Hemen kan testi ver canim bugun kuvvet ve büyük ihtimalllll bal gibi hamilesin icin rahat etsin degerinin kac ciktigina bakarsin rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Amin canım inşallahHemen kan testi ver canim bugun kuvvet ve büyük ihtimalllll bal gibi hamilesin icin rahat etsin degerinin kac ciktigina bakarsin rabbim kucagina almayi nasip etsin
Gebelik varKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Teşekkür ediyorumGebelik var
Şimdide kan ver ve rahat 12-14 gününü bekle
Canim benim yaa bebeklerini korusun rabbim insallah dualarimiz seninle
Kızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
Sagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günüKızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
korkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimleİşte tam net artık ben kan vereceğim
Herşey gönlünüzce canim dualarımız sizlerleSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Geziyoruz bol bol sohbet muhabbet güzel geciyor
Haklısınkorkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimle
Paylaşım yeri ne güzel işte sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruzkorkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimle
Tebrik te edebilirsinizHaklısın
Aman canım yeterki herşey yolunda olsun siz iyi olun herşeyiniz Cook iyi geçsin başka şey istemeyiz . Dualarımız sizinle alın bebislerinizi sımsıkı da tutunsunlar size öylede kalabalık kalabalık dönünSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Afiyet şeker olsunnnSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Gözümde canlanır koskoca mazi
Yazılı olarak etmemiş olabilirim ama duyduğum anda icten bir sekilde dualarimi gönderdim her sayfaya hergün defalarca paylasip her gün tebrik mi bekliyosunuzTebrik te edebilirsiniz
Ohhhhhh missssss şekerler afiyet seker olsunnnn
OkYazılı olarak etmemiş olabilirim ama duyduğum anda icten bir sekilde dualarimi gönderdim her sayfaya hergün defalarca paylasip her gün tebrik mi bekliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?