Şimdilik yolında gibi ara verdik herşeye bakalım tekrar kısmet olur mu bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Herşey de hayır vardır arkadaşım sonu güzel olur inşallah bende seni merak ediyordum nasılsın Kiev kararın doğru bence bende sonradan keşfettim burayı sana dicektim ama etkilemek istemedim zaten zorlu bir süreçteydin herşey güzel olacak inşallah ❤

Bilmek istediğim hangisinin çekilmesi gerektiği. Bana ultrason dendi ama turkce fazla geniş olmadigi için belki yanlis anlamisimdir HSG diyecekti de diyemedi ultrason mu dedi.
Banada ultrasyon dendi bende hep alttan kontrol oldum ve gönderdim. Karindan hic bakilmadi bana

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Hayırlı olsun canım

Pandanin dördüz devam ediyor dimi burdan onada slm olsun sürekli dua ediyorum onun icinde yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah kendime de hep onun mucizesi gibi birşey olsun diye ☺
Devam ediyor canım her biri portakal boyutunda oldular

Ay biraktim Hsg ya da ultrason çektirmeyi. Meme usg randevusu aldim yarina. Gecen sene20/07/2020 tarihinde cekilmis rahim hsg'm var onla olur herhalde.

Kiev e gitmeden Tr de çektirsek hsg yi kabul ediyorlar mu orada? ben anestezisiz cektiremiyorym da.

Kiev e gitmeden Tr de çektirsek hsg yi kabul ediyorlar mu orada? ben anestezisiz cektiremiyorym da.
Orada çekmiyorlar ki zaten , dosya oluşturmak adına burada çektiriyorsun. Raporla birlikte yolluyorsun. Orada sadece ultrason ile muayene ediyor.

Geçen yıl Şişli Ecomarda çektirdim çıktığımda yüzüm gözüm kaymıştı yarım saat kendime gelemedim dayanılmayacak bir ağrı değil kesinlikle. Bu yıl tekrar çektirmem icap etti Bakırköy ' de Emarparkta çektirdim. Çok ciddi söylüyorum ne agrı ne sızı kadına ne zaman canım acımaya başlayacak benim diye sordum

Bende kieve gittim benden hiçbirini istemediler bence siz Andrey ile görüşün onlar isterse çektirin benden hiçbişi istenmedi çünkü … ben elimde geçen seneki tedavimden olan evrakı kendim götürdüm dr ona bile götürdüm diye nezaketen baktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…