Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Eşimin spermi gayet iyi dediler ve hem çarşamba aldıkları ve bugünkü verdiğini dondurdular ve dondurduklarına dair bize evrak imzalatılar
Tüm evrakları çifter çıkartılar bir örneyi bize verdiler baş hekimin kaşe ve imzasıyla
Adet sonu olduğu için biraz rahim ağzı lökosit sayım yüksek çıkmış,doktor oda sorun değil
Kan değerlerimdede sorun yok
5 seçtiğim donörden ikisi işleme giricek,yani onlardan birini doktor seçicek
Donörlerimin printer resmi bile dosyama konuldu
Cillop gibi kızlar
İnşallah bu kızların yumurtasından gebe kalıp doğururum
Dönüş biletlerimizi Andreye attık,gece 23.30 bizi otelden araba alıp havaalanına götürücek
Okadar kontrollu çalışıyorlar ki,az önce yemekten dönerken recepsiyonden sizin gece 23.30 arabanız gelicek dediler
Böylece kızoşlar ben vatana dönüyorum
Geriye kaldı benim 11 mayıs ultrasyonuma göre doktor kararı
Bu kadar
İnşallah bu mübarek günlerde size azda olsa yardın etiysem Rabbim karşıma çıkarsınZaza
Zaza’cım çok yardımcı oldun onca koşturmacanın içinde bizimle yaşadıklarını paylaştın. Çok teşekkür ederim. Bu sefer olacak inanıyorum. Bebişini kucağına alacaksın Allah’ın izniyleKızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Eşimin spermi gayet iyi dediler ve hem çarşamba aldıkları ve bugünkü verdiğini dondurdular ve dondurduklarına dair bize evrak imzalatılar
Tüm evrakları çifter çıkartılar bir örneyi bize verdiler baş hekimin kaşe ve imzasıyla
Adet sonu olduğu için biraz rahim ağzı lökosit sayım yüksek çıkmış,doktor oda sorun değil
Cillop gibi kızlar
Dönüş biletlerimizi Andreye attık,gece 23.30 bizi otelden araba alıp havaalanına götürücek
Okadar kontrollu çalışıyorlar ki,az önce yemekten dönerken recepsiyonden sizin gece 23.30 arabanız gelicek dediler
Bu kadar
İnşallah bu mübarek günlerde size azda olsa yardın etiysem Rabbim karşıma çıkarsın
hadi hayırlısı artık inşaallah yakın görünüyor mutluluk Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahEşimin örneğini yukarı çıkardılar
Heyecan beni bastı
Embriologların elinde
Ne yapıyorlar bilemiyorum
Bakalım ne haber çıkıcak
Benim rahim ağzındanda alınan smir her halde iyi çıkmadı,lçkosit sayısı çok
Şimdi adet sonuna bağlımı yoksa sıkıntımı
Doktorla görüşmeyi bekliyoruz
Bugünede doktorumun en yoğun günü
18 transfer,bir sürü opu
Durun bakalım görüşümüzü anlatıcam
Canimsin sende seviliyorsun. Hersey yolunda çok şükür, yeniden başlamak icin gün sayıyorum
Cok sevindim canim benim senin adina. rabbim bu yolda kimsenin kucagini bos birakmasin.Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Cillop gibi kızlar
Bu kadar
İnşallah bu mübarek günlerde size azda olsa yardın etiysem Rabbim karşıma çıkarsın
Çok doğru söylüyorsunuz benim gibi durumu olmayıp bir kez tek deneyenler için çok zor tüm ümidimi biraraya hazırlamışım o yüzden iyi biryer olsun istiyorum bütçemde yok ne yapicam bilmiyorum rabbim ilk defada nasip etsinBahar arkadaşım yazdıklarına maalesef ki katılamıyorum çünkü, ben de 1 yıl önce aynen senin gibi düşünüyordum yeterki bebeğime kavuşayım her türlü zorluğa katlanırım bu süreçte çok büyük zorluklara da katlandım zaten bu yola giren hepimizin beklentisinin bu olduğunu bildiği için merkezlerin davranış-uygulama modellerinin her geçen gün baştan savma olmaya başladığını gözlemliyorum, ben hiç bir zaman merkezimin ismini vermedim, gidip ilk tedavisinde hemen sonuç alanda çok ya da şu an tedavisi devam edenler okuyup stres yapmasınlar diye, evet şimdi yaşadığım olumsuzlukları isim vermeden yazıyorum çünkü 9000 eu para harcadım ve elim boş,yapılan açıklama çok üzüldük, ben tüm testlerimi her şeyimi en ince ayrıntısına kadar yaptırdım merkez istemeden kendi araştırmalarım sonucunda hala da rahim filmini tekrar çektireyim diyip kendim de hata aramaya çalışıyorum, karşı tarafta bana yıksın benden tetkik istesin araştırsın diye bekledim ama maalesef tek cümle çok üzüldük, sizin bilimselliğiniz bu kadarsa içtiğim 5 tl lik suyun hesabını bile sormak istedim,merkezler bir kişinin msj na hemen dönüp diğerine 1 hafta sonra dönüyorsa ben o merkeze nasıl iyi diyebilirim, biz bu işi bedava veya cüzi bir fiyata yaptırmıyoruz, ödenen bu ücretler karşılığında her kişiye uygulama aynı olmalı ki ben o merkeze iyi diyeyim, parasını da geçtim bu sürece gelen yaşadığımız psikolojik çöküntülerin maddi karşılığı zaten yok, ben farkettim ki ne kadar anlayışlı alttan alırsam karşı taraf rahatlıyor, bu iş baştan savma yapılacak bir iş değil zaten öyle olduğu için istenen paralar bu kadar yüksek, bu paralar isteniyorsa o zaman bunun da hakkını vermeliler şöföründen hemşiresine koordinatörüne doktoruna hepsi en iyi hizmeti vermeliler bunun denetimini de bizler değil kurum yapmalı, evet ben 1 den fazla tedavi imkanına sahip olabilirim ama burda tek bir sefer gidebilecek arkadaşlarımın sadece şans faktörüyle bu yolda olmasını istemem, buraya yazıyorum çünkü gidecek olanda kendini ona göre hazırlasın kendine yapılacak en ufak bir ihmalkarlıkta hakkını savunsun, hizmet veren de okuyup eksiklerini gidersin, bizler sustukça, onlara mecburmuş gibi sustukça oradaki uygulamalar ve davranış modelleri gün geçtikçe gevşemeye başladı, nacizane düşüncelerim biraz uzun oldu çok özür dilerim, içimin yangını üzüntüsü kelimelerle anlatılmaz, beni de en iyi sizler anlarsınız
Rabbim gonlune gore versin canim insallah bu cektigimiz sıkıntılar unutulurda herkes bebeklerine kavusur senin yasadigin sikintilari okadar iyi anlıyorum ki gelmis gecmis olsun insallah herseymukemmel olsun bu seferKıbrıs’ta bu yaşadıklarımdan sonra ilk etapta farklı merkez düşünüyordum buradaki tüm arkadaşlarım gibi nedense Ukrayna’ya gitmek gözümü korkutuyordu farklı ülke farklı dil bilmediğim bir memleket diye Kıbrıs tr nin bir ili gibi daha kolay geliyordu, ama gönderdiğim msj lara cvp alamayınca ve aynı profesyonel olmayan uygulamalar la karşılaşma korkusuyla bir cesaret geldi,ben ne yapıyorum dedim, bu yolda bu kadar üzüntü acı çektim dünyanın diyer ucu olsa giderim evelallah her ülkede başımın çaresine bakarım dedim maliyet açısından da artık pek farkı kalmadığı için Ukrayna’ya karar verdim, tüm tahlillerimi gönderdim onlardan cvp bekliyorum, bu saatten sonra ilgisizliğe amatörce davranışlara tahammülüm kalmadı maalesef , inşallah benim kısmetimde orasıdır, neresi olursa olsun ama hiç birimizi kırmadan,profesyonelce gerekli önemi, ilgiyi bilimsellikle paralellik göstererek tedavilerimiz mutlulukla sonuçlansın inşallah
Amin cnm Rabbim yüzünü güldürsün inşallahÇok doğru söylüyorsunuz benim gibi durumu olmayıp bir kez tek deneyenler için çok zor tüm ümidimi biraraya hazırlamışım o yüzden iyi biryer olsun istiyorum bütçemde yok ne yapicam bilmiyorum rabbim ilk defada nasip etsin
Tüm kalbimle dilerim ki hiç zorluk görmeden ilk tedavinle bebeğine kavuş, öncelikle tr de seni takip edip transfere iyi hazırlayacak doktor bul, kendinle ilgili aksilik çıkarabilecek tüm tahlillerini tamamla, Kıbrıs’taki yada nereye gidebileceksen tüm merkezlerle görüş içine en sinen sana kendini en rahat ve güvende hissettirecek merkezi seçÇok doğru söylüyorsunuz benim gibi durumu olmayıp bir kez tek deneyenler için çok zor tüm ümidimi biraraya hazırlamışım o yüzden iyi biryer olsun istiyorum bütçemde yok ne yapicam bilmiyorum rabbim ilk defada nasip etsin
Hepimiz için canım, hiçbirimiz daha fazla üzülmeden, yaşadığımız zor günleri en kısa sürede bizlere unutturacak müjdeli haberlerle burda buluşalımRabbim gonlune gore versin canim insallah bu cektigimiz sıkıntılar unutulurda herkes bebeklerine kavusur senin yasadigin sikintilari okadar iyi anlıyorum ki gelmis gecmis olsun insallah herseymukemmel olsun bu sefer
Zazam inan bi cok kisiye dokundun Allah senden razi olsun .Insaallah tez zamanda sayfadaki tum arkadaslara hamilelik diliyorum.Anne olanlara da saglikli sihhatli yavrulariyla uzun birliktelikler dilerim.❤Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Cillop gibi kızlar
Bu kadar
Yardimlarini cok gordum bende zazam gözümün acilmasini sağladin emegin cok gercekten o yuzden insallah yakin zamanda anne olacaksin buna okadar inaniyorumki sende seviliyorsun ❤❤❤❤❤❤Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Cillop gibi kızlar
Bu kadar
AminnnnnHepimiz için canım, hiçbirimiz daha fazla üzülmeden, yaşadığımız zor günleri en kısa sürede bizlere unutturacak müjdeli haberlerle burda buluşalım
Burdada sevilmek ve popüler olmak ayrı mutlu ediyor beniYardimlarini cok gordum bende zazam gözümün acilmasini sağladin emegin cok gercekten o yuzden insallah yakin zamanda anne olacaksin buna okadar inaniyorumki sende seviliyorsun ❤❤❤❤❤❤
Amin canimBurdada sevilmek ve popüler olmak ayrı mutlu ediyor beni
İnşallah güzel biter her şey
AmiinBurdada sevilmek ve popüler olmak ayrı mutlu ediyor beni
Evet çok çeşitli dil konuşan ve tercümanlarını duyabiliyorsunuz. 2,5 sene önce ve tedavimin olduğu dönemlerde de Türkçe konuşan koordinatör işten ayrılmıştı, biz tedaviler boyunca İngilizce iletişim kurup görüşmeleri de İngilizce yaptık. Gittiğimde oradaki koordinatörlere, Türkiye'den gelmek isteyenler yada Türkçe konuşmak isteyenler için koordinatörün olması yine çok iyi olur diye dile getirmiştim. Ama geçen sene Türkçe tercüman talep edenlere görüşmeler sırasında Türkçe tercüman ayarlandığını biliyorum yine de yardımcı olunuyordu, tabii çoğu tedavi olmak isteyenin bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Sonrasında geçen yaz gittiğimizde Andrey denk geldik, koordinatör olarak başlamıştı, ona da ne kdr güzel olmuş Türkçe iletişim kurulabilecek koordinatörün olması demiştik. Şimdi Türkçe web sitesi bile var.Canım kaldığım otelde ve klinikte hayatımda görmediğim millet sayısı gördüm
Küba,brezilya,venezuella,holland,alman,italyan,japon,çin ve s.
Bugün klinikte eşimden ilave test alıyorlardı ben biotexin bir başka bölümünde bekliyordum,resim çekmeye utandım,size atıcaktım,bu pandemi zamanı nakadar insan var.her milleten çiftlerle tercuman oturuyor sohbete,çince bile tercuman var.koltukta oturan japon çifti vardı genç,bunlarlada tercuman oturmuştu,sonra bir çantalı geldi bunların masaya koyduğu zarfları açtı euroyu say say bitmiyor .Andreye sordum bunlar her halde kliniği satın alıyorlar,dedi taşıyıcı anne protokolu.ee bunlar genç dedim,genelde çoğu japon kadınları embriyolarını taşıtırıyor.kadınların aklına bak,biz başkasının yumurtasını bile içimizde taşıyıp anne olmak isterken,bunlar kendi yumurtalarını taşımak istemiyor ve hazır bebelerini 9 ay sonra alıyor.
Kızlar çinin sınırı kapalı,ama biotexcomda çinlilerde var.Andrey diyor bunlar bura gelmek için ne yollardan geçiyor,kaç ülkeden geçiyor inanamazsınız.
Otelde taşıyıcı anne protokolünde olan çiftler bebeklerini almaya gelenleri görseniz,Allahım hepimize nasip etsin
Yeni doğmuş minnaklar
Birde ikinci katta baby room odasında 20-30 bebek ve bakıcılar.bugün ora çıktım Allahım ne güzel bebeler.Anne babaları 4 saatlik bakıcılara burakıyor işlerini hall etmek için.
Doğum evi gibi.renkli renkli beşikler,bebekler
Sonra pediatör geldi kapını kapatı içeri geçerek.
Vallah çok çok ciddi bir yer
Ben bukadar bilmezdim burayı
İnşallah burdan evladıma kavuşurum
Bunları bana bir sene önce Secey anlatıyordu,ben abartıyor diyordumözür dilerim düşüncem için Seceyim,ama gözümle gördüm
Canım Seceyim sağlık kabinini görüyorum ve hemşireler elinde serum setiylede,bende bebelere bir şey yapıyorlar düşünüyorumEvet çok çeşitli dil konuşan ve tercümanlarını duyabiliyorsunuz. 2,5 sene önce ve tedavimin olduğu dönemlerde de Türkçe konuşan koordinatör işten ayrılmıştı, biz tedaviler boyunca İngilizce iletişim kurup görüşmeleri de İngilizce yaptık. Gittiğimde oradaki koordinatörlere, Türkiye'den gelmek isteyenler yada Türkçe konuşmak isteyenler için koordinatörün olması yine çok iyi olur diye dile getirmiştim. Ama geçen sene Türkçe tercüman talep edenlere görüşmeler sırasında Türkçe tercüman ayarlandığını biliyorum yine de yardımcı olunuyordu, tabii çoğu tedavi olmak isteyenin bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Sonrasında geçen yaz gittiğimizde Andrey denk geldik, koordinatör olarak başlamıştı, ona da ne kdr güzel olmuş Türkçe iletişim kurulabilecek koordinatörün olması demiştik. Şimdi Türkçe web sitesi bile var.
Biz her 2 hotelde de kaldık. Sağlık kabini 2 yerde de var diye hatırlıyorum (onu söylemeyi atlamışsın Zazam) transfer dönemi 1 hafta progestan iğne veya ihtiyaç görülenlere serum takıldığından görevli hemşire, siz dönene kdr isterseniz ücretsiz iğnenizi yaptırabiliyorsunuz!
Estağfurullah Zaza'm, rica ederim, anlattıklarımı canlı canlı gördün en azından(demeekk öyle he abartıyormuşum bi ara görüşelim bu konuyu hahahaaa )
Hem gözumuzu actin hem korkumuzu yendik... bekle bizi ukrayna ...Burdada sevilmek ve popüler olmak ayrı mutlu ediyor beni
Her şey bu defa çok güzel olacak buna öyle içten inanıyorum ki, Zazacım,Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Cillop gibi kızlar
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?