- 29 Ağustos 2021
- 101
- 125
- 23
Günaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adaylarıArin neden battın?
Kıbrısta dünyada denedin değilmi?
İlki negativ olsada dondurulmuşlarım var
İnşallah onlardan anne olursun
Dondurulmuşların transferine nakadar alıyorlar?
Birde dondurulmuş embriyoların kalitesini sor
Dün akşam döndüm memleketenAndreyi aradım gec oldu
Bugün söyler
Dondurulmuş kaliteli dediler sadece o kadar ilk olunca afallıyor insan hiç bir şey sormuyor bile 500 euro verdik ve heryıl için de 250 euro vereceğizGünaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Zaza cım dün bütün gün dersime çalıştım. Notlar aldım. Sen ne yüce bir kadınsın okudum ağladım düşündüm korktum. Allahım bana da senin gibi güç versin canım. Hepimize inşallah bir an evvel bebiş nasip etsin.
Evet dünya tüp bebek merkezinde oldum.
İlk denemeydi ve sonuç negatif
Anca kendime geliyorum. Dün gece de özel den arkadaşımla dertleşiyorduk. Yeni olduğumdan genele yazmışım bilemeden
Maliyet konusunda hepimiz battıkbatmaya da devam ediyoruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum biz kocaman bir aileyiz
Gecmis olsun canim benim. Rabbim güc kuvvet versin. Hepimiz yiprandik maddi ve manevi yillarcaGünaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Zaza cım dün bütün gün dersime çalıştım. Notlar aldım. Sen ne yüce bir kadınsın okudum ağladım düşündüm korktum. Allahım bana da senin gibi güç versin canım. Hepimize inşallah bir an evvel bebiş nasip etsin.
Anca kendime geliyorum. Dün gece de özel den arkadaşımla dertleşiyorduk. Yeni olduğumdan genele yazmışım bilemeden
Maalesef ben sordugumda boyle bisey mumkun olmuyor demislerdiDondurulmuş kaliteli dediler sadece o kadar ilk olunca afallıyor insan hiç bir şey sormuyor bile 500 euro verdik ve heryıl için de 250 euro vereceğiz
Bu dondurulan embriyo lar tanışabiliyor mu? Tr ye yada başka ülkeye?
Yada başka merkeze?
Hosgeldin canim benim.ozellukle gelmis gecmis olsun insallah diger tedavin hayirli olur canim. Ne zaman istersen hepimiz herzaman sana yardimci oluruzGünaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Merhaba siz nerede yaptırmıştınız 14 ten 2 düşmesi kabul edilecek gibi değil başka donör istediniz miKesin sorsun ,bana 14 yumurtadan 2 embryo olusmustu 5.gune… 4bb transfer oldu negatif …3bc yi de dondurmuslardi esimin sperminde bir problem yoktu sonra ben 3bcyi geri iptal ettim .
Dis tedavim bitmedi canim cuma gittim saliya atti doktorum kurtulamadim o yuzden belli deil canim ama eninde sonda kieve gidicemya o yuzden icim rahat
Bebeğim beni bi de ayrı ayrı iki hemşire aradı düşünCanim benim bende arasinlar doye 1 jafta telefonda bekledigim gunleri biliyorum sen sansliymissin hemsire denk gelmis sana bana hemsire yoktu ilkinde hemsireyle iletimsizlik problemi yasadigim icin gynolifte ondan sonra hic hemsire vermedilerhersoruyu enis bey cevapliyordu hemsireye sorulan sorulari bile enis bey cevapliyordu düşün yani
Yaaa canımsın amin hepimizin İnşaAllahGuzel haberlerin olsun insallah rabbim herdaim yuzunu güldürsün
Arkadaşım kalan embriyonun transferi için fiyat söylediler mi sanaGünaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Evet canım 500 euro verildi her yıl içinde 250 euro daha verilecek.Arkadaşım kalan embriyonun transferi için fiyat söylediler mi sana
Transfer için canım 2. Deneme içinEvet canım 500 euro verildi her yıl içinde 250 euro daha verilecek.
Ay Hayırlı olsun İnşaAllah hemen tutunmuştur MaşaAllahMerhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Ay sağol tatlım inşallh pozitif olur tüm isteyenlereAy Hayırlı olsun İnşaAllah hemen tutunmuştur MaşaAllahbana idrarda test yapmak hiç nasip olmadı ama burdaki arkadaşlar transferin 7.günü filan yapıyo galiba
Amiin canımAy sağol tatlım inşallh pozitif olur tüm isteyenlere
Hadi hayırlı olsun canım biran önce sana sımsıkı tutunsun yavrunMerhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Şimdiden vermedim bir şey. Ama ikinci deneme 1500 Euro ilkinde 5000 EuroTransfer için canım 2. Deneme için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?