- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
canim cook coook mutluu oldumBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
aayy eveet bende ordayim 8 nde.denk getir lutfenInnsalllahhh bende denk getirebilirim denk getireyim diye ugrasiyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ayyyy insallahhhh yasasin kizlarrrrr bulusacagiz insallah birbirimize destek oluruzaayy eveet bende ordayim 8 nde.denk getir lutfen
İnş canım benim inş hepimiz anne olalım bütün tedaviler pozitif olsunOleeeeeeeyyyyyyyyyyyy
Maşallah
SübhanAllah
Çok güzel sonuç
Hayal austos tedavileride uğurlu başladı
Dün Toclasın sonucu
Bugün sen
Devamıda güzel gelsin inşallah
ccoook sevinirimm insallah ayarlarsiniz o tarihlerde,15 ne kdr ordayizAyyyy insallahhhh yasasin kizlarrrrr bulusacagiz insallah birbirimize destek oluruz
Çok sagolun çok teşekkür ederim amin inn herkesin kucağı dolsun sizin dediğiniz gibi evimize neşe bana yoldaş olsun inş herkesin Tedavisi olumlu ğüzel geçsinÇok sevindim ne güzel bir haber bu ,Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun çok mutlu olun gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Ayyy bende gidebilseydim keşke nasıl hevesleniyorum ama imkansız işteAyyyy insallahhhh yasasin kizlarrrrr bulusacagiz insallah birbirimize destek oluruz
Bulusuruz cnmBen 8 eylül klinikteyiz kuzum
Ama sana yazarım buluşuruz orda
Insallah cnmInnsalllahhh bende denk getirebilirim denk getireyim diye ugrasiyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Insallahhhhhİnşşş zazammBende güzel haberler vericemm inşş dualarınızla Darısı hepimize olsunnn
Aynen cnmmm ilk ve son olcak Allahin izniyleAyyyyy bende cok heyacanliyimmm sanki ilk defa tedavi olucam gerilerini saymiyorum artik herseye sifirdan basladim
İmkansız değilkiAyyy bende gidebilseydim keşke nasıl hevesleniyorum ama imkansız işteneyse gönüller bir olsun dualarım sizlerle ❤
Haklısın zazacım ama Kıbrıs'a bile krediyle gittik diğer kredi falan derken hayali bile zor malesefİmkansız değilki
Canım çok sevindim haberine. Gözün aydın olsun, tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
AminnDarısı sana kuzum
Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Olur olur yaşam varsa umut hep vardır siz umudunuzu kaybetmeyin lütfenHaklısın zazacım ama Kıbrıs'a bile krediyle gittik diğer kredi falan derken hayali bile zor malesef
İnşallah canım birgün hepimiz hayalimize kavuşuruz pes etmek yokOlur olur yaşam varsa umut hep vardır siz umudunuzu kaybetmeyin lütfenbiraz sabır biraz dua Allah hayırlı kapılar açsın inşallah sizde Anne olacaksınız
Amin canım sağolun çok teşekkür ederim inş en kısa zamanda alırız güzel haberleriniziCanım çok sevindim haberine. Gözün aydın olsun, tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?