• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

efsunecıgım senı burda gordugum ıcın sevındım ya ben testımı bugun yaptırsam cıkarmı acaba cok heycanlıyım

sevgili selda selda,
yeni gördüm..

bak ben süreç odaklı sistemin sağlıklı olduğunu yeni yeni öğreniyorum.. sonuçta sen bu son 14 günde? umudu yaşadın. doluya koydun olmadı boşa koydun olmadı..
sevinçlendin sonra ya olumsuz olursa diye hüzünlendin.. bu karmaşa ancak süreç odaklı olursan yerine oturur..
derimki bir gün daha umudunu yeşert.. sonrası zaten sonuca göre belirlenecek..

hakkına hayırlısı diyorum. içimden bir sess olumlu diyor.. :)))

evet kızlar gittim geldim rahim kalınlığı ölçüsü 8 mm şimdilik dr dahad artacak dedi estrofemi 4 çıkarttı galiba jel falan ismi verdi yine estrofem yazdı kıbrısta pahalı olabilirmiş dr salı günü biletinizi alın gidin dedi ama eşim ararım illa o günmü gitmek lazım dedi artık sesimi bile çıkartmıyorum yani erteleyelim birkaç gün dedi anlamıyorum benden daha da istekli olan bu adama neler oluyor sevinemedim bile herşey kursağımda kaldı dr bazı durumları anlattım sağolsun akıl verdi biraz ve sakin olmamı istedi herşey olacağına varır bir saatini ayırdı özel konuştu benimle eşim ister yanımda olsun ister olmasın olacaksa olur bu satten sonra yapacağım bişey kalmadı...

bugün beklemenin dayanılmaz ağırlığında teori sıkıştırayım dedim:)))

hepimiizn içinde kötü kendilik ve iyi kendilik çekirdekleri mevcuttur.. bebeklik döneminde annemiizn bize iyi bakıp kapsayarak ruhuna aldığında iyilik çekirdeği oluşur. ama altımzı pislettiğimizde koku nedeniyle annenin aay ne kötü bu demesini bebek kendisine deniyormuş sanar/algılar ve kötülük çekirdeğinin temeli atılır..

her bireyde bu mevcut...insan fizyolojisi nedeniyle bebek ilk 6 ayda anı parçacıklarını birleştiremez.. yani gözünü kapattığında anne yoktur uyanınca aaa annne burada olur. elini tutar ama kendi elini tuttuğunu anlayamaz. (korteks 2 yaşından sonra beyinde oluşuyor)

ilkel iilk savunma mekanizması ile doğan insan bunu 4-6 yaş arası sağlıklı bir birey ise birleştirir. örneğin bu bende 3,5 yaşında kardeşim doğunca ayrı kalmış..
bu ayrı ayrı kalan kendilikler bizim hayatımızda cehennemi yaşatır..

eğer karşı taraf bize gülerek severek bakıyorsa İYİ KENDİLİK AKTİVE OLUR.

eğre bize karşı taraf iğrençi, aşşağılayıcı bakıyorsa KÖTÜ KENDİLİK AKTİVE OLUR..
İŞTE BUNLARIN AYRI AYRI TUTULMASINA BÖLME SAVUNMA MEKANİZMASI DENİYOR..

gündelik hayattaki görüngüsü:

bir arkadaşınız var size onun için çok önemli olduğunuzu söylüyor.. birlikte sıkı kankasınız. ama herhengi bir neden hiç önemsiz ne olduğu birden parlayıp size hakaret ediyor yada cehennemi yaşatıyorsa. bu şu demektir. bölüyor yani. VE ERTESİ GÜNDE HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ HAYAT DEVAM EDİYORSA. SANKİ O FIRTINA HİÇ YAŞANMAMAMIŞ GİBİ..SİZİ BİR BÜTÜN OLARAK ALGILAYAMIYOR DEMEKTİR..

bu aynı zamanda sizin iyi ve kötü taraflarınızı entegre edemiyor.
birde kötü kendilikte hiçkimse olmak istemediğinden hemen aktarılması gerekiyor. konteyner bulunur. koca işte müdürden azar iştir gelir evde terör estiri.. kaynana kızar geline gelin kocaya geçirir..
bu elden ele iletilen duygusal bir kirlilik gibidir..

evet kızlar gittim geldim rahim kalınlığı ölçüsü 8 mm şimdilik dr dahad artacak dedi estrofemi 4 çıkarttı galiba jel falan ismi verdi yine estrofem yazdı kıbrısta pahalı olabilirmiş dr salı günü biletinizi alın gidin dedi ama eşim ararım illa o günmü gitmek lazım dedi artık sesimi bile çıkartmıyorum yani erteleyelim birkaç gün dedi anlamıyorum benden daha da istekli olan bu adama neler oluyor sevinemedim bile herşey kursağımda kaldı dr bazı durumları anlattım sağolsun akıl verdi biraz ve sakin olmamı istedi herşey olacağına varır bir saatini ayırdı özel konuştu benimle eşim ister yanımda olsun ister olmasın olacaksa olur bu satten sonra yapacağım bişey kalmadı...

rowinacığım,
eşinin kişilk paterninde anal dönem sorunu olabilir.. bu şu demek:anneleri tarafından duygusal ihmale ve fiziksel işgala uğrayan çocukların kakaları çok önemli olur..

anne inatla ağzına mama tıkar dur diyemez, istemedği tişörtü giydirir dur diyemez, etrafı dağıtmasına izin vermez ve hep güçlü
olan annedir. çocuğun 12 ay ile 36 ay arasında ki tek güçlü olduğu yer kakasıdır. içinden anne kakayı zorla alamaz..

anladığım kadarı ile eşin bir sepeten tetiklenmiş.. ve anal sadistik yönü aktiflenmiş. bu onun 12-36 ay arasında yaptığı davranışın tekararı sperm vermek bir curuf teferruat..
spermi önemli olduya vermekten imtina eder bir tavır takınıyor. canı çok yanıyor..bunu savunmatik yaapıyor..

önerim. kavga yok.. bağırma yok.. ağlama yok. acizi oynama yok.
reel olarak ben çok ilaç aldım bundan vaz geçemeyiz artık yola çıktık.. ""bu süreçte yapılması gerekenleri yapmanı bekliyorum senden"" de çıkk işin içinden...
hiçbirşey çok anlam yükleme...

birde ağzıyla çok istediklerini söyleyenler aslında edimlari yani hareketleri ilede bunu desteklemek zorundalar.
lafla peynir gemisi yürümüyor yani..

sakın üzülme bunlar sana karşı değil BİLİNÇDIŞI OTOMATİK YAPILIYOR..
sen yoluna devam..

Son düzenleme:
rowinacığım,
eşinin kişilk paterninde anal dönem sorunu olabilir.. bu şu demek:anneleri tarafından duygusal ihmale ve fiziksel işgala uğrayayn çocukların kakaları çok önemli olur..

anne inatla ağzına mama tıkar dur diyemez, istemedği tişörtü giydirir dur diyemez, etrafı dağıtmasına izin vermez ve hep güçlü
olan annedir. çocuğun 12 ay ile 36 ay arasında ki tek güçlü olduğu yer kakasıdır. içinden anne kakayı zorla alamaz..

anladığım kadarı ile eşin bir sepeten tetiklenmiş.. ve anal sadistik yönü aktiflenmiş. bu onun 12-36 ay arasınd ayaptığı davranışın tekararı sperm vermek bir curuf teferruat..
spermi önemli olduya vermekten imtina eder bir tavır takınıyor. canı çok yanıyor..bunu savunmatik yaapıyor..

önerim. kavga yok.. bağırma yok.. ağlama yok. acizi oynama yok.
reel olarak ben çok ilaç aldım bundan vaz geçemeyiz artık yola çıktık.. süreçte yapılamsı gerekenleri yapmanı bekliyorum senden..
hiçbirşey çok anlam yükleme...

birde ağzıyla çok istediklerini söyleyenler aslında edimlari yani hareketleri ilede bunu desteklemek zorundalar.
lafla peynir gemisi yürümüyor yani..

sakın üzülme bunlar sana karşı değil BİLİNÇDIŞI OTOMATİK YAPILIYOR..
sen yoluna devam..
efsune yine acayip yorumlar yaptın ben senin bu yorumların karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum umarım ben bu kadar güçlü bir insan olur ve yola devam ederim bugün eşimle son kez konuşacam kavgasız dövüşsüz içinde neler geçtiğini ne bileyim ne düşündüğünü anlamaya çalışacam benimle yola devam edeckmi yada etmek istiyormu yada engelleyen bazı durumlar varmı böyle ordan arıyorum savaş bey diyorum salı günü bizi bekliyor diyorum ne diyorsun diyorum adam şartmı o gün gitmek başka zaman gidelim ıvır zıvır beni oyalıyor ve ben deli oluyorum.....yola devammı tamammı akşam konuşunca anlayacağım teşekkürler canım benim tüm benim için yazdığın bu güzel yorumlar için sevgi umut huzur hiç hayatından eksik olmasın...

panik yapma olur inşallah ha bugün öğrenmişsin ha yarın bu zamandır bekledin birgün mü dayanamayacaksın sen rahat ol ki sıkıca sana tutunsunlar...sonrada gelsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım 8mm cok ıyı benımde ılk olcturdugumde 8mm bır hafta sonra 12 mm oldu bence gayet ıyı hayırlısı olsun inş yolun acık olsun

kızlar içimize bahar gelsin diye:))

Eklentiler

• $073.jpg
    $073.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
o kadar istiyordum ki ben yarın oturup senin güzel haberini beklemeyi ama yarın dışarıda olmam lazım ancak akşam gelip haberini alırım şimdiden herşey senin gönlünce olsun diyorum ve sonuç ne olursa olsun yanında olduğumuzu bil...:emir_bebek::emir_bebek:kavuşman dileğiyle kendine iyi bak canım....

tek bir şey istiyoruz aslında bizler mutlu olmak ve var olmak..
bu yolda yaşadığımız çocuksuzluk sindirmesi ve çözmesi kolay olmayan bir deneyim olarak önümüzde duruyor...

bu yolda istenilene ulaşamanın getirdiği yaşantıları paylaşmaka olgunluktur. emek veriyoruz gönlümüzle yüreğimizle ve aslında hayatımızla bu yolda yürüyoruz..

paylaşmaktan daha doyurucu bir şey bilmiyorum..hele bilginin deneyimin paylaşımı .. zümer suresinde "hiç bilenle bilmeyen bir olurmu" der..bilginin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Almak vermek ediminden önce ise sorun değil ama sadece almak ediminde kalırsak bu kendimizi tıkamak demektir.
forumda misafir olanları lütfen paylaşmaya davet ediyorum yani bilginin ve deneyimin zenginliğine..

misafirlerin deneyimlerinide bekliyoruz:))

Bende kıbrısa gıdıp gelenlerdenim..hoş ben gunler once gıdıp tedavım ve tatılım devam etti..transferden sonrada donmedım devam ettim kıbrısta :) zaten yabancısı olmadıgım ve yıllarımın gectıgı ada dır..:)
transferim zor olmadı 15 dk felan sürdü..8 yumurtadan 3 tanesinı verdi gerıye hıc kalmıyor donmus dedı sonra hemsıre hn öle böle bişiler dedı ..3 tanesi verıldı,2 tanesi donduruldu...dierlerine ne oldu bilmem :)5.gün transferi oldu benimkisi..yarım saat belki bıraz daha fazla yattım..sonra geldıler yarım saat doldu gıdebılırınız...bızde yavas yavas gıyınıp cıktık..otele varınca yemegımı yedım sonra dınlendım..ertesı gun kahvaltıya ındım otel ıcınde dolastım aksam yemeklerıne ındım..aksam 9 dan sonra odada uazandım...öle yataga baglanmak yatmak yok dedıler bana..ayrıca bende yatamazdım zaten..kısmet artık..23 nısanda sonuc belli olacak..

Bu arada herkez yatağa cakılı yatmıs ben okadar yatmadım valla,hemsire gerek yok dedi..benım bacaklarımı yuksek bır yerede kaldırmadılar ayrıca,lkenlenme felanda yok bende ozaman benım bebişler tutmadımı yami acaba :( ?

HERKEZE SEVGİLER

Son düzenleme:
Bende kıbrısa gıdıp gelenlerdenim..hoş ben gunler once gıdıp tedavım ve tatılım devam etti..transferden sonrada donmedım devam ettim kıbrısta :) zaten yabancısı olmadıgım ve yıllarımın gectıgı ada dır..:)
transferim zor olmadı 15 dk felan sürdü..8 yumurtadan 3 tanesinı verdi gerıye hıc kalmıyor donmus dedı sonra hemsıre hn öle böle bişiler dedı ..3 tanesi verıldı,2 tanesi donduruldu...dierlerine ne oldu bilmem :)5.gün transferi oldu benimkisi..yarım saat belki bıraz daha fazla yattım..sonra geldıler yarım saat doldu gıdebılırınız...bızde yavas yavas gıyınıp cıktık..otele varınca yemegımı yedım sonra dınlendım..ertesı gun kahvaltıya ındım otel ıcınde dolastım aksam yemeklerıne ındım..aksam 9 dan sonra odada uazandım...öle yataga baglanmak yatmak yok dedıler bana..ayrıca bende yatamazdım zaten..kısmet artık..23 nısanda sonuc belli olacak..

Bu arada herkez yatağa cakılı yatmıs ben okadar yatmadım valla,hemsire gerek yok dedi..benım bacaklarımı yuksek bır yerede kaldırmadılar ayrıca,lkenlenme felanda yok bende ozaman benım bebişler tutmadımı yami acaba :( ?

HERKEZE SEVGİLER

ahhhhhh canım hayırlı olsun trasverin 5, gün olması iyi inşallah bebişlerin tutunurlar keşke şu hamilelik aşısı denendende yaptırsaydın gerçi orda başladımı aman gerçi şimdiye kadar tutanların o aşıdanmı oldu kısmetten ötesi yokta işte insan ogluyuz herşeyi düşünüyor insan sen genede onlara bakma yat dinlen fazla dolanma biliyorsun bizim için önemli ve kıymetli bebekler onlar tutmuş tutmamış olan kısmına çok önemsemiyorlar daha iyi bidaha gelirler ikinci para gelir sen kendinin doktoru ol kabız olma yat otur evin içinde ufak ufak dolaş ananas kayısı kurusu elma kabak çekirdegi ye sulu gıdalı yemekler ye ve iş yapma 12 günün tadını çıkar ve pozitifi gör tatlım 3 tanenin ikisi tutsa ohh ne güzell öylede olur inşallah allah yardımcın olsun bu arada yumurta donesyonumu spermmi..

HERKEZE SEVGİLER

sevgili ördek hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin allahım. şimdiden tutmadımı demek olurmu hiç. aslında yatmak bacak kaldırmak vs şeylerin tutmasıyla alakası yok bunu tüm doktorlar diyor. ellerinden yüzlerce hasta geçiyor hepsinin istatistiği aynı olduğuna göre bu tarz şeylere takmamak lazım. tamamen psikolojik yatması ayak kaldırması hastanın kendini iyi hissetmesi açısından yaptıran yaptırıyor. illa lekelenme olacak diyede bişey yok bence. tekrar hayırlı olsun.

Kızlar slm ben yatanlardan degılım artı ertesı gun hemen dondum rutın ışlerıme deva ettım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın degerım 326.74

Kızlar slm ben yatanlardan degılım artı ertesı gun hemen dondum rutın ışlerıme deva ettım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın degerım 326.74

seldaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindimmm mesajını görünce heyecandan şifremi 3 kere yanlış girdim bloke oluyodum az daha:))))))))))
allaha şükürler olsun arkadaşım çok sevindim rabbim katlanarak artmasını sonuna kadar nasip etsin ay çok mutlu oldum yaaa:))))))
şuan halini çok merak ediyorum doğrusu :))))

Back