Ben bu sabah döndümZaza, aigle, beyza, sade bluemoon.
Kizlar,
kiev dönüşü havalimaninda harç alıyorlar mı aliyorlarsa ukrayna parasi mi ne kadar almiyorlarsa daha güzel
Ve neredesiniz
Çok teşekkür ederimhemen cvp vereyim şekerim girerken herhangi bir harç ödemiyorsun. Ama dönüşte Ukraynaya girişte doldurduğun evrakı sakın sakın kaybetme onu soruyorlar. Birde Kiev hava limanında Türkiye' ye giriş formu istiyor link ekliyorum bunu da mutlaka doldur. Telefondan gösterirsiniz.
Allah gönlünüze göre versin zazam dualarımız sizlerle Rabbim yüzünüzü güldürsün tez zamandaBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Biz kiev 365 otelindeydik
Bluemoonda bugün öğlen dönüyor
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar keyifli günler geçirdim kievde
Okadar güzeldiki her şey
İnşallah pazartesi beyzanurun,az şekerlinin transferi başarıyla geçsin
Benim embriyolardan güzel haber gelsin
Bluemoonumun transfer sonrası pozitif haberini duyalım
Bu forumu doldurduk ve karekodlu evrak aldıkÇok teşekkür ederim
Tüh,Ben bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Okadar güzeldiki her şey
Aşı sanki şartBu forumu doldurduk ve karekodlu evrak aldık
Bu defa ona bakmadılar
Her halde aşımız olduğu için
Türkiye giriş formu aşı ile alakalı değil yurtdışı hes kodu oluşturuluyor. Uçaktakilerden biri Allah muhafaza Pozitif olur ise sana ulaşılması için. Sen doldur onu mutlaka nolur nolmaz ben uğraştım sen uğraşmaAşı sanki şart
Hepsine çok çok aminBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Okadar güzeldiki her şey
Ayyy, tahmin ediyorum güzel geçmez miiiBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Okadar güzeldiki her şey
Merhaba, sanırım aşı olanlar girişte pcr testi vs göstermiyorlar değil mi ? Biz hem merkezi görmek için hem de ön görüşme yapmak adına gitmek istiyoruzhemen cvp vereyim şekerim girerken herhangi bir harç ödemiyorsun. Ama dönüşte Ukraynaya girişte doldurduğun evrakı sakın sakın kaybetme onu soruyorlar. Birde Kiev hava limanında Türkiye' ye giriş formu istiyor link ekliyorum bunu da mutlaka doldur. Telefondan gösterirsiniz.
Merhaba görüşmeyi ingilizce mi yaptınız ?Kızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Yok canim Andrey ve Zulfiye Turkce biliyor doktora durumunuzu tercume ediyorlarMerhaba görüşmeyi ingilizce mi yaptınız ?
amininşallah
Amiiiiiiinnnnnnnnn❤❤❤❤❤❤❤Ben bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Okadar güzeldiki her şey
Superr canim hayirlisi olur hakkindaaaa insallahhh andrey telefonda konusurken bile insanin ici rahatliyor korkulari gidiyor eski yasadiklarim uctuuu gitti aklimdan düşünün telefonda bu kadar insani motive ediyorsa on gorusmeye gittigimizde kimbilir nekadar guzel olucakkkkkKızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Canim 2 doz asin varsa ve uzerinden 14 gun gecmisse Turkiyeden gidis icin soyluyorum asi kartinin ciktisini yaninda bulundur sorun olmuyo benim Turkiyeye gelistede sorun olmadi ama bazi arkadaslar Turkiye giris icin form diyolar onu bende almamistim soran olmadi ama demekki soranda oluyo Turkiyeye dönuste orayi basindan gecenler anlatirsa daha dogru bilgi olurMerhaba, sanırım aşı olanlar girişte pcr testi vs göstermiyorlar değil mi ? Biz hem merkezi görmek için hem de ön görüşme yapmak adına gitmek istiyoruz
Biz dışarıdayız oturuyoruz sizde gelinZaza, aigle, beyza, sade bluemoon.
Kizlar,
kiev dönüşü havalimaninda harç alıyorlar mı aliyorlarsa ukrayna parasi mi ne kadar almiyorlarsa daha güzel
Ve neredesiniz
Amin canim benim cümlemize insaallahSuperr canim hayirlisi olur hakkindaaaa insallahhh andrey telefonda konusurken bile insanin ici rahatliyor korkulari gidiyor eski yasadiklarim uctuuu gitti aklimdan düşünün telefonda bu kadar insani motive ediyorsa on gorusmeye gittigimizde kimbilir nekadar guzel olucakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?