amin zazacim amin bisey soracaktim hic bir eczanede cylo prognova bulamiyorum piyasadan kalkti diyolar dogrumu bir bilgin varmi
Kuzum şu ara eczaneden ayrı olduğum için bilemiyorum
Ama inan cyklodan daha iyi adet siklüsüne etken ilaçlar var
Mesela Trisequvens,ama tabii doktoruna sor derim

İnşallah güzel kısmet gelir Allahtan hem evlenirsin hem anne olursun
Ama ilk önce yumurtalarını türkiyede toplatır ve dondur derdim,bunu çok tüp bebek merkezleri yapıyor.gerisi artık Allaha tevekkül et

Ben de kullanıyorum onu. Küçük bir ilçede olmama rağmen her gittigim eczanede vardı. Eczaneler temin etme konusunda yardımcı olurlar genelde, söylediniz mi getirin diye.
Soyledim canim bugun bende kucuk bir ilcede oturuyorum buranin butun eczanelerine sordum depolarinda yokmus baska bir ilde kuzenimi aradim orda varmis 1 kac gun icinde yollayacak nasip kismet olursa insallah

Kıbrıstan korkmayın,ordada aklı başında merkezler var sizin işinizi kaliteli çözerler
İleri zamanda anladığım kadarıyla sperm donasyonu yaptırmak istiyorsunuz
Tavsiyem direk kıbrıs ve ya başka bir ülkede yumurtalarınızı toplatıp ve embriyo oluşturup dondurasınız.yumurta dondurması biraz başarıyı düşürüyor,kalitesini etkiler.
Bir sözle türkiyeden kenarda embriyo dondurun,türkiyedede yumurtalarınızı dondurun
İleride evlilik olursa,türkiyede kendi yumurtalarınızı kullanın
Evlilik olmasa ve anne olmak isteseniz,hazır embriyolarınızın transferine gidin
Hazır embriyolar ve sizin freş yumurtalarınızla dondurulsa bile kalitesini kayb etmez

Doktor kontrolum var canim o zaman söyleyecem çünkü kac zamandir cylo buraya gelmiyormus cokzorluk cekiyorum allahtan kuzenim ilac mubessili o bana esinin eczanesinden 3 paket yollayacak simdilik sonra diktorumdan baska bir ilac vermesini isteyeceğim yoksa cok zorluk çekiyorum

Zazam kullandinmi sence faydalimi bende prp yaptıracam ya dr verdi de yan etkileri varmi
Hiç bir yan etkileri yok,faydaları var
Biosteron bir tek fazla doz olursa siyah noktaları yüzde artırıyor
Kuzum ben eşek sütünden başka her şey kullandım
Beni boş ver

Bugün gittigim eczanedede aynisini soylediler cylo yok onun yerine triseguvens var deiler onu verelim bende doktoruma sormadan kafama gore baska ilac kullanmak istemiyorum

Kendinizi strese sokmayin:)once turkiyede 1 toplama yapin. Hem ignelere nasil cevap vereceksiniz, kac yumurta olusacak gibi bunu ogrenmis olursunuz.
Onemli olan iyi bi lab bulmak.
Degisti mi bilmiyorum ama turkiyede amhin 1in altına mı 1.1 in altına mı ne düsmesi gerekiyor dondurmak icin. Heyet raporu falan da istiyorlar. Biraz sıkı bir yönetmelik var sanki.
Haklısınız. Embriyo dondurmak aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Türkiyede bekar kadınların yumurta dondurması heyet raporuna falan bağlı üç doktordan onay almak ve gercekten cok cok dusuk rezervlere sahip olmak gerekiyor ama rezervle birlikte yumurta kalitesi de dustugunden basari sansi azalıyor. Keşke Türkiye'de bu işlemler biraz daha esnek olsaydı da hiç başka bir yer düşünmek zorunda kalmasaydık burada hastaneler cok daha güvenilir geliyor

Tabii türkiyedeki yumurta dondurma raporunu bilmiyorum,ama nakadar saçma.zaten amh düştükce yumurta kaliteside düşüyor
Kalitesi düşmüş yumurtayı dondurmak gereği bile görmüyorum
Birde size bir şey söyleyim tecrübemden,türkiyede 11 defa kendi yumurtamla denedim 5-6 farklı Ankaranın lider kliniklerinde.Son zaman eğer beni takip etiyseniz Kievde oldum,ve inanın kendi ülkemizden daha güvenilir ve daha dürüst bir millet
Her kes bu işte para kazanıyor,ama önemli olan para için yalandan elbise giydirmemek

Merhaba Bekar Anne olmaktan hiç cekinme.Anne olmak için illada yurtdışına taşınman gerekmiyor
. 39 yaşında sprem donqsyonu ile ikizlerimi dünyaya getirdim suan 2 yaşını geçtiler.İyıki de doğurmuşum.Malesef bizim insanımız her şeyi yapar ama Gizli yapar birde kendi yapmıyor mus gibi karşısındaki insanı eleştirmeye bayılır.Insanımız şeffaf olmayı öğrendiğinde medeni milletler sınıfına ancak dahil olabiliriz.Fsh ın yüksekmiş bu yumurta kaliteni etkiler bu sebeple bence çok beklemeden anne olma girişimlerine geç.Yumurtanı doldurduğun da bile çözülurken kayıplar olucak.Hakkında hayırlısı olsun.Ve unutma bebek anne baba yanyana bile olsa Annenindir.

Seni seviyorum
Bebişleri

17 bin euro ne demek

Çok pahalli

Morkanatlarim canim bebislerini ve seni öptüm umarim hersey yolundadir rabbim ayaginiza tas degdirmesin❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…