Çok sevindim güzel haberine, ben çok geç gördüm mesajını dedim gelip alayım seni ama sen burada değildin. Çok şükür her şey yolunda Allah sen de bebeğini de korusun canım
Yaaaaaa çok teşekkürler süpersiniz allah razı olsunnn

Var ya bu msjlari okudum nasil mutlu oldum anlatamam. Özelden yazanlar buraya yazanlar..... Ne guzel bi platform burası acımız bir sevincimiz bir... bizim sırtımız yere gelmez siz böyle vefalı oldukça. Allah hepinizin isini rast getirsin. Kac bebis istiyorsanız en sagliklisindan nasip etsin insallaaaaaahhhhh yüreği anne olan güzel kadınlar seviyorum sizi tanımasam da.

Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
Canım sen istersen kandan baktır böyle stres olma ben silik çizgi gördüm hayırlısıyla hamilesin inşallah yarın bi kan ver istersen sende emin ol

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Kızlar karyotip analizi testi yaptıracağız ,İstanbul’da uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz?

Kızlar karyotip analizi testi yaptıracağız ,İstanbul’da uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz?
Devlet hastaneleri yapıyor Herhangi bir genetik birimi olan araştırma hastanesinde yaptırabilirsiniz.sadece kan vericeksiniz

Kızlar Kiev e gitmeden ne testleri burda yaptırmamız gerekiyor?Orada tüm testleri yapıyorlar mı?

Bizde seni seviyoruz canim benim ❤❤❤❤

Kızlar iyi ki buraya yaZdım dedim ya para gönderilecek diye bugün yazmışlar gelince ödersiniz diye iyi ki konuştum çünkü eşimde öyle şey mi olur dedi
Buna sevindim iste iste oyle sacmalik olurdu bak gidince goruceksin zaten hazirladiklari prosedürde zaten parayi orda odeyeceginiz yaziyor. Herseyin yolunda gittigine cok sevindim

Kuzum git gide belirginleşiyor
Gebelik geliyoooooo

Bugün 5.günüm transferin kızlar

Eklentiler

• 0ACDA1A9-C8E7-4297-971E-990CA1F5B1A7.jpeg
    177,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 2CF1FC07-0072-442D-BD6F-C0FA3F085E23.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…