Kızlar ben bu sabah muayne oldum endo 2mm geldi nar suyu içicem dimes %100 cam şişe olandan aldım ama bunu nasıl içtiniz günde kaç bardak tok mu aç mı vs ben daha önce içmiş ve çıkarmıştım bana ağır gelmişti ama nasıl içmiştim hatırlayamadım şimdi … çok teşekkürler

Bize hiç bir belge verilmedi sorduk verilmiyormus ne tedavi olduk diye ne yumurtalar için sizi tanımıyoruz deseler far görmüş tavşan gibi kalcaz
Belge verilmiyormuş diye birsey olamaz canim.
Tranefr öncesini bilmiyorum fakat Transferini yaptiklari embriyonun detaylarini size vermeleri gerekir.
Tedavi ücretini aciktan vermediyseniz sorun yok. böyle birseyi de yapmazlar herhalde

Su an için kötü diye umudunuzu yitirmeyin.
Birçok kürler var tedavi var tekrar çektirirsiniz.
Eminim düzelecektir.
Kaldi ki mikro çip uygulamasi var.

Tranefr öncesini bilmiyorum fakat Transferini yaptiklari embriyonun detaylarini size vermeleri gerekir.
Tedavi ücretini aciktan vermediyseniz sorun yok. böyle birseyi de yapmazlar herhalde
Ücreti açıktan verdik verirken dedik ama belge kağıt birşey veremiyoruz dediler embriyo detaylarını da biz bilmiyorduk onuda vermediler hepsi çok iyi A kalite dedi şimdi msj aticam resmini atsınlar

hayirlisi olsun inşallah

Canim ben biraz ondan biraz da Benorganic diye bir markadan kullandım. Ama tarım kooperatifinin nar suyu Daha iyiymiş. Sabah akşam bir bardak içtim kahvaltıda ve akşam yemeğinden sonra. Aç karnına içme tansiyonun düşer.

Tedavi ücreti diye kaşeli imzalı bir kağıt veriyorlar. Transfer edilen embriyo ve kalan embriyolar hakkında da bir evrak veriliyor. Su kalite şu adet transfer edildi kalan .. kalite ve .. adet embriyo donduruldu şeklinde imzalı kağıt veriliyor.

Ücreti açıktan verdik verirken dedik ama belge kağıt birşey veremiyoruz dediler embriyo detaylarını da biz bilmiyorduk onuda vermediler hepsi çok iyi A kalite dedi şimdi msj aticam resmini atsınlar
Canim öyle bir şey olamaz sen ödemeyi neye karşılık yaptın, dondurma ücretini neye istinaden yaptın mutlaka evrak vermeleri gerekiyor. Hangi merkez burası?

Çok teşekkürler bu bitince ondan alayım , şifa olur inşallah banada , bakim başlayım şimdi bende sağolun

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder
Cok güzel bir haber bu.
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

heyecaandan cok stres var ya benderüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bendezaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem
güzel streslere variz. Insallah gönlünün istedigi olsun.
Kapali ayakkabı sart yagmur olduğu kesin

Cok geçmiş olsun , bir sonraki tedavinde yüzün gülsün inşallah

Canim öyle bir şey olamaz sen ödemeyi neye karşılık yaptın, dondurma ücretini neye istinaden yaptın mutlaka evrak vermeleri gerekiyor. Hangi merkez burası?
Bize hep belge veremiyoruz dediler işte saf gibi he dedik ne bilim transferden sonra dondurma ücretini ödedi eşim bişey vermemişler şimdi konuştum resmini aticak kafam karıştı yaa

Vay vergi mi kaciriyorlar.
Aciktan ucret vermek diye birsey olmamali. Sanki yariyariya indirim mi yaptilar size.
Bir sonrakinde belgesiz ücret vermeyin lütfen.
Ya da bilemedim yurtdislarinda belge mi verilmiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…