Selam,Kızlar acil bilginize ihtiyacım var şimdi Gynlife dan yazdılar biliyorsunuz ben direk embriyo yapıcam dönorden yumurta toplandığı gün 4 Bin Euro atılması gerekiyor dedi neye güvenicem sizde mi öyle yaptınız napmam gerekiyor sonuçta az para değil ouf
Gecmis olsun canim. Vdoma app nedir ki. bizdeki hayat eve sigar tarzında uygulama mi ?Asimiz olmadigi icin biz yasadik. Gece 12:20 de ucaktan indik. Pcr testimiz oldugu halde,
Asisi olmayanlar gelmeden vdoma app indirin o app olmadan giris yapamiyorsunuz
Kedili haller : )Bi de kızlar ben bi halt yedimeşime kızdım üni sınavına girdim sadece Türkçe ve sosyal yaparak fena olmayan bi puan aldım kedilerim için laborant ve veteriner sağlık bölümünü yazdım ve örgün eğitim olan bölümü kazandım 35 yaşında 18likler le üniye gidicem
Cok geçmiş olsun canim.Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Çok şükür canım valla yüreğimiz ağzımıza geldi inş birdaha böyle yaramazlık yapıp korkutmazlarSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin
Cookkkkk şükür rabbime cooook şükür sende bebisde iyisinnn gelmis gecmis olsun artik canim saglicakla kucagini almayi nasip etsin rabbimSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin
Çok teşekkür ederim canım bende seviyorum seni, inşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız.. çok aminCanım benim ne güzel bi örneksen ve Zaza da tam bir mücadele örneğisiniz sen bilmesen bile naif msjlarından seni çok seviyor ve dua ediyordum senin için umarım burda sizin hepimizin ve kendi mücadeleminde mutlu sonunu görürüm
Çok sevindim güzel haberine, ben çok geç gördüm mesajını dedim gelip alayım seni ama sen burada değildin. Çok şükür her şey yolunda Allah sen de bebeğini de korusun canımSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin
Yok canim gynolife protokolu oraya gidince tedaviye girmeden imzalatiyor bi 6 sayfalik protokol imzalamistik esim sperm vermeye gittiginde sayfayi ezberledim ben halada dun gibi kelimeler yazanlar aklimda hicbir sayfasinda parayi bankaya yatirin yazmiyor .paranin yarisi ilk geldiginizde ikinci yarisi transfere gelindigi gun alinir yaziyor 6.sayfanin son cumlesi bu bide olumsuz oldugu takdirde paralar geri verinmez diyede eklenmis.Selam,
Büyük sehirlerde yasamak mi kasimizi kaldirtir oldu bilmiyorum gerci Uzerine yatacak değiller muhtemelen ama yine de kaldirdim.
Oncelikle protokol imzaladiniz mi ? imzaladiysaniz orada yazıyordur; bir bakin.
Yok eger protokolunuz yoksa göndermeyin derim.
❤❤❤❤❤❤❤Siz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin
Güzel kalplim Rabbim seni darda zorda bırakmasın tez vakitte yüzünü güldürsünÇok sevindim güzel haberine, ben çok geç gördüm mesajını dedim gelip alayım seni ama sen burada değildin. Çok şükür her şey yolunda Allah sen de bebeğini de korusun canım
Ayyy ne guzel olurdu demi birbirimize desyek olurduk harika olurdu vallahi❤❤❤❤Ben bile nasıl heveslendim canimberaber olmak çok moral motive ederdi ama olsun yine denk gelirsin canım birilerine ☺
İşte günün en güzel haberi maşallahSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin
İstedikten sonra herşeyi yaparsın canım ❤Blueapril canim me guzel bisey yapmissin ben ikinci universitemi 28 yasinda bitirdim sinifimdaki herkes 18 ,19 yasindaydi ben ilk cok korkmustum ya bunlar beni kabul etmezlerse diye inan guzel oldu ben hepsinin ablalari oldum elimden gelen yardimi yaptim cogu mezun olduktan sonra benim calistigim aceantada ise yerlesti bazilarina baska yerlerde is bulduk. Cok guzel bir duygu o. Yasim 42 ve hala okumak istiyorum arkeolog olmak isterdim hep olmadi ona yakin tarihi yerleri tanitan turist rehberi oldum ama icimde uhde gitmiyor. Tekrarsinava girip arkeoloji okumak istiyorum fakat artik ders calisma gucum yok ahhhh ne guzelll yaaaa tekrardan okumak vallahi seneye sinavi girip 3.universitemi okumayi dusunmuyor deilim esim diyoki hem cocuk istiyosun hemde hala okumak istiyosun diyor. Bende dedimki hem cocuk yaparim hemde okurum hemde eve bakarim o gucum evelallah . Okumanin yasi yokki.biz kadinlarin basaramacagi hicbisey yoktur. Gerekirse kucagimda cocuk kazi alaninda calisirim ben arkeolog olarak. Vallaha esim karismiyorum artik dedi.
Canim benim hepimiz öyle biz kadinlar cok güçlüyüzİstedikten sonra herşeyi yaparsın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?