Yarın e2 ve progestoron testim var kızlar dua edin iyi çıksın iyi çıkarsa C.tesi transfer olucam allah izin verirse
İnşallah sonuçların güzel çıkacak canım stres yapma içini ferah tut az kaldı Rabbim seni de sevindirsin çifter çifter evlat nasip etsin 🙏

B BeyzaNur- A az sekerli kızlar yarın büyük gün sizin için 🤗🤗 Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi 🙏🙏
Transferinizin sorunsuz, sıkıntısız, çok rahat bir şekilde geçmesini ayrıca bu serüveninizin burda son bularak evlatlarınıza kavuşmanızı can-ı gönülden dilerim 🧿🙏

Günaydın arkadaşlar ,sabah ezanına uyandım ve hepimiz için dualar ettim ,bügün transferi olan tüm arkadaşlarıma , anne olmayı isteyen bekleyen hepimize, sağlıkla pozirifler nasip olsun ,canlarına yapışsın can olsun, hayırlı evlatlar olsun ,inşallah 🙏
Rabbim dualarini ,hepimizin dualarini kabul etsin inşallah canim❤❤❤❤

B BeyzaNur- A az sekerli kızlar yarın büyük gün sizin için 🤗🤗 Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi 🙏🙏
Transferinizin sorunsuz, sıkıntısız, çok rahat bir şekilde geçmesini ayrıca bu serüveninizin burda son bularak evlatlarınıza kavuşmanızı can-ı gönülden dilerim 🧿🙏
Amin cnm insallah 🥰

burdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuz🥰 senin de mutlu sonuna cok az kaldı canım zazam❤️
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım herşey sorunsuz sıkıntısız olur inşallah Allah herkesi yavrusuna kavustursun 🙏

Amiiiiinnn
Beyzanurum ve Az şekerim bugün transferiniz çok rahat geçsin
İçinize konulan embriyolarınız istediğiniz sayda size sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar❤️🤲

Amiiiiinnn
Beyzanurum ve Az şekerim bugün transferiniz çok rahat geçsin
İçinize konulan embriyolarınız istediğiniz sayda size sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar❤️🤲
Aminnn cnm heycan dorukta Allahin izniyle 3 saat sonra bebislerimize kavusacagiz😍Rabbim hepimizin yardimcisi olsun❤️❤️❤️

Aminnn cnm heycan dorukta Allahin izniyle 3 saat sonra bebislerimize kavusacagiz😍Rabbim hepimizin yardimcisi olsun❤️❤️❤️
Rahat ol,seni ilk gördüyümde hamile olarak canlandın gözümde
İnşallah öyle olucak
Bugün dualarımız size🤲🤲🤲🤲🤲

Back