Amin,Günaydın arkadaşlar ,sabah ezanına uyandım ve hepimiz için dualar ettim ,bügün transferi olan tüm arkadaşlarıma , anne olmayı isteyen bekleyen hepimize, sağlıkla pozirifler nasip olsun ,canlarına yapışsın can olsun, hayırlı evlatlar olsun ,inşallah
Karsilasitiginiz tavir için cok uzgunum.Dünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.
Amin canım inşallahcanim hayirli olsun.
Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Çok teşekkürler morpatiVe
B BeyzaNur- , A az sekerli
Transferiniz hayırlı olsun kizlar.
Dualarim sizinle.
VeAigle
Carsamba günü de dualarim seninle olacak.
Insallah gönlünüzün istediğini alir gelirsiniz.
benim geçen ay fsh iyi dedi hemşire iğneye başladı 5 gün kullandım sonra muaneye gidin dedi tam karşıya gittim hemşire demez mi tedavi iptal Murat bey sonuç iyi değil dedi ya siz göstermediniz mi 5 bin liram boşa gitti o kadar ağladım ki
Şimdi direk embriyo yapıcam bakalım kimde bulacaklar sorunu
Ve yine de ayni merkezde devam, gözün kara imiş.Genede diyorum ki olsun da Murat beyi de görmeyi vereyim zaman yaklaştıkça sürekli rüyalar görüyorum
Malesef kıbrısta genelde öyleVala kızlar ben Gynlife tedavi görüyorum ne bi kere Murat önal gördüm ne bisey herseyle Hemsire ve embirlog ilgileniyor o galiba sadece transfer aşamasında olucak
İnşallah MorpatiHepimiz için Hayirlisi
Ngs ye giden kac embriyon oluşmustu ? Geri donusleri piril piril olsun inşallah
AmiiinGenede diyorum ki olsun da Murat beyi de görmeyi vereyim zaman yaklaştıkça sürekli rüyalar görüyorum
Aigle seni unutum sanmaÇok teşekkürler morpatikızlar transferi olmuş heycanla bekliyorum onları otelde
Carsamba günü sendende guzel haberler bekliyoruz canim senin transferinde hayirli ugurlu olsun insallahÇok teşekkürler morpatikızlar transferi olmuş heycanla bekliyorum onları otelde
Cnm Rabbim hayırlı etsin,canına can olsunlar ,dualarimiz sizinleAminnn cnm heycan dorukta Allahin izniyle 3 saat sonra bebislerimize kavusacagizRabbim hepimizin yardimcisi olsun
Ilk görüşmem valla elim ayagim titriyor. Esimde diyorki bana sen benle ilk bulusmaya geldiginde bile bukadar heyacanlanmamistin diyor
Aynen
Belki eftaliosta olucak
Ama onun ilk görüşme
Bu stresi at içinden ve rahat rahat gelIlk görüşmem valla elim ayagim titriyor. Esimde diyorki bana sen benle ilk bulusmaya geldiginde bile bukadar heyacanlanmamistin diyornasil icin oturduysa artik
Sonunda buyuk gun geldi, gecmez denilen gunler bitti. Guzel haberlerinizi bekliyoruzAmiiiiinnn
Beyzanurum ve Az şekerim bugün transferiniz çok rahat geçsin
İçinize konulan embriyolarınız istediğiniz sayda size sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?