- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
İyi ozaman ama bu defada kararsızlık olur gibi canım şahsen ben hangisi diye çok arada kalırdımTekliyi bilmiyorum ama ikili pakette embriyo dondurma ücretsiz diye hatirliyorum . Her denemede yeni donör secebiliyorsunuz .
Senin icin cok heyacanliyim canim benim insallah hersey istedigin gibi olur hayirli uğurlu olur transferin❤❤❤❤❤❤Allah nasip ederse ayin 13 de transfer. Pazartesi aksam gidiyoruz
Rabbim yüzünü guldursun insallah. bebislerinle dön gelSagol cnm insallahhhRabbim hepimizin kucagini doldursun
CanimSenin icin cok heyacanliyim canim benim insallah hersey istedigin gibi olur hayirli uğurlu olur transferin❤❤❤❤❤❤
Ben sormustum bana biz embriyo dondurmuyuz yumurtayi da embriyoyu da fresh kullaniyoruzBende şunu merak ediyorum canım 1. Tedavi de kalan donduruluyor mu negatif olursa 2. De başka donör mü kalan dondurulmuşlar mı
Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu
Anneadayı aynen doğru aktarmışBen sormustum bana biz embriyo dondurmuyuz yumurtayi da embriyoyu da fresh kullaniyoruz
demislerdi yani kalan olursa dondurmuyorlar tazesi tutmazsa donmusun sansi daha az o yüzden hiç riske atmıyoruz sıfırdan isterseniz başka dönörle ki genelde başka dönör seçiyormuş insanlar onunla kimyamız tutmadı başkasını deneyelim diyerek galiba yeniden sıfırdan başlanıyor bana en azından öyle söylendi veya ben bunu anladım konuşmalarından
Haklısın başarı oranı hangisi yüksekse onu seçilmesi lazımAnneadayı aynen doğru aktarmışZaten en iyiler fresh olarak transfer ediliyor fresh tutmazsa dondurulmuşun şansı daha düşük Diyelim 5/10 kaliteli kaldı geriye dondururlar tabiiki …bende çok fazla kalmamıştı be bana denen şuydu zaten 2’li paket sizinki dondurmayalım tutmazsa yeni donör fresh yumurta ile taze embriyo transferi yapılacak dendi bizde ok dedik ..Bence dondurulmuşlara çok kafa yormayın fresh embriyo transfer ediyorlar ve başarı oranları çok yülsek Güzel düşünün güzel olsun
Seçenek olması çok güzel ben dondurulmus embriyolarımı denicem mecburen inşallah onlar bana can olur nefes olurBen sormustum bana biz embriyo dondurmuyuz yumurtayi da embriyoyu da fresh kullaniyoruz
demislerdi yani kalan olursa dondurmuyorlar tazesi tutmazsa donmusun sansi daha az o yüzden hiç riske atmıyoruz sıfırdan isterseniz başka dönörle ki genelde başka dönör seçiyormuş insanlar onunla kimyamız tutmadı başkasını deneyelim diyerek galiba yeniden sıfırdan başlanıyor bana en azından öyle söylendi veya ben bunu anladım konuşmalarından
Hayırlı olsun canım birbirimizi tanımasakta burda hepimizin sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz oluyor kader arkadaşı olduk Rabbim hepimizi hayalimize kavuştursun tez zamanda sağlıkla sıhhatle en güzel günlerle evladını kucagina almayı nasip etsinBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Teşekkür ederim canımmHayırlı olsun canım birbirimizi tanımasakta burda hepimizin sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz oluyor kader arkadaşı olduk Rabbim hepimizi hayalimize kavuştursun tez zamanda sağlıkla sıhhatle en güzel günlerle evladını kucagina almayı nasip etsin
Masallahhh canimmm cokkk sevindimmBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Caniiiiiim gozun aydin şükürler olsun tebriklerrrrrrBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Durubalim çok sevindim masallah cok sukur rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins kaç cıktı beta hcg idrar testi de yaptin miBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Insallah canim tez zamanda gönlündekini Rabbim hayirli etsinSeçenek olması çok güzel ben dondurulmus embriyolarımı denicem mecburen inşallah onlar bana can olur nefes olur
MaşallahBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Amiin inşallah canım benim ❤❤❤Teşekkür ederim canımmDilerim son tedavin olsunn Hepimiz gönlümüzün muradına kavuşalımm inşş
İnşallah canımInsallah canim tez zamanda gönlündekini Rabbim hayirli etsin
Teşekkür ederim canımMasallahhh canimmm cokkk sevindimmGözünüz aydinnn Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ❤
Teşekkür ederim canımCaniiiiiim gozun aydin şükürler olsun tebriklerrrrrrallahim sağ salim kavuştursun seni brbislerine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?