Çok teşekkür ederim 6 Tüp bebek denemesinden sonra donasyona karar verdik sevepsiz infertilite varHosgeldin cnm Hayirli olsun tedavin . Rabbim yüzüne gülsün insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim 6 Tüp bebek denemesinden sonra donasyona karar verdik sevepsiz infertilite varHosgeldin cnm Hayirli olsun tedavin . Rabbim yüzüne gülsün insallah
Amin Allah hepimizi sevindirsin 4 senedir uğraşıyoruz inşallah bu sene yüzümüz gülerCanim Allahim seni sevindirsin insaallahSureclerini paylasirsan burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz.
16 yumurta toplanmış donörden bugün kaçı döllenecek öğrenicem nolur dua edin bana bu mübarek günlerdeCanim Allahim seni sevindirsin insaallahSureclerini paylasirsan burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz.
Son olsun insallahh bu sefer hangi klinikte yaptiriyorsunÇok teşekkür ederim 6 Tüp bebek denemesinden sonra donasyona karar verdik sevepsiz infertilite var
Dr HitSon olsun insallahh bu sefer hangi klinikte yaptiriyorsun
Baya işinin ehli olduğunu duydum ilk görüşmede de o izlenimi verdi zatenDr Hit
Insallahhh yüzün güler cnm.Sonu güzel olsun Allahim emeklerinin karsiligini versin insallah.Baya işinin ehli olduğunu duydum ilk görüşmede de o izlenimi verdi zaten
Guzel bi sayi canim insaallah 5.gune eline cokca saglikli embiryo kalirAllahtan guzel haberlerini vermeni dilerim16 yumurta toplanmış donörden bugün kaçı döllenecek öğrenicem nolur dua edin bana bu mübarek günlerde
Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim insallah senin icinde hersey cok guzel olsun insallah❤❤❤merhabalar tekrar umut arkadaşlarım . Sizi sessizlik içinde yürekten takip ediyorum ve sizlerden gelecek güzel haberleri dört gözle kendi sonuçlarım gibi bekliyorum. çok fazla yazamıyorum çalışıyorum ramazan bazen yazmak için zaman ayıramıyorum .ama takipteyim sizleri......... inanın sizler buradaki herkese umutsunuz. bu güzelliklre devam edin. ben daha iletişime geçmedim ama sizlerin ve özellikle zazamın sayesinde kararım kiev . bana kalsa hemen uçup gideceğim ama ahhh o amalar planlamalar. burayı bu paylaşımları asla bırakmayın hiç tanımadığınız benim gibi çoğu kişiye umut oluyorsunuz yürek oluyorsunuz. hepinizin gebelik haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
Hadi insallah canim guzel haberletin olsun rabbim emekleriinin karsiliginini verir insallah❤❤❤❤❤❤❤Selamlar dışardan hep okuyordum ama giriş yapıp bende bişeyler yazmaya karar verdim donasyon yaptırıyorum bende hatta şuan Kıbrıstayım
Dualarimiz seninle canim benim insallah hersey guzel olacak❤❤❤❤16 yumurta toplanmış donörden bugün kaçı döllenecek öğrenicem nolur dua edin bana bu mübarek günlerde
Yok canim oyle dusunme benimde kendi yumurtamla blast olan embiryolarim kromozom taramada anomalili geldi.Yani demem o ki bazen hersey iki taraf icin iyi gorunsede tibben kromozom taramaya gitmedikce her 5.gun embiryosuna AA kalite olsada cok iyi embiryo demek saglikli bi yaklasim degil,dogru da degil.Sen boyle seylerle uzme kendini.Allah dualarimizi kabul etsin hersey guzel olsun insaallah.❤Çok teşekkür ederim kızlar kendi embriyolarım da blast aşamasına geliyordu ama hiç tutmadı sanırım sorun tutmasıyla alakalı
İnşallah bu son olur ya inan çok yorulduk maddi manevi bittik. Bir daire parası gitti bu işlere. Eğer olsaydı hiç gözümüze gelmezdi ama olmayınca bunlara da takılıyor insan.Yok canim oyle dusunme benimde kendi yumurtamla blast olan embiryolarim kromozom taramada anomalili geldi.Yani demem o ki bazen hersey iki taraf icin iyi gorunsede tibben kromozom taramaya gitmedikce her 5.gun embiryosuna AA kalite olsada cok iyi embiryo demek saglikli bi yaklasim degil,dogru da degil.Sen boyle seylerle uzme kendini.Allah dualarimizi kabul etsin hersey guzel olsun insaallah.❤
Aaa ne güzel :) hayırlı güzel haberler alırsınız inşaallah..Selamlar dışardan hep okuyordum ama giriş yapıp bende bişeyler yazmaya karar verdim donasyon yaptırıyorum bende hatta şuan Kıbrıstayım
iyi düşünelim, iyisi hatta en iyisi olsun..Dr. Hit deyim :)) inşallah güzel olur sonumuz
Amin insallah 16 yumurta toplanmisti bugün 3.gün. 16 si da ayni sekilde devam ediyormus :) inşallah hepsi sağlıklıdır. Allah nasib ederse Pazartesi transferimiz olacakiyi düşünelim, iyisi hatta en iyisi olsun..
geride yaşanılan kötü tecrübeleri bir kenara bırakın hatta bugün silin onları hafızanızda.. olan oldu düşünmek fayda etmez.. bilakis enerjinizi düşürür.
Unutmayın, bugün yeni bir tedavi oradasınız.. yeni bir süreç yeni bir başlangıç.
İçinizden hep sizin için sağlıklı hayırlı doğacak bir bebiş ya da bebişler dileyin.. Moralinizi yüksek tutun!
Siz elinizden geleni madden yaptınız ve şu an oradasınız :))
öyleyse umutlu olup pozitif düşünelim ve gerisini akışına bırakalım.
Mevlam neylerse güzel eyler..
Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum, güzel haberler alacağız merak etmeyin..