Amin canımMaşallah cnmGözünüz aydın olsun Rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasip etsın inşallah
Ablacım çok sagolÇok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canim benim çok tessekkür ederimHarika bir haber bucanim rabbim tez zamanda kucagina da almayi nasip etsin tebrik ederim
Canım cok teşekkür ediyorumGozun aydin canim allah kucağına almayı nasip etsin. Cok sevindim
Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de olduBen ikili transferde 13.hafta olayını bilmiyordum sadece garantili 5li pakette sanıyordum o zaman biraz kafam karıştı çünkü bana 2 li paketi önerdi onlar ama ben karar verememiştim hala
Canim cok sagolHayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına almak da nasip olur
Çok teşekkür ederim, darısı size olsun inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallah Rabbim tedavide olan herkesin sonucunu hayırlı etsin inşallahAmin canım
Seninde tedavin şu gibi aksın inşallah
Ok ben bunu düşüneyim çünkü ben hayatımda hiç hamile kalmadım , bu sefer kalırmıyım , kalırsam vücudum nasıl tepki verir hiç bilmiyorum, teşekkürler açıklamanız için …Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de oldu
Anladim cnm teşekkür ederim cevap icinTekli paket tek deneme demektir yani negatif olursa tabi ki tekrar para ödemen gerek eğer tekrar deneyeceksen .. 2’li paket 2 deneme (ilk3 ay geçerli)yani diyelim poizitif oldun sana ilk 12 hafta destek oluyor ilaçlarını veriyor 13. Hafta Allah korusun bebeği kaybedersen 2. Hakkın da yanıyor ama ilk denemede negatif oldu diyelim 2. Hakkın baki. Yani 12 hafta sonrasına karışmıyor öünkü onların gözünde 12 haftadan sonra emb değil bebek bu yüzden. Doktorlar rahminin durumuna göre ikili transfer yapıyor yani 2 gün ara ile bunun paketlerle bir ilgisi yok .Bunu da şansını arttırmak için yapıyorlar bazılarına tek bazılarına 2 li transfer yapıldı
Biz kadinlar hep oyleyiz canim hele birde tedavi sürecinde bak ben sana kendimden ornek vereyim ben ilaclari kullanirken asiri duygusaldim esim birgun bana ayagin sismis dedi bilmeden bir yere vurmusum esim boyle dedi diye yarim saat böğüre böğüre ağladım .ikiz yegenlerim gelirdi sarilirlardi ona bile aglardim.tv de komedi filmi izlerken bile bunlar niye gülüyor diye ağladığımı biliyorum .ben tedavideyken baya kiloluydum annem telefonda kizim yedigine dikkat dedigi icin 1 saat odaya kapanip agladigimi biliyorum.daha neler neler bunlarin hepsi yasadigimiz stresli yorucu tedavilerden ilaclardan bebegim olmadigim icin kendimi eksik gormemden oluyor demisti psikologum.ama nasil rahatlamistim psikolokla görüşünce. Oluyor canim maalesef oluyor.sen hic sıkma caniniMerhaba, sizin sorun neydi merak ettim siz böyle yazınca. Psikolojimiz hemen hemen aynı ben dün yolda yürürken durduk yere kaldırıma oturup ağladım.. Artık her şeye ağlar oldum.
Azcik pahali ama besli paket.Bu grupta hiç 5 li paketi alan yok sanırım.
Tabii ki maddi olarak çok külfetli o paket ama başka sebebi olan var mı tercih etmemek icin?
Evet çok pahalı tabi.Azcik pahali ama besli paket.
Hem pahali hemde doktorun onayi gerekiyor. Yani ciftlerin durumuna göre veriliyor sanirim. Isteyen herkes o paketi alamiyorAzcik pahali ama besli paket.
Evet evet o biraz ozel durunu olan ciftlere oneriliyor sanirimHem pahali hemde doktorun onayi gerekiyor. Yani ciftlerin durumuna göre veriliyor sanirim. Isteyen herkes o paketi alamiyor
Maddiyattan cok ozel bir paket sanirim oEvet çok pahalı tabi.
Ben de maddiyat kaynaklı mi tercih edilmiyor yoksa gerek mi yok genel olarak oni merak etmistim
Garanti paketi alip ilk tedavisinde ücüzlere hamile olan bayani unutamiyorumMaddiyattan cok ozel bir paket sanirim o
Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim. Genetik hastalık taşıyıcıları lütfen bakın çocuklarınızın sağlıklı doğması için bir şans.kizlar selam ,bir konuda danışmak istiyorum size.
eşim talasemi (akdeniz anemisi) tasiyicisi.ve donorunde taşiyici olmamasi lazim.aksi halde cocugun hasta dogma olasiligi cok yuksek.
biz bu konuyu andreye ilettik.fakat boyle bir testin kendilerinde olmadigini,ztn ordaki kadinlarda akdeniz anemisi cok gorulmedigini soylemis.ancak ben bunun ayri bir test olmadigini anlatamadim.normal kan testinden anlasiliyor.hatta donorun kan sayimi sonuclarini yollasa biz bile anlariz.zaten italyadan fln okdr cok gelen var.onlarda da goruluyor bu
nasil test yapilmioyr anlamadim.fakat bunu kulak arkasi yapmak istemiyorum.cunkuneolursa olsun boyle bir risk var.malum birde andrey cok yogun yazdigimiz an cevap alamiyoruz .
sormak istedigim; bu durumu yasayan var mi aranizda? varsa nasil bir yol izlendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?