Ben bugun bir türk dr la telefonlastim . Benim ultrasyona bakti bana kistin sorun degil dedi tedavinde bir engel olmaz dedi anlamadim benameliyata gerek yok dedi ne alaka dedi bide kizdi bana
Doğru demiş adam
Zaten senin kistin basit folliküler kist
Kendiliğinden soruluyor çyle kistler

Amin canim insaallahAllah hepimizin yuzunu guldursunKorkunun krali var bende de maalesef

Merhaba kizlar.
Andrey bana ilk ziyarete gelirseniz daha iyi olur söyledi. Doktor illaki transferden önce sizi görmek ister dedi. Sizce ne yapayım direk transfere gitsem başarı şansımı etkilemiş olurmuyum? Açıkcası şu pandemi döneminde 2 defa git gel istemiyorum. Tavsiyeleriniz çok önemli

Merhaba canım
Bizim bir laf var ,yüz ölç bir biç
Doktorlarla görüşmende fayda var

Nacizane tavsiyem ki bende oyle yapcam ilk gorusmeye gidin hersey guzel olunca sorun yok ama isler umuldugu gibi olmayinca sonradan keskeler olusabiliyo

Amin Sizinle aynı klinik, Batumi Ivf. Evet beni çağırdıklarında uçakla gideceğim. Eşim beni Sarpta bekliyor olacak. Aynı gün döneceğim. Sen hangi aşamadasın?
Daha ben başlayamadı canım tek başına mı gideceksin eşin önceden gitmeyecek mi

Tsk ederm ins ben sifa bulurum sizlerledepaylasip umut olurum

Nacizane tavsiyem ki bende oyle yapcam ilk gorusmeye gidin hersey guzel olunca sorun yok ama isler umuldugu gibi olmayinca sonradan keskeler olusabiliyo
Merhaba canım
Bizim bir laf var ,yüz ölç bir biç
Doktorlarla görüşmende fayda var

Benim yumurtaliklarim olmamasina ragmen omega 3 vitamintakviyeli kullaniyorum bana bir faydasi oldu zayiflamasurecimde halsizligim kalmadi ve spor yaparken daha guclu hissediyorum kendimi
merhabalar tekrar umut arkadaşlarım . Sizi sessizlik içinde yürekten takip ediyorum ve sizlerden gelecek güzel haberleri dört gözle kendi sonuçlarım gibi bekliyorum. çok fazla yazamıyorum çalışıyorum ramazan bazen yazmak için zaman ayıramıyorum .ama takipteyim sizleri......... inanın sizler buradaki herkese umutsunuz. bu güzelliklre devam edin. ben daha iletişime geçmedim ama sizlerin ve özellikle zazamın sayesinde kararım kiev . bana kalsa hemen uçup gideceğim ama ahhh o amalar planlamalar. burayı bu paylaşımları asla bırakmayın hiç tanımadığınız benim gibi çoğu kişiye umut oluyorsunuz yürek oluyorsunuz. hepinizin gebelik haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

İnşallah benim sayemde seçtiyiniz yerde meleğinize kavuşasınız
İnşallah benim güzel sonucum her kese umut olsun

Selamlar dışardan hep okuyordum ama giriş yapıp bende bişeyler yazmaya karar verdim donasyon yaptırıyorum bende hatta şuan Kıbrıstayım
Canim Allahim seni sevindirsin insaallahSureclerini paylasirsan burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…