Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
canim cook coook mutluu oldum,sabahtan beri okudum ama bi yazamamistim
insallah saglikla ilerleyip dogdugunu da görelim
ağustos tayfası ne güzel başladınız yaa

Oleeeeeeeyyyyyyyyyyyy
Maşallah
SübhanAllah
Çok güzel sonuç
Hayal austos tedavileride uğurlu başladı
Dün Toclasın sonucu
Bugün sen
Devamıda güzel gelsin inşallah
İnş canım benim inş hepimiz anne olalım bütün tedaviler pozitif olsun

Çok sevindim ne güzel bir haber bu ,Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun çok mutlu olun gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Çok sagolun çok teşekkür ederim amin inn herkesin kucağı dolsun sizin dediğiniz gibi evimize neşe bana yoldaş olsun inş herkesin Tedavisi olumlu ğüzel geçsin

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Canım çok sevindim haberine. Gözün aydın olsun, tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.

Süper senin adına çok sevindim
Darısı bizlerin basina inşallah

Haklısın zazacım ama Kıbrıs'a bile krediyle gittik diğer kredi falan derken hayali bile zor malesef
Olur olur yaşam varsa umut hep vardır siz umudunuzu kaybetmeyin lütfen biraz sabır biraz dua Allah hayırlı kapılar açsın inşallah sizde Anne olacaksınız

Canım çok sevindim haberine. Gözün aydın olsun, tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.
Amin canım sağolun çok teşekkür ederim inş en kısa zamanda alırız güzel haberlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…