- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
Herşey de hayır vardır arkadaşım sonu güzel olur inşallah bende seni merak ediyordum nasılsın Kiev kararın doğru bence bende sonradan keşfettim burayı sana dicektim ama etkilemek istemedim zaten zorlu bir süreçteydin herşey güzel olacak inşallah ❤Şimdilik yolında gibi ara verdik herşeye bakalım tekrar kısmet olur mu bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Banada ultrasyon dendi bende hep alttan kontrol oldum ve gönderdim. Karindan hic bakilmadi banaBilmek istediğim hangisinin çekilmesi gerektiği. Bana ultrason dendi ama turkce fazla geniş olmadigi için belki yanlis anlamisimdir HSG diyecekti de diyemedi ultrason mu dedi.
nasıl kontrol olup göndermek ne demek.Banada ultrasyon dendi bende hep alttan kontrol oldum ve gönderdim. Karindan hic bakilmadi bana
Çeşitleri mi var acaba ben 2 defa yaptırdım karından baktılarBanada ultrasyon dendi bende hep alttan kontrol oldum ve gönderdim. Karindan hic bakilmadi bana
Hayırlı olsun canımBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Devam ediyor canım her biri portakal boyutunda oldularPandanin dördüz devam ediyor dimi burdan onada slm olsun sürekli dua ediyorum onun icinde yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah kendime de hep onun mucizesi gibi birşey olsun diye ☺
Ne güzel Rabbime şükürler olsun verdiği mucizelere canım çok sevindim bizim içinde dua et bizimde mucizelerimiz olsun ❤Devam ediyor canım her biri portakal boyutunda oldular
Sanirim yanlis bilgilendirdim anlayamadım ki ne olduğunuYaa çok istemişler 5 dk sürüyor zaten
Maşallah , Allah kucagina da sag salim almani nasip etsinDevam ediyor canım her biri portakal boyutunda oldular
Ediyorum canım her zamanNe güzel Rabbime şükürler olsun verdiği mucizelere canım çok sevindim bizim içinde dua et bizimde mucizelerimiz olsun ❤
Amin canımMaşallah , Allah kucagina da sag salim almani nasip etsin
Sagolasın canımHayırlı olsun canım
Kiev e gitmeden Tr de çektirsek hsg yi kabul ediyorlar mu orada? ben anestezisiz cektiremiyorym da.Daha önce hsg çektirdiyseniz ve sıkıntı görünmedi ise ve çektirdiğiniz hsg ' den sonra düşük ameliyat vs olmadı ise ultrason kafi sanırım. Benim düşüğüm var diye hsg çektirdim. İstanbul' da iseniz bir yer tavsiye edebilirim. Nasıl tatlı bir kadındı hiiiiiç canım yanmadı. Ve bir kaç yerden fiyatta almıştım en uygun olanıydı. Reklam değil bende sizdenim
Orada çekmiyorlar ki zaten , dosya oluşturmak adına burada çektiriyorsun. Raporla birlikte yolluyorsun. Orada sadece ultrason ile muayene ediyor.Kiev e gitmeden Tr de çektirsek hsg yi kabul ediyorlar mu orada? ben anestezisiz cektiremiyorym da.
Senin o tatlışşş portakallarını yerimmmmDevam ediyor canım her biri portakal boyutunda oldular
Bende kieve gittim benden hiçbirini istemediler bence siz Andrey ile görüşün onlar isterse çektirin benden hiçbişi istenmedi çünkü … ben elimde geçen seneki tedavimden olan evrakı kendim götürdüm dr ona bile götürdüm diye nezaketen baktı :))Kiev e gitmeden Tr de çektirsek hsg yi kabul ediyorlar mu orada? ben anestezisiz cektiremiyorym da.
Rahim ultrasonunu raporlu istiyorlar prosedür gereği sen yine bir sor benceAy biraktim Hsg ya da ultrason çektirmeyi. Meme usg randevusu aldim yarina. Gecen sene20/07/2020 tarihinde cekilmis rahim hsg'm var onla olur herhalde.
Bende kieve gittim benden hiçbirini istemediler bence siz Andrey ile görüşün onlar isterse çektirin benden hiçbişi istenmedi çünkü … ben elimde geçen seneki tedavimden olan evrakı kendim götürdüm dr ona bile götürdüm diye nezaketen baktı :))
Hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallahŞimdilik yolında gibi ara verdik herşeye bakalım tekrar kısmet olur mu bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?