Gece sabağa karşı vardık otele
Az şekerle beraber
Az şeker çok yorgundu odadan çıkmadılar
Beyzanur,biz ve bluemon gezdik
Kiev 365 etrafı çok güzel
Gezilecek yerde çok
Bluemoonun yatın ilk transferi
Kızlar dua edelim ona
Yok kuzumArkadaşlar gonapetly iğnede hcg var mı kesin bilgi olsun istiyorum
Güçlü kadınlarız bizSaol canim hemde ne zormus hesapladim 2 haftadir gidiyorum haftaya yine gel dedi hemde ne zormuss yaaa amiiinnnn canim
Emin misin canım eğer yok sa çok iyi zaten hemşire ile doktorda yok dedi bugünde transferimin 3. Günü transfer gününü sayarsak 4.Yok kuzum
Dualarım sizinleGece sabağa karşı vardık otele
Az şekerle beraber
Gezilecek yerde çok
Kızlar dua edelim ona
İnşallah pozitif canım silikte olsa orda bi çizgi var bu kadar erken çıkmasına şaşırdım erken ama hayırlı olsun diyelim inşallah kanda da görürsün hayırlısıyla hamilesindirEmin misin canım eğer yok sa çok iyi zaten hemşire ile doktorda yok dedi bugünde transferimin 3. Günü transfer gününü sayarsak 4.
11 gün önce rahimim hazır olsun diye sadece bir adet çatlatma iğnesi oldum onun etkisi gitmiş midir bilmiyorum buda testim bugünki
Ablacım herşey gönlünce olsunÇok teşekkürler güzel duaların dileklerin için , nasıl geçiyor hamilelikdarısı başımıza inşallah hepsine çok dikkat ediyorum o kadar ki ilaç saatlerime alarm kuruyorum unuturum diye hiç şansa bırakmadım , nasip , inşallah olur bizimde hayırlı sağlıklı güzel evladımız / lar/ ımız
Ayy maşallah ablaKızoşlaaaarrrr Zirkamın bugün transfer sonrası 11 gün ve buda sonucu
Bir ağızdan maşallah diyelim
Darısı bizlere
İnşallah ikiz oğlan geliyor Zirkama
İnşallah canım inşallah hepimiz çok tatliş anneler olacazAblacım herşey gönlünce olsun
Çok tatlı anne olacaksin
Nasıl yani hepiniz bir arada mısınız ????Gece sabağa karşı vardık otele
Az şekerle beraber
Gezilecek yerde çok
Kızlar dua edelim ona
Transferden 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama etkisi geçmiş mi bilmiyorumİnşallah pozitif canım silikte olsa orda bi çizgi var bu kadar erken çıkmasına şaşırdım erken ama hayırlı olsun diyelim inşallah kanda da görürsün hayırlısıyla hamilesindir
Aynen öylee canim biz kadinlar herdaim güçlüyüzGüçlü kadınlarız bizbu da geçecek canım
Canım cok geçmiş olsunSevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyorSonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum
Canım ablam islerin şu gibi aksınKızlar biz sperm vericez,oluşan embriyolarımız ngsye giricek
Benim transfer şimdi değil
Sadece eşim yalnız gitmek istemedi bende eşlik ettim
canım çok teşekkür ederim. inşallah bir gün yeniden deneyebilecek gücü bulabilirim.Canım cok geçmiş olsun
Çok üzüldüm, biraz zaman geçip toparlanıp inşallah tekrar başlayacaksın
Ve bu yeni tedavinle anne olacaksın
Buna bütün kalbimle diliyor ve inanıyorum
Nasil yaniiiii senden direk parayimi yolla dediler oraya gidince zaten ilk parayi aliyorlar neden istedilerki anlamadim gerci bendende 1500 euroyu havale edin demislerdi inaniririm yaniKızlar acil bilginize ihtiyacım var şimdi Gynlife dan yazdılar biliyorsunuz ben direk embriyo yapıcam dönorden yumurta toplandığı gün 4 Bin Euro atılması gerekiyor dedi neye güvenicem sizde mi öyle yaptınız napmam gerekiyor sonuçta az para değil ouf
Gidince ver canim yollama oraya gelince parayi getiriyorum de lutfen olurmu ya nedemek telefonda para istemekKızlar acil bilginize ihtiyacım var şimdi Gynlife dan yazdılar biliyorsunuz ben direk embriyo yapıcam dönorden yumurta toplandığı gün 4 Bin Euro atılması gerekiyor dedi neye güvenicem sizde mi öyle yaptınız napmam gerekiyor sonuçta az para değil ouf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?