Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın inşalalh bundan sonra hep pozitif sonuçlar alın insalah Allah yardımcınız olsun sans sizinle olsun dualarındasınız hepiniz🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️💕
Sende oyle. lutfen biraz dinlen kurban oldugum rabbim sana bu aciyi birdaha yasatmasin🙏🙏🙏 dualarim seninle

Deniz5506 haberi olan varmj
Transferi 18 austos olmuştu
Deniz seni merak ediyoruz kuzum
İnşallah yüzün gülsün
Zazam ben kieve giden 1 kisi buldum daha dogrusu tesadüf yeminle pek soylemesede ben anladim kac zamandir burdayiz konusuyoruz hemen anladim kibris deil karadenize yakin yer hic deil dedi aynen böyle daha fazlada sıkıştırmadim zaten o benim kievi bilmedigimi sandi tabi😁 ee ne kaldi aha dedim kiev icimden diyorum tabiki .kizcagiza bildigimi belli etmedim. Tabi ben anladim😁😁😁. Isin ozeti kiz hamileymis 2 ay lik bu gizli yazanlardan biri mi diye dusunuyorum valla

Sende oyle. lutfen biraz dinlen kurban oldugum rabbim sana bu aciyi birdaha yasatmasin🙏🙏🙏 dualarim seninle
🙇‍♀️💕💕Saol amin Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah kendim için dileğim herseyi hepimiz için de diliyorum hakkımızda hayırlı olan nasip olsun inşallah🙇‍♀️

Meehaba arkadaşlar bir süredir giremedim sayfaya kaldığım yerden ancak bitirdim mesajlarınızı bu süre içinde kimi arkadaşlar transfer olmuş inşallah pozitifi görürler günü gelince, iki arkadaş pozitif sonuç görmüş🥰🥰🥰 dilerim sağlıcakla kucaklarlar yavrularını, kimileri yeni tedaviye başlamış inşallah onlarda sorunsuz bir şekilde transfere gidebilirler. Bazı arkadaşlar malesef olumsuz sonuç almış umarım tez zamanda toparllayp tekrar denerler ve başarılı olurlar. Bir kaç arkadaş da kürtaj olmak zorunda kalmış ki Rabbim onların yardımcısı olsun Sabırlar versin inşallah... 🥺Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı yavrular nasip etsin🤲🤲 dualarım sizlerle

Meehaba arkadaşlar bir süredir giremedim sayfaya kaldığım yerden ancak bitirdim mesajlarınızı bu süre içinde kimi arkadaşlar transfer olmuş inşallah pozitifi görürler günü gelince, iki arkadaş pozitif sonuç görmüş🥰🥰🥰 dilerim sağlıcakla kucaklarlar yavrularını, kimileri yeni tedaviye başlamış inşallah onlarda sorunsuz bir şekilde transfere gidebilirler. Bazı arkadaşlar malesef olumsuz sonuç almış umarım tez zamanda toparllayp tekrar denerler ve başarılı olurlar. Bir kaç arkadaş da kürtaj olmak zorunda kalmış ki Rabbim onların yardımcısı olsun Sabırlar versin inşallah... 🥺Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı yavrular nasip etsin🤲🤲 dualarım sizlerle
Sen nasilsin hersey yolundadir insallah canim

Kievde tedavi gören gizli bir takipcimizin dün pozitiv sonucu çıktı çok şükür
Austos tedavisinden (kiev) ilk pozitiv sonucu aldık😂
Şimdi ardından bir hayalim var geliyor
Kızlar lütfen haber verin sonuçlarınızı
Gözü aydin olsun. darisi tüm isteyenlerin başına inşallah

Evet öyleymiş ne güzel Kıbrıs ta öyle değil biliyorsunuz. Burda ki doktorumuz bizi oraya yönlendirdi biz araştırmadık hastaneyi şimdi de herkes negatif sonuç aldığı için başka hastaneye geçiyoruz dediler hep aksilik yaşıyorum 😢
Allah başka aksilikler yasatmasin inşallah. Insallah bir sonraki tedavinizde güzel sonuçlar alin

Back