şifa olsunÇok teşekkürler bu bitince ondan alayım , şifa olur inşallah banada , bakim başlayım şimdi bende sağolun
Tedavi için verilmedigini çok duydum ama embriyo kalitesi için veriliyormuşVay vergi mi kaciriyorlar.
Aciktan ucret vermek diye birsey olmamali. Sanki yariyariya indirim mi yaptilar size.
Bir sonrakinde belgesiz ücret vermeyin lütfen.
Ya da bilemedim yurtdislarinda belge mi verilmiyor ?
Canım bende içtim akşamları bir bardak içtim ben bide kuru incir tükettim çok önceden duymuştum doğurganlığa iyi geliyor diye ama yumurtaya mı rahim kalınlığına bilmiyorum nar suyunu sabah akşam iki bardak içenler de vardı ben çekindim bir bardak içtim inş sana şifa olsun inş tedavin çok güzel geçsin ama rahim kalınlığını zaten ilaçlarla ayarlıyorlar hiç onları sıkıntı yapma verdikleri ilaçları dikkatli kullan estofemi saatinde almaya özen göster gerisi çok ama çok güzel olacak senin güzel kalbiz gibiKızlar ben bu sabah muayne oldum endo 2mm geldi nar suyu içicem dimes %100 cam şişe olandan aldım ama bunu nasıl içtiniz günde kaç bardak tok mu aç mı vs ben daha önce içmiş ve çıkarmıştım bana ağır gelmişti ama nasıl içmiştim hatırlayamadım şimdi … çok teşekkürler
Incir ve incir kürü yumurta kalitesine iyi geliyor.Canım bende içtim akşamları bir bardak içtim ben bide kuru incir tükettim çok önceden duymuştum doğurganlığa iyi geliyor diye ama yumurtaya mı rahim kalınlığına bilmiyorum nar suyunu sabah akşam iki bardak içenler de vardı ben çekindim bir bardak içtim inş sana şifa olsun inş tedavin çok güzel geçsin ama rahim kalınlığını zaten ilaçlarla ayarlıyorlar hiç onları sıkıntı yapma verdikleri ilaçları dikkatli kullan estofemi saatinde almaya özen göster gerisi çok ama çok güzel olacak senin güzel kalbiz gibi
Çok teşekkür ederimIncir ve incir kürü yumurta kalitesine iyi geliyor.
Prolaktini yüksek olanlar incir kürü içmemelidir.
Bilginiz olsun.
Aynen ben bu incir kürünü cok uyguladım bilinçsizce.Çok teşekkür ederimyanlış bilgi vermeyelim
Selam ilginiz için çok tesekkurederim çok açıklayıcı anlatmışsınız çok sağolunmesajiniza cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bildiklerimi yazayim istedim.
1- Kist , polip, myom falan var mi , Rahim kalinligi nedir vb. bunlari öğrenmek için Rahim filmi isteniyor. normal kadin doğuma giderek rahim filminizi çektirebilirsiniz ki ben devlete gittim.
2- Meme usg si isteniyor. 750lik fiyati kendi kendine 500e cekti konuştuğum kişi. ileri tarihte dusunuyorsaniz ücrete tabii olmadan devlette de çektirebilirsiniz.
on görüşmeye gidebilirseniz ön görüşmeye gidiyorsunuz orada size ve esinize birtakım testler uygulaniyor. duruma göre tedaviye baslaniyor ve ilaclarinizla sizi geri gönderiyorlar. sanirim en gec 2ay ilaç kullanip rahminizi ve kendinizi hazirliyorsunuz. sonrasinda donörunuz hazirlanip size de haber veriliyor ve tekrar gidiyorsunuz bu sefer 10 gün civari kalip donörden alinan yumurtalar esinizin spermleriyle dölleniyor siz oradayken transferiniz yapiliyor ve geri geliyorsunuz.
Asimizi olalim !! desek te asi olmaniz zorunlu değil. Pcr testiniz (72 saat içerisinde yapilmali) negatif ciksin o yeter. Eski fiyati bilmiyorum fakat oyle deli zamlar TR de oluyor , Gönlünüzü ferah tutun.
Çok teşekkürler güzel duaların dileklerin için , nasıl geçiyor hamilelikCanım bende içtim akşamları bir bardak içtim ben bide kuru incir tükettim çok önceden duymuştum doğurganlığa iyi geliyor diye ama yumurtaya mı rahim kalınlığına bilmiyorum nar suyunu sabah akşam iki bardak içenler de vardı ben çekindim bir bardak içtim inş sana şifa olsun inş tedavin çok güzel geçsin ama rahim kalınlığını zaten ilaçlarla ayarlıyorlar hiç onları sıkıntı yapma verdikleri ilaçları dikkatli kullan estofemi saatinde almaya özen göster gerisi çok ama çok güzel olacak senin güzel kalbiz gibi
Hicbirsey için gec değildirSelam ilginiz için çok tesekkurederim çok açıklayıcı anlatmışsınız çok sağoluntek sorun bendeki sorun yumurtamı yoksa başka bir şey mi onu bilmiyorum.ogrenmek içinde geç artık elimde hiç dondurulmuş emriom kalmadı kiew benim için eğer sorunum yumurtalarimsa şans olucak ama değil ise sorunum başka ise boşa kürek çekmiş olacağım şuan tek endişem bu
ayy yola ciktik streste bittigüzel streslere variz. Insallah gönlünün istedigi olsun.
Kapali ayakkabı sart yagmur olduğu kesin
yaa ne güzel sayfa buu..bir sürü kedici biraradayızYe bitir.
Bizde de erkek var. Çirkiin hırçınn bişe
Bebeklerimizle kedilerimizi bir arada büyütmek nasip olsun inşallah
InşallahHicbirsey için gec değildir
Spermiogram yapiliyor sizin ve esinizin durumuna bakiliyor.
Umudumuzu yitirmeyelim olur mu.
cook tesekkurler canımKizlar merhaba, eylül transferlerine simdiden bol sans diliyorumhersey güzel olacak, bebislerinizi alip dönun bizler de burda sizin icin dua ediyor olacagiz. Insallah hepimiz anne olacagiz
Canım benim , bunu yorumlamak bize düşmez belki ama daha 9 aylık evlisin ve bunlar çok büyük rakamlar neden en güzel cicim ayların başkalarının maddi sıkıntıları için böyle stresli geçsin , malesef ki ülkemizde çoğu insan evlenince artık kendi ailesi olduğunu bağımsız ayrı bir evi yaşamı sorumlulukları olduğunu idrak edemiyor hala aileye bağlı bağımlı yaşıyor ama bunun ceremesini senin çekmen sana patlaması çok yanlış , bence sakinleşmesini beklemekle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum zaten eşimde kendisi sakinleşince gelip sana haksızlık ettim diyor ama senin durumunda sakinleşince mutlaka konuş bu tedaviyi ertelemek istemediğini ona net anlat ben şuan onunda bu kendisine ait olmayan maddi sıkıntı + sperm sonucundan ötürü stres altında olduğunu anladım ama sonuçta onunla yaşayan tanıyan sensin eğer bunu bahane ettiğini gerçekte başka sebebi olduğunu düşünüyor hissediyorsan çocuk olayına girme , bekle derim , bazı insanlarla olmayacağı bişekilde anlaşılıyor bu adamla ayrılsam çocuk için ailesi ve kendisiyle görüşmeye devam etmek istermiyim diye çok iyi düşün sonra karar ver bunlar acele karar verilecek işler değil herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün mutlaka , Allah en doğru kararı almanda yardımcın olsun dualarım seninleMerhabalar kızlar, ben galiba hiç bir zaöan başlayamacam tedaviye, hatırlarsanız bilirsiniz bi tedaviye başlamıştık eşimle gitmeye günler kala eşim çok sakin bir şekilde şuan için maddi manevi kendini hazır hissetmediğini ve bende kabul edersem tedaviyi ertelemek istediğini söyledi ve söz verdi mutlaka yapacaz diye. Eşimin ailesinin maddi sıkıntıları öze durumları var 9 aydır evliyiz yaklaşık 150.000 tlye yakın paramız onlara gitti ve hala kapanmadı sıkıntı son gaz devam ediyor, geçtiğimiz ay 60 bine yakın paramızı aldık tedavi için kullanacaktık ama o parayı tekrar yine ailesi için kullannası gerekiyor ve sanırım bu yüzden vazgeçti tedaviden. Zaten hali hazırda omlara giden paraların kredisini ödüyroruz ikimizde... Bugün tkrar para istedi abisi ve biz kredilerin üzerine aylık brlli bi miktar yine oraya verecez eşimde baya baya sinirlendi her bağırdı çağırdı hem annesine hrm abisine aşırı sinirlendi ama sonra biz yalnız kalınca da unut kievi falan dedi ben hiç biyere tadaviyr gitmem dedi. Bi şey istemiyorum bu hayattan anlamıı yok hiç bişeyin dedi. Ben ailesine maddi olarak destek çıkmasına karşı değildim ama verdiğimiz parayı da hep alalom diyr baskı kurardım onu da başıma kalktı. Kalan parayla benim adıma çekilen krediyi kapatacam bundan sonradaa senden kuruş para almıycam tedavi falanda istemiyorum dedi.
Çok sinirli diye ağzımı açmadım normalde cevap verirdim bu defa gıkkım çıkmadı daha da sinirlenmesin diye çünkü şuurunu kaybetti kendine ya da bana zarar vermesinden korktum.
Ne yapacam bilmiyorum sadecr maddi sıkıntılardan mı böyle, yoksa sperm trsti iyi çıkmadı tekrar yapacam bu sonuçlar yanlış dedi ama tekrar test yapmak da istemedi ondan mı bu siniri stresi bilmiyorum. Tamm daha 9 aylık evliyiz ama bu şekilde nasıl devam eder evlilik bilmiyorum
Canım benim herşey üst üste geldiği için gergindir biraz zamana bırak yeni evlisin yaşında daha bizden küçük işin içine aile girince durumlar değişiyor kendimden biliyorum benim eşimde hep bana haklısın diyo ama birşey olduğunda yine ailesini savunuyor alttan alttan sizin durumunuz biraz daha zor ama akışına bırak sperm testinden de etkilenmiştir benceMerhabalar kızlar, ben galiba hiç bir zaöan başlayamacam tedaviye, hatırlarsanız bilirsiniz bi tedaviye başlamıştık eşimle gitmeye günler kala eşim çok sakin bir şekilde şuan için maddi manevi kendini hazır hissetmediğini ve bende kabul edersem tedaviyi ertelemek istediğini söyledi ve söz verdi mutlaka yapacaz diye. Eşimin ailesinin maddi sıkıntıları öze durumları var 9 aydır evliyiz yaklaşık 150.000 tlye yakın paramız onlara gitti ve hala kapanmadı sıkıntı son gaz devam ediyor, geçtiğimiz ay 60 bine yakın paramızı aldık tedavi için kullanacaktık ama o parayı tekrar yine ailesi için kullannası gerekiyor ve sanırım bu yüzden vazgeçti tedaviden. Zaten hali hazırda omlara giden paraların kredisini ödüyroruz ikimizde... Bugün tkrar para istedi abisi ve biz kredilerin üzerine aylık brlli bi miktar yine oraya verecez eşimde baya baya sinirlendi her bağırdı çağırdı hem annesine hrm abisine aşırı sinirlendi ama sonra biz yalnız kalınca da unut kievi falan dedi ben hiç biyere tadaviyr gitmem dedi. Bi şey istemiyorum bu hayattan anlamıı yok hiç bişeyin dedi. Ben ailesine maddi olarak destek çıkmasına karşı değildim ama verdiğimiz parayı da hep alalom diyr baskı kurardım onu da başıma kalktı. Kalan parayla benim adıma çekilen krediyi kapatacam bundan sonradaa senden kuruş para almıycam tedavi falanda istemiyorum dedi.
Çok sinirli diye ağzımı açmadım normalde cevap verirdim bu defa gıkkım çıkmadı daha da sinirlenmesin diye çünkü şuurunu kaybetti kendine ya da bana zarar vermesinden korktum.
Ne yapacam bilmiyorum sadecr maddi sıkıntılardan mı böyle, yoksa sperm trsti iyi çıkmadı tekrar yapacam bu sonuçlar yanlış dedi ama tekrar test yapmak da istemedi ondan mı bu siniri stresi bilmiyorum. Tamm daha 9 aylık evliyiz ama bu şekilde nasıl devam eder evlilik bilmiyorum
9 aylık evli olduguna gore senşnde yaşın genç diye anlıyorum eger oyleyse biraz zaman ve sabır gostermek belki en iyisi olacakMerhabalar kızlar, ben galiba hiç bir zaöan başlayamacam tedaviye, hatırlarsanız bilirsiniz bi tedaviye başlamıştık eşimle gitmeye günler kala eşim çok sakin bir şekilde şuan için maddi manevi kendini hazır hissetmediğini ve bende kabul edersem tedaviyi ertelemek istediğini söyledi ve söz verdi mutlaka yapacaz diye. Eşimin ailesinin maddi sıkıntıları öze durumları var 9 aydır evliyiz yaklaşık 150.000 tlye yakın paramız onlara gitti ve hala kapanmadı sıkıntı son gaz devam ediyor, geçtiğimiz ay 60 bine yakın paramızı aldık tedavi için kullanacaktık ama o parayı tekrar yine ailesi için kullannası gerekiyor ve sanırım bu yüzden vazgeçti tedaviden. Zaten hali hazırda omlara giden paraların kredisini ödüyroruz ikimizde... Bugün tkrar para istedi abisi ve biz kredilerin üzerine aylık brlli bi miktar yine oraya verecez eşimde baya baya sinirlendi her bağırdı çağırdı hem annesine hrm abisine aşırı sinirlendi ama sonra biz yalnız kalınca da unut kievi falan dedi ben hiç biyere tadaviyr gitmem dedi. Bi şey istemiyorum bu hayattan anlamıı yok hiç bişeyin dedi. Ben ailesine maddi olarak destek çıkmasına karşı değildim ama verdiğimiz parayı da hep alalom diyr baskı kurardım onu da başıma kalktı. Kalan parayla benim adıma çekilen krediyi kapatacam bundan sonradaa senden kuruş para almıycam tedavi falanda istemiyorum dedi.
Çok sinirli diye ağzımı açmadım normalde cevap verirdim bu defa gıkkım çıkmadı daha da sinirlenmesin diye çünkü şuurunu kaybetti kendine ya da bana zarar vermesinden korktum.
Ne yapacam bilmiyorum sadecr maddi sıkıntılardan mı böyle, yoksa sperm trsti iyi çıkmadı tekrar yapacam bu sonuçlar yanlış dedi ama tekrar test yapmak da istemedi ondan mı bu siniri stresi bilmiyorum. Tamm daha 9 aylık evliyiz ama bu şekilde nasıl devam eder evlilik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?