Ben ikili transferde 13.hafta olayını bilmiyordum sadece garantili 5li pakette sanıyordum o zaman biraz kafam karıştı çünkü bana 2 li paketi önerdi onlar ama ben karar verememiştim hala
Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de oldu

Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de oldu
Ok ben bunu düşüneyim çünkü ben hayatımda hiç hamile kalmadım , bu sefer kalırmıyım , kalırsam vücudum nasıl tepki verir hiç bilmiyorum, teşekkürler açıklamanız için …

Anladim cnm teşekkür ederim cevap icin

Bu grupta hiç 5 li paketi alan yok sanırım.
Tabii ki maddi olarak çok külfetli o paket ama başka sebebi olan var mı tercih etmemek icin?

Merhaba, sizin sorun neydi merak ettim siz böyle yazınca. Psikolojimiz hemen hemen aynı ben dün yolda yürürken durduk yere kaldırıma oturup ağladım.. Artık her şeye ağlar oldum.
Biz kadinlar hep oyleyiz canim hele birde tedavi sürecinde bak ben sana kendimden ornek vereyim ben ilaclari kullanirken asiri duygusaldim esim birgun bana ayagin sismis dedi bilmeden bir yere vurmusum esim boyle dedi diye yarim saat böğüre böğüre ağladım .ikiz yegenlerim gelirdi sarilirlardi ona bile aglardim.tv de komedi filmi izlerken bile bunlar niye gülüyor diye ağladığımı biliyorum .ben tedavideyken baya kiloluydum annem telefonda kizim yedigine dikkat dedigi icin 1 saat odaya kapanip agladigimi biliyorum.daha neler neler bunlarin hepsi yasadigimiz stresli yorucu tedavilerden ilaclardan bebegim olmadigim icin kendimi eksik gormemden oluyor demisti psikologum.ama nasil rahatlamistim psikolokla görüşünce. Oluyor canim maalesef oluyor.sen hic sıkma canini

Maddiyattan cok ozel bir paket sanirim o
Garanti paketi alip ilk tedavisinde ücüzlere hamile olan bayani unutamiyorum
Burayi söylemistim ona belki görür okur Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin. Kendisi yalniz esi yok Allahim ona yardim etsin

Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim. Genetik hastalık taşıyıcıları lütfen bakın çocuklarınızın sağlıklı doğması için bir şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…