Ayy sorma kardesim bide bakamiyoruz deyip yuvaya verenlere terk edip gidenlere cok canimi yakiyor ben yuvaya ziyarete gittim gönüllü olarak o duyguyu anlatamam o cocuklar siz sevgi gosterin diye gözünüzün icine bakiyorlar biriyle fazlaca ilgilensen kiskaniyorlar birbirlerini ahh allahim cok zor boynuna sariliyorlar ne zaman geri geliceksin diye kac gun kendime gelememistim ben. Haklisin be canim buda bir sinav. Bu sinavida geceriz canim insallah
Ben giderken yuregim agzimda gittim ya bir yanlis hareket yaparsam ya uzersem onlari diye yeminlen girer girmez cocuklar boynuna atliyor sasiriyorsun ben fena sulu gözluyum hemen aglarim yurt muduru uyardi yanlarinda sakin aglamayin gozleriniz nemlenmesin cocuklar hemen anlar demisti nasil tuttum kendimi anlatamam yanaklarindan öpüyorlar seni o an kalakaliyorsun nasil anlatayim degisik bir duygu sevgi dolu bakislarla bakiyorlar ya sana o an yuregin kaldirmiyor iste anlatirken bile duygulaniyorum . Yurt muduru bana hep gelin demisti cunku cocuklar gelmeyince yola bakiyorlarmis gonullu annemler ne zaman gelecek diye bana biri demistiki beni evinize alirmisiniz sizle beraber yasarim beni evlat yapin demisti o an varya icime bir ok saplandi o cocugun gozundeki huznu gorunce ordan cikunca esimle abartmiyorum bir saat agladik. Arada gidip ziyaret etmek lazim nasil anlatayim insan kendini dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsun icinde firtinalar kopsada evlat sahibi olamamanin acisini yarim saatte olsa olsa unutuyorsununuz o cocuklar size ilac gibi geliyor. Inan ben bile zor cesaretimi toplayip gittim gittiginde zaten oan rabbim cesaretini veriyor sana tavsiyem inan ziyaret etBir arkadaşımda öyle söylemişti. Ben daha gitmeye cesaret edemedim üzülüyorum çok.
Ben giderken yuregim agzimda gittim ya bir yanlis hareket yaparsam ya uzersem onlari diye yeminlen girer girmez cocuklar boynuna atliyor sasiriyorsun ben fena sulu gözluyum hemen aglarim yurt muduru uyardi yanlarinda sakin aglamayin gozleriniz nemlenmesin cocuklar hemen anlar demisti nasil tuttum kendimi anlatamam yanaklarindan öpüyorlar seni o an kalakaliyorsun nasil anlatayim degisik bir duygu sevgi dolu bakislarla bakiyorlar ya sana o an yuregin kaldirmiyor iste anlatirken bile duygulaniyorum . Yurt muduru bana hep gelin demisti cunku cocuklar gelmeyince yola bakiyorlarmis gonullu annemler ne zaman gelecek diye bana biri demistiki beni evinize alirmisiniz sizle beraber yasarim beni evlat yapin demisti o an varya icime bir ok saplandi o cocugun gozundeki huznu gorunce ordan cikunca esimle abartmiyorum bir saat agladik. Arada gidip ziyaret etmek lazim nasil anlatayim insan kendini dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsun icinde firtinalar kopsada evlat sahibi olamamanin acisini yarim saatte olsa olsa unutuyorsununuz o cocuklar size ilac gibi geliyor. Inan ben bile zor cesaretimi toplayip gittim gittiginde zaten oan rabbim cesaretini veriyor sana tavsiyem inan ziyaret et
Amiiin canim benim amiinBen kücükken cok gittim. Mahalledeki kadinlar toplanirdi ve hediyeler götürürdük, halen kalbim sizlar aklima geldikce. 1kez de esimle gitmistik esim cok etkilenmisti kiz cocugu ona sarilmisti . Biz aglamaya baslamistik ordaki yetlililer aglamayin demisti cok etkileniyolar demistihele ayrilik zamani offffff cok zordu cokkk
Rabbimin imtihani iste ne gelir eldennbazilari öyle birakir biz gibileri evlaz sahibi olmak icin varini yogunu vermeye hazir. Anne degiliz ama o duyguyu o hissi dibine kadar hissediyoruz. Rabbim bizleride evlat sahibi yapacak ben inaniyorum ve gün gelcek bebeklerimizi burda konusacagiz Kurban oldugum Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
İnşallah güzel sonuçla dönünSelamlar dışardan hep okuyordum ama giriş yapıp bende bişeyler yazmaya karar verdim donasyon yaptırıyorum bende hatta şuan Kıbrıstayım
Rahim içine bakıldımı?Çok teşekkür ederim kızlar kendi embriyolarım da blast aşamasına geliyordu ama hiç tutmadı sanırım sorun tutmasıyla alakalı
erken menopozsan yapma rahım duvarını. İnceltiyorOzamana kadar keske kistim gecse sogan kürü kafama cok takiliyor gidene kadar yapsammi acaba yaa
Donasyonla farki neki ikiside ayni onada embriyo gelecek onada ...Amin canim doktora gittim soyledim donasyon olacagini rahim konumda yorumsuz kaldi Andrey ile gorustum bakalim olmadi bi tek basima sirf degerlendiriliyim rahim acisindan diye gorusmeye gidip gelcem belki onlar mudehale eder bilmiyorum ki Turkiyede artik hemen inanip kurcalatasim yok
Yahu anlamadim yillar once laparoskopik histeroskopide gormedilerde basarisiz tup bebekler sonrasi dr un biri gordu yahu ben para kismini bahsetmiyim daha canimizla oynaniyo resmen
Doktor diyo ki tup olsa bu rahime koy derdim fena degil ama donasyon cok daha farkli bi durum
Çok teşekkür ederim inşallah bu yıl bizim yılımız olurİnşallah güzel sonuçla dönün
Bakıldı herşey normal. Era testi dr normal çıktıRahim içine bakıldımı?
Hiç era testi yaptırdınızmı?
Demek yumurta veya sperme bağlıBakıldı herşey normal. Era testi dr normal çıktı
Canım dusunce elbet ayni ama malum ülke dışı maddi manevi boyutu bu anlamda takip ederken birseyi atlamamak .Gerisi tevekkulDonasyonla farki neki ikiside ayni onada embriyo gelecek onada ...
Demek yumurta veya sperme bağlı
İnşallah bu tedavide ikiz gebelikle mükafatlanasınız
Rabbim kucağınıza doldursun,dualarimiz sizinle.16 yumurta toplanmış donörden bugün kaçı döllenecek öğrenicem nolur dua edin bana bu mübarek günlerde
Teşekkür ederim Bu mübarek günlerde Rabbim sesimizi duysun, muradımızı bize hayırlısıyla versin inşallahRabbim kucağınıza doldursun,dualarimiz sizinle.
Off ya canim cok uzuldum.Allah en kisa zamanda seni sevindirsin.amin inşallah çok acı çektim ya öyle böyle değil. Yurtdışında yaşıyorum. Türkiye narkozla yaptığınız herşeyi (yum. Atoplama, rahim filmi, era testi ...vs ) narkozsuz yaptım orda. Rahim filminde kanül takarken doktor bi yerleri kesti kan fışkırdı direkt hayatımda duydugum en şiddetli agrıydı resmen ağladım. Yumurta toplama hele hiç sormayın
Amin inşallahOff ya canim cok uzuldum.Allah en kisa zamanda seni sevindirsin.❤❤❤❤
Teşekkür ederim Bu mübarek günlerde Rabbim sesimizi duysun, muradımızı bize hayırlısıyla versin inşallah
Cok gecmis olsun canim ya insallah bu acilarin son buluramin inşallah çok acı çektim ya öyle böyle değil. Yurtdışında yaşıyorum. Türkiye narkozla yaptığınız herşeyi (yum. Atoplama, rahim filmi, era testi ...vs ) narkozsuz yaptım orda. Rahim filminde kanül takarken doktor bi yerleri kesti kan fışkırdı direkt hayatımda duydugum en şiddetli agrıydı resmen ağladım. Yumurta toplama hele hiç sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?