- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Amin inşallahMaşallah hayırlı olsunhemen tutunsun annesine hayırlı sağlıklı evlat olsun
Sen sansliymissinben günlerce beklerdim yetmezmis gibi azar isitirdim coo yogunmusda hergün dünyadan hastalar gelirmisde sadece sizmi varmisinizda ahaaa da kiewdeyim gelsin dünyadaki hastalari
Yaaa canımsın amin hepimizin İnşaAllahgizli gizli takip ederken bile o kadar çok dua ediyodum ki buradaki kadınlara sizinle gülüp sizinle ağlıyodum iyi ki varsınız.
Aynen canim daha bilincli oluyoruz tedavilerimize giderkenTeşekkür ederim. Burası bir okul gerçekten çok şey öğrenmeye başladım.
Insallah bebislerin tutunmustur canimAmin inşallah
Desi sen ilk denemeni kıbrıstamı yaptırdın?Kesin sorsun ,bana 14 yumurtadan 2 embryo olusmustu 5.gune… 4bb transfer oldu negatif …3bc yi de dondurmuslardi esimin sperminde bir problem yoktu sonra ben 3bcyi geri iptal ettim .
Bugün transferinin 9 günü ZikramınGelsin daha ne kadar idare edecegim listeyi
Arin kuzum artık zazada o güç kalmadıGünaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Zaza cım dün bütün gün dersime çalıştım. Notlar aldım. Sen ne yüce bir kadınsın okudum ağladım düşündüm korktum. Allahım bana da senin gibi güç versin canım. Hepimize inşallah bir an evvel bebiş nasip etsin.
Evet dünya tüp bebek merkezinde oldum.
İlk denemeydi ve sonuç negatif
Anca kendime geliyorum. Dün gece de özel den arkadaşımla dertleşiyorduk. Yeni olduğumdan genele yazmışım bilemeden
Maliyet konusunda hepimiz battıkbatmaya da devam ediyoruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum biz kocaman bir aileyiz
Rabbim korusun meleklerini insalalh hayirli haberlerini alirizBugün transferinin 9 günü Zikramın
Sabah az pembe lekelenmesi olmuştı
Korkmuştu,dedim tutunmadır
Embriyolar derine gömülüyor
Kötü embriyolarsa boşu boşuna niye taşıyasın kiDondurulmuş kaliteli dediler sadece o kadar ilk olunca afallıyor insan hiç bir şey sormuyor bile 500 euro verdik ve heryıl için de 250 euro vereceğiz
Bu dondurulan embriyo lar tanışabiliyor mu? Tr ye yada başka ülkeye?
Yada başka merkeze?
Kalan ve dondurulan embriyolara para ödemeden kalitelerini ve resimlerini isteyinBiraz önce aradılar ve 5. Gün kaliteli dondurulmuş. Bunların herhangi bir sertifikası oluyor mu? Yada belge istense veriliyor mu? Bilginiz var mı?
Benim halilde 7 denemem olduArkadaşlar ben de Halil İbrahim Tekin i çok duyuyorum,bir bilginiz var mı?
Enis bey de MaşaAllah İsviçre çakısı gibi her iş var desene
Siz nereyi önerirsiniz?Çok teşekkürlerBenim halilde 7 denemem oldu
Ben memnun kalmadım
Rica ederimSiz nereyi önerirsiniz?Çok teşekkürler
İnşallah olur,hepimiz anne oluruz,çok teşekkür ederimRica ederim
5 senedir kıbrısta cebelleştim
Şimdi kiev biotexcomdayım
Memnunum
Anne olsam tam benim için dünyada başarılı yer orası olucak
Inşallah zaza inşallah o günleri de görücezRica ederim
5 senedir kıbrısta cebelleştim
Şimdi kiev biotexcomdayım
Memnunum
Anne olsam tam benim için dünyada başarılı yer orası olucak
İnşallah kuzumInşallah zaza inşallah o günleri de görücez
EvetDesi sen ilk denemeni kıbrıstamı yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?