Senin icin cok heyacanliyim canim benim insallah hersey istedigin gibi olur hayirli uğurlu olur transferin❤❤❤❤❤❤
Canim aminnn insallahhh
Belki benim transfere kadar gelebilirsin Hepimiz kavusalim yavrularimizaa seninde bu son olcak Allahin izniyle

Bende şunu merak ediyorum canım 1. Tedavi de kalan donduruluyor mu negatif olursa 2. De başka donör mü kalan dondurulmuşlar mı
Ben sormustum bana biz embriyo dondurmuyuz yumurtayi da embriyoyu da fresh kullaniyoruz
demislerdi yani kalan olursa dondurmuyorlar tazesi tutmazsa donmusun sansi daha az o yüzden hiç riske atmıyoruz sıfırdan isterseniz başka dönörle ki genelde başka dönör seçiyormuş insanlar onunla kimyamız tutmadı başkasını deneyelim diyerek galiba yeniden sıfırdan başlanıyor bana en azından öyle söylendi veya ben bunu anladım konuşmalarından

Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu

Anneadayı aynen doğru aktarmışZaten en iyiler fresh olarak transfer ediliyor fresh tutmazsa dondurulmuşun şansı daha düşük Diyelim 5/10 kaliteli kaldı geriye dondururlar tabiiki …bende çok fazla kalmamıştı be bana denen şuydu zaten 2’li paket sizinki dondurmayalım tutmazsa yeni donör fresh yumurta ile taze embriyo transferi yapılacak dendi bizde ok dedik ..Bence dondurulmuşlara çok kafa yormayın fresh embriyo transfer ediyorlar ve başarı oranları çok yülsekGüzel düşünün güzel olsun

Haklısın başarı oranı hangisi yüksekse onu seçilmesi lazım seçenek olması çok iyi

Seçenek olması çok güzel ben dondurulmus embriyolarımı denicem mecburen inşallah onlar bana can olur nefes olur

Bugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili ZazamSenin sayende Allah senden bin kere razı olsunnnRabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innşSonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımızGönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızıDualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….

Hayırlı olsun canım birbirimizi tanımasakta burda hepimizin sevinci sevincimiz üzüntüsü üzüntümüz oluyor kader arkadaşı olduk Rabbim hepimizi hayalimize kavuştursun tez zamanda sağlıkla sıhhatle en güzel günlerle evladını kucagina almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canımm Dilerim son tedavin olsunn Hepimiz gönlümüzün muradına kavuşalımm inşş

Masallahhh canimmm cokkk sevindimm Gözünüz aydinnnAllahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Caniiiiiim gozun aydin şükürler olsun tebriklerrrrrr allahim sağ salim kavuştursun seni brbislerine insallah

Duru Durubalim çok sevindim masallah cok sukur rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins kaç cıktı beta hcg idrar testi de yaptin mi

Maşallah nasıl güzel haberler nasıl mutlu oluyorum duydukça , Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallah

Tebrikler Duruball çok çok çok sevindim
Sonucu pozitif olan tüm arkadaşları tebrik ediyorummm.. Maşallah ağustos çok bereketli geçtiii, darısı eylül transferlerine

Pozitif olanlar ne gibi belirtiler yaşadınız yazar mısınız? Daha önceden de transfer deneyimleyenler varsa aranızda özellikle pozitifte farklı neler hissettiniz? Bir de embriyo kalitelerinizi söylediler mi?
maşallah 1000-1500 den aşağı betası olan yok

Masallahhh canimmm cokkk sevindimm Gözünüz aydinnnAllahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım Darısı tez zamanda başına olsunnn innşşş dualarım sizlerle
Caniiiiiim gozun aydin şükürler olsun tebriklerrrrrr allahim sağ salim kavuştursun seni brbislerine insallah
Teşekkür ederim canım Amiin hepimiz sağsalim kucağınıza alalımm innşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…