Emin misin canım eğer yok sa çok iyi zaten hemşire ile doktorda yok dedi bugünde transferimin 3. Günü transfer gününü sayarsak 4.
11 gün önce rahimim hazır olsun diye sadece bir adet çatlatma iğnesi oldum onun etkisi gitmiş midir bilmiyorum buda testim bugünki

Eklentiler

• 10036718-B028-4F9C-B20E-BC82A89C0347.jpeg
    236,2 KB · Görüntüleme: 46
  • AA7598C7-38AF-467A-9640-2E4DFA768062.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 52
Dualarım sizinle bizde o otelde kaldık özellikle arka bahçe çok güzel küçük bir havuz şezlonglar falanda vardı tabi şimdi hava soğudu muhtemelen yoktur ama keyifli zaman geçirdik bizde orda

İnşallah pozitif canım silikte olsa orda bi çizgi var bu kadar erken çıkmasına şaşırdım erken ama hayırlı olsun diyelim inşallah kanda da görürsün hayırlısıyla hamilesindir

Ablacım herşey gönlünce olsun
Çok tatlı anne olacaksin

Nasıl yani hepiniz bir arada mısınız ????

Ne güzel yaaa Hepinize ayrı ayrı dua edicem. Güzel haberlerinizi alalım inşallah

İnşallah pozitif canım silikte olsa orda bi çizgi var bu kadar erken çıkmasına şaşırdım erken ama hayırlı olsun diyelim inşallah kanda da görürsün hayırlısıyla hamilesindir
Transferden 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama etkisi geçmiş mi bilmiyorum

Canım cok geçmiş olsun
Çok üzüldüm, biraz zaman geçip toparlanıp inşallah tekrar başlayacaksın
Ve bu yeni tedavinle anne olacaksın
Buna bütün kalbimle diliyor ve inanıyorum

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var şimdi Gynlife dan yazdılar biliyorsunuz ben direk embriyo yapıcam dönorden yumurta toplandığı gün 4 Bin Euro atılması gerekiyor dedi neye güvenicem sizde mi öyle yaptınız napmam gerekiyor sonuçta az para değil ouf

Canım cok geçmiş olsun
Çok üzüldüm, biraz zaman geçip toparlanıp inşallah tekrar başlayacaksın
Ve bu yeni tedavinle anne olacaksın
Buna bütün kalbimle diliyor ve inanıyorum
canım çok teşekkür ederim. inşallah bir gün yeniden deneyebilecek gücü bulabilirim.

Nasil yaniiiii senden direk parayimi yolla dediler oraya gidince zaten ilk parayi aliyorlar neden istedilerki anlamadim gerci bendende 1500 euroyu havale edin demislerdi inaniririm yani

Gidince ver canim yollama oraya gelince parayi getiriyorum de lutfen olurmu ya nedemek telefonda para istemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…