerçekten o kişinin yumurtası mı kullanılıyor nerden bileceğizArkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Masallah,Canım bugün haber geldi
4 embriyomuz (4AA,4AA,4AA,3AA) NGS ye gitti
İnşallah iki tanesi sağlıklı çıkar
eşinizin spermi kaliteliyse biotexcom donduruyor ilk görüşte
Ama genelde her kes yumurta toplanınca mataryal veriyor
Bu soruya ben cevap verdiyim için her halde reklam taşını bana attınSize katılıyorum sonuçta içerde laboratuvar kısmında ne oluyor hangi işlemler yapılıyor bilmiyoruz kesin ve net konuşmak biraz reklam gibi geliyor.bende araştırdım donörü biz seçiyormuşuzda gerçekten o kişinin yumurtası mı kullanılıyor nerden bileceğiz
Ben sadece nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz onu merak ettim fresh yumurta çok demişsiniz benim gibi merak edenlerde vardır nerden bilicem fresh mi donmuş mu seçtiğim donör mü ne var bundaBu soruya ben cevap verdiyim için her halde reklam taşını bana attın
Beni bilen biliyor,nasıl biri olduğumuda biliyor
Halil beyde tedavi gördüm bana indirimde yaptı,ücretsiz tedavide yaptı.onu reklam etmedimde çuvalla para döktüyüm yerimi reklam ettim
Kievi anlatım % 90 her kes gebe kaldı ama ben hala eli boşum
Ben kızlarada söyledim,bu tedavim son
Ya mutlu sonla biticek yada yine hüsranla
Malesef egoist gibi ancak kendimi düşünmedim
Hayata her şeyi paylaşmaya seven birisiyim
Nikinizede baktım bir tek bu mesajı yazmışınız
Kayd oldunuz her halde kalp kırmak için
Eğer bizlerdensen lütfen yazarken bin kere düşün
Çünkü yaralı kalpler çok burda
Sabah sabah açtım okudum ve inan kalbim ağzımda atıyor üzüntüden
İnsan hak etmediği cevabı görünce canı yanıyor
Yok eğer bizlerden değilsen,o zaman sizi Allaha hevale ediyorum
Bak emin konuşuyorum freş olduğuna dair çünkü gözümle çok şey gördüm ordaBen sadece nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz onu merak ettim fresh yumurta çok demişsiniz benim gibi merak edenlerde vardır nerden bilicem fresh mi donmuş mu seçtiğim donör mü ne var bunda
Ukrayna’da donasyon işlemi yasal olarak yapılıyor, ülkede yasal olan bir işlem icin de kadınlar kendilerine gelir kaynağı olarak bu yolu tercih ediyorlar. Dolayısıyla ülkedeki kadın nüfusu ile donasyon yaptıran sayısını oranladiginizda taze yumurta kullanımı olmasının doğru orantılı olduğunu anlayabilirsiniz. Donmuş yumurta kullanımı Ukrayna gibi bir ülke icin daha masraflı olur, sonuçta yumurtasını vermeye gönüllü binlerce kadın varken neden toplayıp toplayıp dondursunlar ki. O zaman ellerinde milyonlarca donmuş yumurta olur ve onların saklanma koşulları düşünüldüğünde çok büyük bir maliyet olacağı icin mantıklı olmaz. Yanı fresh yumurta maliyeti daha ucuz. Bu nedenle fresh yumurta kullanıldığına emin olabiliyoruz. Sonuçta aklın yolu bir uygun maliyet ve etkili çözüm.Ben sadece nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz onu merak ettim fresh yumurta çok demişsiniz benim gibi merak edenlerde vardır nerden bilicem fresh mi donmuş mu seçtiğim donör mü ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?