Bir arkadaşımda öyle söylemişti. Ben daha gitmeye cesaret edemedim üzülüyorum çok.

Bir arkadaşımda öyle söylemişti. Ben daha gitmeye cesaret edemedim üzülüyorum çok.
Ben giderken yuregim agzimda gittim ya bir yanlis hareket yaparsam ya uzersem onlari diye yeminlen girer girmez cocuklar boynuna atliyor sasiriyorsun ben fena sulu gözluyum hemen aglarim yurt muduru uyardi yanlarinda sakin aglamayin gozleriniz nemlenmesin cocuklar hemen anlar demisti nasil tuttum kendimi anlatamam yanaklarindan öpüyorlar seni o an kalakaliyorsun nasil anlatayim degisik bir duygu sevgi dolu bakislarla bakiyorlar ya sana o an yuregin kaldirmiyor iste anlatirken bile duygulaniyorum . Yurt muduru bana hep gelin demisti cunku cocuklar gelmeyince yola bakiyorlarmis gonullu annemler ne zaman gelecek diye bana biri demistiki beni evinize alirmisiniz sizle beraber yasarim beni evlat yapin demisti o an varya icime bir ok saplandi o cocugun gozundeki huznu gorunce ordan cikunca esimle abartmiyorum bir saat agladik. Arada gidip ziyaret etmek lazim nasil anlatayim insan kendini dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsun icinde firtinalar kopsada evlat sahibi olamamanin acisini yarim saatte olsa olsa unutuyorsununuz o cocuklar size ilac gibi geliyor. Inan ben bile zor cesaretimi toplayip gittim gittiginde zaten oan rabbim cesaretini veriyor sana tavsiyem inan ziyaret et

Ben kücükken cok gittim. Mahalledeki kadinlar toplanirdi ve hediyeler götürürdük, halen kalbim sizlar aklima geldikce. 1kez de esimle gitmistik esim cok etkilenmisti kiz cocugu ona sarilmisti . Biz aglamaya baslamistik ordaki yetlililer aglamayin demisti cok etkileniyolar demisti hele ayrilik zamani offffff cok zordu cokkk
Rabbimin imtihani iste ne gelir eldenn bazilari öyle birakir biz gibileri evlaz sahibi olmak icin varini yogunu vermeye hazir. Anne degiliz ama o duyguyu o hissi dibine kadar hissediyoruz. Rabbim bizleride evlat sahibi yapacak ben inaniyorum ve gün gelcek bebeklerimizi burda konusacagiz Kurban oldugum Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin

İnşallah gideceğim bir gün. Bizimde bir arkadaşın arkadaş grubu var onlar yetiştirme yurtlarındaki çocukları ayda 1 kez dışarda gezdiriyorlar. Luna parka gilan gidiyorlar. Hatta onların yüzü suyu hürmetine çok güzel bir yerde yüksek maaşla işe başladı araba ev aldı. Ben ona bağlıyorum bu durumu

Amiiin canim benim amiin❤❤❤❤❤

Donasyonla farki neki ikiside ayni onada embriyo gelecek onada ...

Demek yumurta veya sperme bağlı
İnşallah bu tedavide ikiz gebelikle mükafatlanasınız

amin inşallah çok acı çektim ya öyle böyle değil. Yurtdışında yaşıyorum. Türkiye narkozla yaptığınız herşeyi (yum. Atoplama, rahim filmi, era testi ...vs ) narkozsuz yaptım orda. Rahim filminde kanül takarken doktor bi yerleri kesti kan fışkırdı direkt hayatımda duydugum en şiddetli agrıydı resmen ağladım. Yumurta toplama hele hiç sormayın

Off ya canim cok uzuldum.Allah en kisa zamanda seni sevindirsin.❤❤❤❤

Cok gecmis olsun canim ya insallah bu acilarin son bulur cok uzuldum canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…