Amiiiiiinnn insallahhhh herkesin guzel sonuclari olsunBen @Zumrom ' u da merak ediyorum ondanda güzel haberler gelecek
Sende oyle. lutfen biraz dinlen kurban oldugum rabbim sana bu aciyi birdaha yasatmasinArkadaşlar Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın inşalalh bundan sonra hep pozitif sonuçlar alın insalah Allah yardımcınız olsun sans sizinle olsun dualarındasınız hepiniz
Zazam ben kieve giden 1 kisi buldum daha dogrusu tesadüf yeminle pek soylemesede ben anladim kac zamandir burdayiz konusuyoruz hemen anladim kibris deil karadenize yakin yer hic deil dedi aynen böyle daha fazlada sıkıştırmadim zaten o benim kievi bilmedigimi sandi tabiDeniz5506 haberi olan varmj
Transferi 18 austos olmuştu
Deniz seni merak ediyoruz kuzum
İnşallah yüzün gülsün
Canim ben boryspil havalimani diye baktim insallah yanlis deildirKızlar Kiev hangi havaalanına bilet alınıyor
Oyle ayirtildi biletler ama insallah yanlis değildirKızlar Kiev hangi havaalanına bilet alınıyor
Sende oyle. lutfen biraz dinlen kurban oldugum rabbim sana bu aciyi birdaha yasatmasindualarim seninle
❤❤❤❤❤❤ herzaman yanindayiz yeterki sen iyi ol kardeşimSaol amin Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah kendim için dileğim herseyi hepimiz için de diliyorum hakkımızda hayırlı olan nasip olsun inşallah
Tamam canım teşekkür ederimCanim ben boryspil havalimani diye baktim insallah yanlis deildir
Dopru canımm boryspilOyle ayirtildi biletler ama insallah yanlis değildir
Doğru biz de buna gittikCanim ben boryspil havalimani diye baktim insallah yanlis deildir
Sen nasilsin hersey yolundadir insallah canimMeehaba arkadaşlar bir süredir giremedim sayfaya kaldığım yerden ancak bitirdim mesajlarınızı bu süre içinde kimi arkadaşlar transfer olmuş inşallah pozitifi görürler günü gelince, iki arkadaş pozitif sonuç görmüşdilerim sağlıcakla kucaklarlar yavrularını, kimileri yeni tedaviye başlamış inşallah onlarda sorunsuz bir şekilde transfere gidebilirler. Bazı arkadaşlar malesef olumsuz sonuç almış umarım tez zamanda toparllayp tekrar denerler ve başarılı olurlar. Bir kaç arkadaş da kürtaj olmak zorunda kalmış ki Rabbim onların yardımcısı olsun Sabırlar versin inşallah... Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı yavrular nasip etsin dualarım sizlerle
Allah kucagina almayi nasip etsin insallhZirkanin 2 transferide bitti kizlar yarin donucek turkiyeye hersey iyi gecmis insallah 12 gun sonra guzel haberlerini duyariz herkesin yüzünü güldürsün rabbim❤❤❤❤❤
Gözü aydin olsun. darisi tüm isteyenlerin başına inşallahKievde tedavi gören gizli bir takipcimizin dün pozitiv sonucu çıktı çok şükür
Austos tedavisinden (kiev) ilk pozitiv sonucu aldık
Şimdi ardından bir hayalim var geliyor
Kızlar lütfen haber verin sonuçlarınızı
Allah başka aksilikler yasatmasin inşallah. Insallah bir sonraki tedavinizde güzel sonuçlar alinEvet öyleymiş ne güzel Kıbrıs ta öyle değil biliyorsunuz. Burda ki doktorumuz bizi oraya yönlendirdi biz araştırmadık hastaneyi şimdi de herkes negatif sonuç aldığı için başka hastaneye geçiyoruz dediler hep aksilik yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?