Merhaba seninle aynı durumdayım.. hatta 2 yaş da büyüğüm..ilişkim yok,çocuk ihtimalim yok.. bana da yumurta dondurma önerildi? Araştırmaların hakkında bilgi verir msn? Ücretler nedr? Yurtdışı güvenilir bulduğun yer neresi??

Çocuk sahibi olamamaktan çok menapoz fikri korkutuyor beni..regl olmamak etkiler mi?? Ne bileyim menapoz sonrası hastalıklar korkutuyor? Ahm yaptırmadım ultrasonda baya tembel dedi temmuzda gitmiştim adet düzensizliği diye bir doğum kontrol verdi 3 ay kullandım şubat mart nisan yine ara açıldı tekrar gittim,tembellik dedi bu kez alttan değil karından baktı ultrasonerken menapoz gireceksin dedi, söktürmek için ilaç verdi tekrar gel dedi ama amh istemedi. Zaten stresli dönemlerimdeydim.annemle yaşıyorm evlenmememe takmış durumda bunu da söyleyemedim üzülür diye zaten yaşlı...tek başıma kaldıramıyorum bu fikri....belki aynı durumda olanlar vardr??? Bana yardımcı olursunz??? Çok teşekkür ederim şimdiden
aminn güzel duaların için çok teşekkür ederim...ne güzel başladım güne...allahım gönlünüzdeki her şeyi hayırlısı ile nasip etsin size de Umarım ben de anne olurum, iyi bir baba ile

Canim benim yetrki sen sıkma canini.❤❤❤❤❤ rabbim büyüktür. En kisa zamanda rabbim karsina birlikte herseyi göğüsleyebileceginiz hayirli bir insan cikacak ben buna inaniyorum herzamanda dua edicem canim. Rabbim annecigine uzun omur versin insallah hep mutlu olun❤❤❤❤❤❤

Ah çok teşekkür ederim,doğum kontrol hapları yetiıyorsa çok sevindim..çok fazla hormon tedavisi okudum, nerdeyse en iyisi meme kanseriydi için ferah olmasına senin adına çok sevindm..bilmiyorum çocuk evlilik durumunu ala hayat sana istediğini versin

Sen iyi bir anne olacaksin ben buna inaniyorum❤❤

Çok teşekkür ederim ne güzel insanlarıneınz,Allahım sizi üzmesin incitmesin

erken menapoz, yumurta dondurma, transfer, her türlü deneyeiminiz bana çok yardımcı olacak

Canm annem iyi ki o var annelere ızun ömür versin, aramazdan ayrılanların mekanı cennet olsun

beni yoran ben bu kadar yorgunken bşr de onu üzmemeye çalışmak, güneydoğuda yaşıyorm ve bu evlilik konuları....anneme bile baskı yapılıyor,hissediyorum ama çok haklısın umut kesilmez...umarım bir gün her şey güzel olur
çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için, umutlu ve iyi insanlar iyi ki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…