Oyyy Allah korusun bebeklerini
Kuzum kaç hafta oldun
Kalp atışlarını duydunmu
Yat dinlen
Birde proluton depot vurdur
Ağrın yok inşallah
6 hafta olması lazım ablacim. Yarin kalp atisi için gidecektik. Esim is gereği şehir dışında kendim acile gitsem vururlar mi. O iğneyi alip mi gitmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Allahim korusunn yavrularini canim nolur stres yapma hemen doktora git Allahin izniyle birsey olmaz

6 hafta olması lazım ablacim. Yarin kalp atisi için gidecektik. Esim is gereği şehir dışında kendim acile gitsem vururlar mi. O iğneyi alip mi gitmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Yanında kimse yok mu canım yada yakın komşun falan hemen gidin acile ne yapılması gerekirse yaparlar sakin ol sen

Malesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Öyle düşünme önemli durum bu varsa yakının söyle bence tabiki destek olacaklardır yada kendin gitmeye çalış dicem ama bilemiyorum canım

Süpersin canım çok sevindim öğrenmenin yaşı mi var ki benim çok eskiden bir komşum vardı 45 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu, mezun oldu ve avukat oldu. Kendine çok büyük bir güzellik yapmışsın. İşte kadın gücü işte tam bir mücadele ruhu çok çok tebrik ederim

Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Canım atla bir taksiye en yakın hastaneye git hemen bekleme lütfen

Malesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Yaa ben uykumdan uyandim okudum canım sıkıldı , naptınız herşey yolunda mı ,kimse yoksa ambulans çağırın hemen gelirler , nöbetçi eczaneleri öğrenin iğne isteyin hastaneye göndersinler , iyisiniz inşallah bişi olmamıştır dua edicem size sabah oldu uyuyamam da şimdi , Allahın izniyle sağlıkla büyüsün , sağlıklı hayırlı evlat olsunlar size ,

Canım cok geçmiş olsun
Rabbim evlatlarını korusun

Canım benim ne güzel bi örnek sen ve Zaza da tam bir mücadele örneğisiniz sen bilmesen bile naif msjlarından seni çok seviyor ve dua ediyordum senin için umarım burda sizin hepimizin ve kendi mücadeleminde mutlu sonunu görürüm

Canim benim yaa bebeklerini korusun rabbim insallah dualarimiz seninle

Şimdi girdim odaya
Ben,az şeker,beyzanur ve bluemon kiev 365 bahçesinde çay,kahve keyfi,dedi kodu
Ohhhhhhhh ohhhh miss hanimlar öpüyorum hepinizi kocaman sevgiler ve dualarimiz sizlerle❤❤❤

Yolun açık olsun gönlündeki muradını nasip etsin inşallah rabbim, bir de yalnız değilsin bunlar çok güzel olumlu şeyler
İnşallah canım hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim Gerçekten orda bi arkadaşının olması çok güzel, bi önceki gidişimizde de az şekerli vardı çok güzel arkadaş olduk onunlada şimdi daha kalabalık oralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…