- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Seçimini kendin yapıcaksın ona karışamayızSelam Kızlar, sizce Hit mi Kiev biotex mi ?
Ama halildede kievdede tedavi olduğum için kiev ağır basıyor
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçimini kendin yapıcaksın ona karışamayızSelam Kızlar, sizce Hit mi Kiev biotex mi ?
Donör yumurta kullanıldı fsh ile ne alakası varTek sıkıntım Fsh’ın yuksek olması demişsiniz ama bu cok onemli bir sorun.. rahim temiz sperm iyi ama fsh dokayısıyla tutunma olmamış. Merkezlerle ilgisi olmayabilir o yuzden:)
Pozitif sonuç aldınız mı, benim daha önce kıbrısta 2 yumurta donasyon negatif oldugu için çok tedirgin kararsız ve güvensizimSeçimini kendin yapıcaksın ona karışamayız
Ama halildede kievdede tedavi olduğum için kiev ağır basıyor![]()
Coook sevinnndiimmmmm neguzel haberler aloyoruz bu aralarrrKızışşşlaaaaarrrrr güzel haber aldım az önce ve sizinle paylaşmak istedim
Hatırlarsanız benim nisan ilk kiev görüşümde genç çiftle karşılaşmıştım,kocası benim gizli takipcimdi
Bugün onların transferlerinin 10 günü veeeee sonuç pozitif
Az şekerim ve beyzacıma umut olsun diye onlara attım sonucu
Benim gizli takipçim helal edin lütfen
Dayanamadım paylaştım kızlarımıza umut olsun
Banada umut ve sevinç olsun![]()
Simdiden hayirli ugurlu olsun sekercimHaftaya cumartesi 18 i duanızı bekliyorum bolca![]()
Kiev biotex de tedavi gorecegimiz icin kiev deriz canimSelam Kızlar, sizce Hit mi Kiev biotex mi ?
Aöa tek embriyo transferi oldum nasıl ikizÇok iyi maşallah
Gözün aydın
İkiz geliyor![]()
Zumrom herzaman yanindayiz bunu hic unutma canimCanım Tamaram siz ne güzel insanlarsiniz. Bana bu sayfa bir lütuf. İnan ağlayarak yazıyorum. Gönlü güzel arkadaşım. Ne diyeyim inşallah. Maddi olarak toparlayayim kendimi insanız ümidimiz hep oluyor. İnşallah önce senin güzel haberlerinle bir sevinelim gün gelir benimde mutlu haberimi vermek bir gün nasip olur. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum can arkadaşlarim iyiki varsiniz
Konuştum tekrar hit ile ama pek cazip gelmedi sadece 5000 Euro transfer ücreti dedi otel konaklama size ait dedi . Apart bulabilirsiniz düşük maliyetli dedi taksi ücretleri ve uçak biletleri düşünüldüğünde biraz tedirgin oldum. British teki ilgi daha iyi geldi bana bilmiyorum.Eski mesajları okusanız hem hitte hem britishte denemelerim var
Biraz araştırın derim
Düşük fiyat size cazip gelmesin derdim
Önemli olan kaliteli işlem
Ve ayrıca halil bey ilk donasyonu yapan değil kıbrısta
İlk donasyonu Savaş bey Kıbrısta yapmış
Var evet fakat bazi ulkeler gibi basari orani yuksek değil mişKızlar İsveç de donasyon duydunuz mu?Yapılıyor mu acaba![]()
Kibrista konaklama transfer ucretini kendiniz ödüyorsunuz maalesef oyle.ekstra cikan masraflar size ait oluyor 4500 euro sadece transfer ücretiKonuştum tekrar hit ile ama pek cazip gelmedi sadece 5000 Euro transfer ücreti dedi otel konaklama size ait dedi . Apart bulabilirsiniz düşük maliyetli dedi taksi ücretleri ve uçak biletleri düşünüldüğünde biraz tedirgin oldum. British teki ilgi daha iyi geldi bana bilmiyorum.
Aynen oyleSeçimini kendin yapıcaksın ona karışamayız
Ama halildede kievdede tedavi olduğum için kiev ağır basıyor![]()
Allah herkesin kucağını doldursunKiev biotex de tedavi gorecegimiz icin kiev deriz canim
Aminnnn canim benim aminnnn insallahhAllah herkesin kucağını doldursun![]()
Türkiye giriş formu aşı ile alakalı değil yurtdışı hes kodu oluşturuluyor. Uçaktakilerden biri Allah muhafaza Pozitif olur ise sana ulaşılması için. Sen doldur onu mutlaka nolur nolmaz ben uğraştım sen uğraşma
Selam,Kızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Canim benim henuz belli degil dr kontrollerim devam ama hersey yolunda giderse ekim olma ihtimali yuksek bakalim hayirlisiSelam,
Tedaviniz hayirli olsun.
Transfer icin yaklasik tarihleriniz nedir.
Transferiniz hayırlı olsunBen hit ile 18 eylülde yaptıracağım transferimi , pazartesi sperm için gideceğiz , 4500 euro
Hersey yolunda yordaminda olur, hayirlisiyla insallahCanim benim henuz belli degil dr kontrollerim devam ama hersey yolunda giderse ekim olma ihtimali yuksek bakalim hayirlisi![]()
AminHersey yolunda yordaminda olur, hayirlisiyla insallah![]()
Cikmaz insallah pozitif bir durumTürkiye giriş formu aşı ile alakalı değil yurtdışı hes kodu oluşturuluyor. Uçaktakilerden biri Allah muhafaza Pozitif olur ise sana ulaşılması için. Sen doldur onu mutlaka nolur nolmaz ben uğraştım sen uğraşma