Zaza’cım çok yardımcı oldun onca koşturmacanın içinde bizimle yaşadıklarını paylaştın. Çok teşekkür ederim. Bu sefer olacak inanıyorum. Bebişini kucağına alacaksın Allah’ın izniyle

hadi hayırlısı artık inşaallah yakın görünüyor mutluluk Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

Cok sevindim canim benim senin adina. rabbim bu yolda kimsenin kucagini bos birakmasin. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Çok doğru söylüyorsunuz benim gibi durumu olmayıp bir kez tek deneyenler için çok zor tüm ümidimi biraraya hazırlamışım o yüzden iyi biryer olsun istiyorum bütçemde yok ne yapicam bilmiyorum rabbim ilk defada nasip etsin

Rabbim gonlune gore versin canim insallah bu cektigimiz sıkıntılar unutulurda herkes bebeklerine kavusur senin yasadigin sikintilari okadar iyi anlıyorum ki gelmis gecmis olsun insallah herseymukemmel olsun bu sefer

Amin cnm Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Tüm kalbimle dilerim ki hiç zorluk görmeden ilk tedavinle bebeğine kavuş, öncelikle tr de seni takip edip transfere iyi hazırlayacak doktor bul, kendinle ilgili aksilik çıkarabilecek tüm tahlillerini tamamla, Kıbrıs’taki yada nereye gidebileceksen tüm merkezlerle görüş içine en sinen sana kendini en rahat ve güvende hissettirecek merkezi seç

Rabbim gonlune gore versin canim insallah bu cektigimiz sıkıntılar unutulurda herkes bebeklerine kavusur senin yasadigin sikintilari okadar iyi anlıyorum ki gelmis gecmis olsun insallah herseymukemmel olsun bu sefer
Hepimiz için canım, hiçbirimiz daha fazla üzülmeden, yaşadığımız zor günleri en kısa sürede bizlere unutturacak müjdeli haberlerle burda buluşalım

Zazam inan bi cok kisiye dokundun Allah senden razi olsun .Insaallah tez zamanda sayfadaki tum arkadaslara hamilelik diliyorum.Anne olanlara da saglikli sihhatli yavrulariyla uzun birliktelikler dilerim.❤

Yardimlarini cok gordum bende zazam gözümün acilmasini sağladin emegin cok gercekten o yuzden insallah yakin zamanda anne olacaksin buna okadar inaniyorumki sende seviliyorsun ❤❤❤❤❤❤

Yardimlarini cok gordum bende zazam gözümün acilmasini sağladin emegin cok gercekten o yuzden insallah yakin zamanda anne olacaksin buna okadar inaniyorumki sende seviliyorsun ❤❤❤❤❤❤
Burdada sevilmek ve popüler olmak ayrı mutlu ediyor beni
İnşallah güzel biter her şey

Evet çok çeşitli dil konuşan ve tercümanlarını duyabiliyorsunuz. 2,5 sene önce ve tedavimin olduğu dönemlerde de Türkçe konuşan koordinatör işten ayrılmıştı, biz tedaviler boyunca İngilizce iletişim kurup görüşmeleri de İngilizce yaptık. Gittiğimde oradaki koordinatörlere, Türkiye'den gelmek isteyenler yada Türkçe konuşmak isteyenler için koordinatörün olması yine çok iyi olur diye dile getirmiştim. Ama geçen sene Türkçe tercüman talep edenlere görüşmeler sırasında Türkçe tercüman ayarlandığını biliyorum yine de yardımcı olunuyordu, tabii çoğu tedavi olmak isteyenin bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Sonrasında geçen yaz gittiğimizde Andrey denk geldik, koordinatör olarak başlamıştı, ona da ne kdr güzel olmuş Türkçe iletişim kurulabilecek koordinatörün olması demiştik. Şimdi Türkçe web sitesi bile var.
Biz her 2 hotelde de kaldık. Sağlık kabini 2 yerde de var diye hatırlıyorum (onu söylemeyi atlamışsın Zazam ) transfer dönemi 1 hafta progestan iğne veya ihtiyaç görülenlere serum takıldığından görevli hemşire, siz dönene kdr isterseniz ücretsiz iğnenizi yaptırabiliyorsunuz!
Estağfurullah Zaza'm, rica ederim, anlattıklarımı canlı canlı gördün en azından (demeekk öyle he abartıyormuşum bi ara görüşelim bu konuyu hahahaaa )

Canım Seceyim sağlık kabinini görüyorum ve hemşireler elinde serum setiylede,bende bebelere bir şey yapıyorlar düşünüyorum
İnşallah transfere gelince onlardan faydalanıcam

Her şey bu defa çok güzel olacak buna öyle içten inanıyorum ki, Zazacım,
Burada paylaştığın her şeyi kelimesi kelimesine detaylı okudum. Emeğine eline sağlık, ne kadar iyiliğe geçtiğini bi bilsen. Ben de artık Ukrayna yolcusuyum diyebilirim. Her şey için çok teşekkürler. Hayırlı güzel haberler alman dileğiyle, sevgiler.
Yorumlarıyla sorularıyla paylaşımlarına katkıda bulunan bu sayfadaki diğer kader arkadaşlarıma da buradan çok teşekkür ediyorum.
Hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmak dileğiylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…