Vay vergi mi kaciriyorlar.
Aciktan ucret vermek diye birsey olmamali. Sanki yariyariya indirim mi yaptilar size.
Bir sonrakinde belgesiz ücret vermeyin lütfen.
Ya da bilemedim yurtdislarinda belge mi verilmiyor ?
Tedavi için verilmedigini çok duydum ama embriyo kalitesi için veriliyormuş

Canım bende içtim akşamları bir bardak içtim ben bide kuru incir tükettim çok önceden duymuştum doğurganlığa iyi geliyor diye ama yumurtaya mı rahim kalınlığına bilmiyorum nar suyunu sabah akşam iki bardak içenler de vardı ben çekindim bir bardak içtim inş sana şifa olsun inş tedavin çok güzel geçsin ama rahim kalınlığını zaten ilaçlarla ayarlıyorlar hiç onları sıkıntı yapma verdikleri ilaçları dikkatli kullan estofemi saatinde almaya özen göster gerisi çok ama çok güzel olacak senin güzel kalbiz gibi

Incir ve incir kürü yumurta kalitesine iyi geliyor.
Prolaktini yüksek olanlar incir kürü içmemelidir.
Bilginiz olsun.

Çok teşekkür ederim yanlış bilgi vermeyelim
Aynen ben bu incir kürünü cok uyguladım bilinçsizce.
Gerçekten yumurta kalitesine iyi geliyor ama benim prolaktinim meğer yüksekmiş tavan oldu incir kürü sayesinde. Sonrasinda arastirinca incir kürünün prolaktini yüksek olanlara tavsiye edilmediğini öğrendim maalesef.

Selam ilginiz için çok tesekkurederim çok açıklayıcı anlatmışsınız çok sağolun tek sorun bendeki sorun yumurtamı yoksa başka bir şey mi onu bilmiyorum.ogrenmek içinde geç artık elimde hiç dondurulmuş emriom kalmadı kiew benim için eğer sorunum yumurtalarimsa şans olucak ama değil ise sorunum başka ise boşa kürek çekmiş olacağım şuan tek endişem bu

Çok teşekkürler güzel duaların dileklerin için , nasıl geçiyor hamilelik darısı başımıza inşallah hepsine çok dikkat ediyorum o kadar ki ilaç saatlerime alarm kuruyorum unuturum diye hiç şansa bırakmadım , nasip , inşallah olur bizimde hayırlı sağlıklı güzel evladımız / lar/ ımız

Hicbirsey için gec değildir
Spermiogram yapiliyor sizin ve esinizin durumuna bakiliyor.
Umudumuzu yitirmeyelim olur mu.

Hicbirsey için gec değildir
Spermiogram yapiliyor sizin ve esinizin durumuna bakiliyor.
Umudumuzu yitirmeyelim olur mu.
Inşallah sadece tedavi yöntemleri eğer yumurta ve sperm donasyonu değil ise sorun yok zaten umarım sadece öyle değildir Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Kizlar merhaba, eylül transferlerine simdiden bol sans diliyorum hersey güzel olacak, bebislerinizi alip dönun bizler de burda sizin icin dua ediyor olacagiz. Insallah hepimiz anne olacagiz
cook tesekkurler canıminsallaah güzel enerjileriniz ve dualarinjzla cifter cifter dönüceez

Merhabalar kızlar, ben galiba hiç bir zaöan başlayamacam tedaviye, hatırlarsanız bilirsiniz bi tedaviye başlamıştık eşimle gitmeye günler kala eşim çok sakin bir şekilde şuan için maddi manevi kendini hazır hissetmediğini ve bende kabul edersem tedaviyi ertelemek istediğini söyledi ve söz verdi mutlaka yapacaz diye. Eşimin ailesinin maddi sıkıntıları öze durumları var 9 aydır evliyiz yaklaşık 150.000 tlye yakın paramız onlara gitti ve hala kapanmadı sıkıntı son gaz devam ediyor, geçtiğimiz ay 60 bine yakın paramızı aldık tedavi için kullanacaktık ama o parayı tekrar yine ailesi için kullannası gerekiyor ve sanırım bu yüzden vazgeçti tedaviden. Zaten hali hazırda omlara giden paraların kredisini ödüyroruz ikimizde... Bugün tkrar para istedi abisi ve biz kredilerin üzerine aylık brlli bi miktar yine oraya verecez eşimde baya baya sinirlendi her bağırdı çağırdı hem annesine hrm abisine aşırı sinirlendi ama sonra biz yalnız kalınca da unut kievi falan dedi ben hiç biyere tadaviyr gitmem dedi. Bi şey istemiyorum bu hayattan anlamıı yok hiç bişeyin dedi. Ben ailesine maddi olarak destek çıkmasına karşı değildim ama verdiğimiz parayı da hep alalom diyr baskı kurardım onu da başıma kalktı. Kalan parayla benim adıma çekilen krediyi kapatacam bundan sonradaa senden kuruş para almıycam tedavi falanda istemiyorum dedi.

Çok sinirli diye ağzımı açmadım normalde cevap verirdim bu defa gıkkım çıkmadı daha da sinirlenmesin diye çünkü şuurunu kaybetti kendine ya da bana zarar vermesinden korktum.

Ne yapacam bilmiyorum sadecr maddi sıkıntılardan mı böyle, yoksa sperm trsti iyi çıkmadı tekrar yapacam bu sonuçlar yanlış dedi ama tekrar test yapmak da istemedi ondan mı bu siniri stresi bilmiyorum. Tamm daha 9 aylık evliyiz ama bu şekilde nasıl devam eder evlilik bilmiyorum

Canım benim , bunu yorumlamak bize düşmez belki ama daha 9 aylık evlisin ve bunlar çok büyük rakamlar neden en güzel cicim ayların başkalarının maddi sıkıntıları için böyle stresli geçsin , malesef ki ülkemizde çoğu insan evlenince artık kendi ailesi olduğunu bağımsız ayrı bir evi yaşamı sorumlulukları olduğunu idrak edemiyor hala aileye bağlı bağımlı yaşıyor ama bunun ceremesini senin çekmen sana patlaması çok yanlış , bence sakinleşmesini beklemekle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum zaten eşimde kendisi sakinleşince gelip sana haksızlık ettim diyor ama senin durumunda sakinleşince mutlaka konuş bu tedaviyi ertelemek istemediğini ona net anlat ben şuan onunda bu kendisine ait olmayan maddi sıkıntı + sperm sonucundan ötürü stres altında olduğunu anladım ama sonuçta onunla yaşayan tanıyan sensin eğer bunu bahane ettiğini gerçekte başka sebebi olduğunu düşünüyor hissediyorsan çocuk olayına girme , bekle derim , bazı insanlarla olmayacağı bişekilde anlaşılıyor bu adamla ayrılsam çocuk için ailesi ve kendisiyle görüşmeye devam etmek istermiyim diye çok iyi düşün sonra karar ver bunlar acele karar verilecek işler değil herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün mutlaka , Allah en doğru kararı almanda yardımcın olsun dualarım seninle

Canım benim herşey üst üste geldiği için gergindir biraz zamana bırak yeni evlisin yaşında daha bizden küçük işin içine aile girince durumlar değişiyor kendimden biliyorum benim eşimde hep bana haklısın diyo ama birşey olduğunda yine ailesini savunuyor alttan alttan sizin durumunuz biraz daha zor ama akışına bırak sperm testinden de etkilenmiştir bence

9 aylık evli olduguna gore senşnde yaşın genç diye anlıyorum eger oyleyse biraz zaman ve sabır gostermek belki en iyisi olacak

Kızoşlaaaarrrr Zirkamın bugün transfer sonrası 11 gün ve buda sonucu
Bir ağızdan maşallah diyelim
Darısı bizlere
İnşallah ikiz oğlan geliyor Zirkama

Eklentiler

• DF8E3456-2CD0-4B3D-80C5-B49D1934EE27.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 118
Ailesinin başında çok zor durumlar var eskiden gelen borçlar var, eşim ailesine bağlı ve mal mülkü satmaya da karşı hep idare ederim durumlar düzelince de verdiğimizi alırız diyordu orayı kumbara gibi düşünüyordu bi nevi evlenirken bana demişti bi kaç ay zor geçecek dişimizi sıkacaz ama sonra durumlar düzelcek diye ama malesef hiç bişey yolunda gitmedi, ikimizde memuruz, ailesi çiftçi eşim köy işleri ile de ilgileniyor ayrıca tarladan beklediği kazanç gelmedi yetmezmiş gibi hep başka sıkıntılar çıktı karşısına, herşeyle onun ilgilenmesi gerekiyor abisi çok pasif biri. Tüm yük onun sırtında psikolojik olarak da bitti maddi olarak da başlarda bende menavi olarak çok destek olmadım her konuda gönülsüz davrandım ama bişey değişmedi o hep buna mecbur olduğunu onun hayatının bu olduğunu ailesine sırtını dönemeyeceğini söyledi. Bana karşı çok saygılıydı ama son zamanlarda o da çok yıprandı artık beni de kırmaya başladı. Tamm sonra sakinleşince gelip özür diliyor haksızlkk ettim bu son düzelcem diyor ama aile tarafından hep sıkıntı yapacek yeni bişey çıkıyor o da çok yoruldu ama başka yolu da yok... Tedaviden tamemen vazgeçer diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…