Demek ki bunlar hep böyle dediğim gibi ben 1 değil 2 kez yaşadım bu durumu.sizin adınıza da çok üzüldüm.bende aynı şekilde uzun süreli psikiyatrik ilaçlar kullandım. O zaman %90 gebesin dediler bana üstelik bide ısrarla embriyolara CGH(genetik tarama) yapalım diyip garantiye alalım embriyoları dediler.sonuçlarda temiz çıkmıştı öyle transferim olmuştu. olmayınca da bi afra tafrayla karşılaştım. Yaşım çok genç belkide oynattılar bilmiyorum. Tekrar bir tedavi düşününce elim ayağım titriyor sanıyorum ki yine umutlarım uçup gidecek.
Genetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..
Bilemedim rahim problemi mi acaba. Iyice hazirlayamamislarmiydi seni.
Ve Hic tiremesin canim elin ayagin,
Simdi daha guclu ve bilinçlenmiş bir sekilde sorarak öğrenerek , okuyarak tart bic merkezleri. Ona gore tekrar basla.

Ozaman sorun embriyolarda
Demek şansınıza kaliteli embriyo gelmedi
İnşallah bu tedaviniz son bulsun
Ve mutlu son❤️
Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun ne 🤷🏼‍♀️ Çünkü eşimde sıkıntı yok rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşıyor Kıbrıs tan nefret ettim

Genetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..
Bilemedim rahim problemi mi acaba. Iyice hazirlayamamislarmiydi seni.
Ve Hic tiremesin canim elin ayagin,
Simdi daha guclu ve bilinçlenmiş bir sekilde sorarak öğrenerek , okuyarak tart bic merkezleri. Ona gore tekrar basla.
Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruz

Bu arada kizlar dün gece bir rüya gördüm hayirlara gitsin.

Neden bilmem ama hamilelik testi yapıyoruz bir iki kisi. Abim mi onu da hatirlamiyorum geliyor senin testin pozitif diyor. O benim değil sanirim bir yeğenim icin diyorum. Ya da ugrasan biri icin onu da tam hatırlamıyorum. Sonra bakıyorum bitane daha yapmisim ama ona bakmamistim. Bakiyorum test gercekten pozitif. o kadar net ki..
Güya yumurtalar bir yerde. Yanımda o kisi var gidiyoruz bakıyorum kuş kapamış yeni dogmus bebekleriin üstünde . Topraktan küçük kuyu gibi bir yuva. Kuş yuvası düsünün. Toprak ama toprak duvar gibi set orada bir yerde kuş üstlerine oturmuş.
Kuş havalanıyor altında bakıyorum bebekler ufacik yeni doğmuş gibi iki tane ufacık hepsi benim. Digerleri ölmüş mü diye düsünüyorum onlari alip tisortumun etegine koyuyorum. Bıcır bıcır. Sonra bakıyorum yan tarafinda 3 tane daha aliyorum ama en altta bitanesi ölmüş. Meger 5iz değil 6ızmış. O kadar güzelki ufacik bembeyaz yüzü var melek gibi. 5 tanesini tisortumun etegine koyuyorum. Sıcacıklar, hissediyorum. Ve Sonra uyanıyorum hüsran.
Tabi akislardan etkilenmiş olma ihtimalim yüzde tamamı.
Ama Cok güzel bir histi sicakliklarini hissetmek.
Hayır olsun 🙏 çok güzel 👍 rüyada kuş bebek yuva toprak hep güzeldir hayra yoralım hayrı çıksın sizinde hamilelik haberlerinizi alacağız inşallah 🙏

Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruz
Test sonucunda bir belge olmali Bahceciden almistim ben mesela. Telefonuma pdf olarak göndermişlerdi sertifikamı ki istemeden hem de.
Evet insanin aklina bu seçenek te gelmiyor değil acaba ???
Sizin icin de bu sefer o sefer olsun inşallah :dua:

Test sonucunda bir belge olmali Bahceciden almistim ben mesela. Telefonuma pdf olarak göndermişlerdi sertifikamı ki istemeden hem de.
Evet insanin aklina bu seçenek te gelmiyor değil acaba ???
Sizin icin de bu sefer o sefer olsun inşallah :dua:
Yok bana öyle bişey vermediler ne embriyoların görüntüsü ne CGH sonucu. ne deseler inandık

Canım Az şekerli tek transfer beyzanurun ikili transfer
Beyzanurun çarşamba ikinci transferi var
Eşini tese ameliyatı yaptılar
Kendisi daha detaylı anlatır
Benim ngs bugün alınacak
Cevabı her halde 10-15 güne çıkar
Zolodexi yine vurdular bana😂
Elena 22 eylün sonuca göre belki ikinciyide vururuz dedi ben istemedim🤣🤣
Ama illa ki vuralım dese yapıcak birşey yok
Beyzanurun tüm kistleri zolodex sayesinde soruldu
Hata rahimdeki adenomiyozisi büzüşmüş
İyi ilaçmış
İşin gücün rast gitsin canım zaza❤️İnnşşş herşey yokunda gidecek ve bu kez bebeklerin önce canına sonra da kollarına sımsıkı yapışacaklar🤲🤲🤲
Sevgili Beyza ve azşekerli dualarım sizlerle🤲🤲❤️❤️Sağlıkla bebeklerinizi alıp geleceksiniz insss Rabbim gönlünüze göre versin kaçtane istiyorsanız sizinle olsunnn 🤲🤲❤️❤️

Demek ki bunlar hep böyle dediğim gibi ben 1 değil 2 kez yaşadım bu durumu.sizin adınıza da çok üzüldüm.bende aynı şekilde uzun süreli psikiyatrik ilaçlar kullandım. O zaman %90 gebesin dediler bana üstelik bide ısrarla embriyolara CGH(genetik tarama) yapalım diyip garantiye alalım embriyoları dediler.sonuçlarda temiz çıkmıştı öyle transferim olmuştu. olmayınca da bi afra tafrayla karşılaştım. Yaşım çok genç belkide oynattılar bilmiyorum. Tekrar bir tedavi düşününce elim ayağım titriyor sanıyorum ki yine umutlarım uçup gidecek.
Canim benim insallah bu saatyen sonra hersey guzel olacak benbuna yurekten inanıyorum ❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım Az şekerli tek transfer beyzanurun ikili transfer
Beyzanurun çarşamba ikinci transferi var
Eşini tese ameliyatı yaptılar
Kendisi daha detaylı anlatır
Benim ngs bugün alınacak
Cevabı her halde 10-15 güne çıkar
Zolodexi yine vurdular bana😂
Elena 22 eylün sonuca göre belki ikinciyide vururuz dedi ben istemedim🤣🤣
Ama illa ki vuralım dese yapıcak birşey yok
Beyzanurun tüm kistleri zolodex sayesinde soruldu
Hata rahimdeki adenomiyozisi büzüşmüş
İyi ilaçmış
Bol bol saglikli embriyolar olsun.🌟 Oranin donorleri zaten bereketli masallah.
Neden zoladexle baskilamak istiyorlar senin hormonlari, etkisi olur muymus senin duruma?
Kismetse senin de ekimde haberlerin gelecek,mutluluklar cogalsin🙏

Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun ne 🤷🏼‍♀️ Çünkü eşimde sıkıntı yok rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşıyor Kıbrıs tan nefret ettim
Al bendende okadar bu saatten sonra anca kibrisa tatile giderim öyle soğudum ordan.

Back