Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Ne güzel anlattiniz. Tesekkurler bilgi için

Kizlar bir sorum olacak.
Rahim ultrasonu çekilmesi gerek dendi bana ama ultrason farkli hsg farkli hangisini çektirdiniz ?

Kizlar bir sorum olacak.
Rahim ultrasonu çekilmesi gerek dendi bana ama ultrason farkli hsg farkli hangisini çektirdiniz ?
Evet ikisi farklı canım rahim ultrason karından çekiliyor hsg alttan çekiliyor tüpler de sorun olup olmadığı ve rahimi incelemek için

Evet ikisi farklı canım rahim ultrason karından çekiliyor hsg alttan çekiliyor tüpler de sorun olup olmadığı ve rahimi incelemek için
Bilmek istediğim hangisinin çekilmesi gerektiği. Bana ultrason dendi ama turkce fazla geniş olmadigi için belki yanlis anlamisimdir HSG diyecekti de diyemedi ultrason mu dedi.

Kizlar bir sorum olacak.
Daha önce hsg çektirdiyseniz ve sıkıntı görünmedi ise ve çektirdiğiniz hsg ' den sonra düşük ameliyat vs olmadı ise ultrason kafi sanırım. Benim düşüğüm var diye hsg çektirdim. İstanbul' da iseniz bir yer tavsiye edebilirim. Nasıl tatlı bir kadındı hiiiiiç canım yanmadı. Ve bir kaç yerden fiyatta almıştım en uygun olanıydı. Reklam değil bende sizdenim

Bilmek istediğim hangisinin çekilmesi gerektiği. Bana ultrason dendi ama turkce fazla geniş olmadigi için belki yanlis anlamisimdir HSG diyecekti de diyemedi ultrason mu dedi.
O zaman ultrasondur canım tüp bebek tedavi başlayınca isteniyor rapor şeklinde ama hsg de istenmeli bence tüpler de sıkıntı varsa baştan bilinmesi iyi tabiki

keşke bizden olmayaydin diyesim geldi . Tabi ki seni biliyorum Anadolu yakasi fiyat aldim ben de hem meme hem ultrason 1250 ye indirdim. ultrason ve hsg ayni fiyatmis bu arada.

O zaman ultrasondur canım tüp bebek tedavi başlayınca isteniyor rapor şeklinde ama hsg de istenmeli bence tüpler de sıkıntı varsa baştan bilinmesi iyi tabiki
tüp bebek yapılırken tüpler acik kapali durum görmek icin hsg isteniyor diye biliyorum ama yanlisim da olabilir.

Kendimden örnek veriyim bende tüp bebek için ilk gittiğim doktor hsg dememişti zaten araştırma aşamasındaydım belki derdi bilemiyorum sonrahat ki gittiklerim istedi çektirdim tüpler de genişleme vardı yani rahime sıvı biriktiği için embriyo tutunmaz ameliyat olman gerekiyor denildi ve 2 tüpüm de alındı

Ah o tüp bebek merkezleri , keşke o kadar maddi bakmasalar bize. Allah kucagini doldursun inşallah.

keşke bizden olmayaydin diyesim geldi . Tabi ki seni biliyorum Anadolu yakasi fiyat aldim ben de hem meme hem ultrason 1250 ye indirdim. ultrason ve hsg ayni fiyatmis bu arada.
Ben rahım ultrasonu 150 TL çektirdim 300 küsür olanlarda vardı geçen sene hsg 650 cektirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…