Yumurta üretmek için uygulanacak saraçoğlu kürü

semos427

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
1.472
236
688
İstanbul
Kullanılacak olan malzemeler,2 adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir.

YMURTA ÜRETMEK İÇİN KÜR ÖNEMLİ

Her ikisninin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine 2 adet taze ve gevrek olan iri havucu 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 20 dak.kısık ateşte kaynatınız.kaynadıktan 1-2 dak. sonra süzünüz.

Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 15 dak. kısık ateşte kaynatınız.
kaynattıktan 1-2 dak.sonra süzünüz.

2 ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirleri kaşıkla bastırarak içeriğindeki suyu da alınız.İncir-havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye dodurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız.

25 gün boyunca her gün sabah kahvalısından 15 dak.önce aç karnına 1 su bardağı içiniz.
25 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
25 gün tamamlandıktan sonra 1 hafta ara veriniz.1 hafta aradan sonra aynı kürü 25 gün olarak tekrarlayınız.

Not:Kuru inciri kaynatmadan önce,dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

HEKİM KONTROL VE ÖNERİLERİNİ İHMAL ETMEYİNİZ.

NOT:KÜRÜNÜZ BİTTİKTEN SONRA BİZİMLE TEKRAR İRTİBATA GEÇİNİZ.

NOT:HEKİMİZNİZİN ÖNERDİĞİ İLAÇLAR VAR İSE MUTLAKA KULLANINIZ.

UNUTMAYINIZ Kİ HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR.HER HASTALIĞIN SEYRİ İNSANDAN İNSANA DEĞİŞİR.TEŞHİSİ KOYACAK OLAN ANCAK HEKİMDİR.

Bayanlar ıÇın canım bu ben baŞladım bıle.25 gÜn sonra gıt folıkÜl baktr dedı saraÇoĞlu .
Hayırlısı ınŞ. YumoŞlar gelecek.

Her kadın uygulasa iyi mi olur yoksa yumurtlama sorunu olan kadınlara mı iyi geliyor?Ben kür yapmadım da kuru incirin kendisini yiyorum.inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz...

kızlar bende başlıyacağım yarın kuru incir kürüne..bugüm adetimin 4. günü..geçen sefe düzenli kullanmadım sadece 3,4 gün içtim...fakat o zaman dahi farklılık oldu bende yumoşlarım daha hızlı çalışmaya başladı...fark ettim faydasını...bu seferde tam olarak deneyeceğim...21 gün yani..

NEFES canım önce bende yiyordum sadcec diyordum ha kaynatılmış ha böyle...ama inanki yapılması gereken kaynatıp içmek....

rabbim inşallah hepimize yavrularını kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla sağlıkla..kimsenin emekleri boşa çıkmaz...inşallahhhhhhhhhh

Arkadasım peki adet olursak da devam edıcezmı bu kure ,yoksa adetlı ıken içmeyecegız heralde:uhm:kaydirigubbakcemile5

biz eşimin sorunundan dolayı tüp bebek yapıcaz.yani bende hiç bir sorun yok.yine de yapmalı mıyım sizce....

Canımbende esım problemlı ıdı tedavıye baslamıstım sora ogrendım vucudum ılaclara az cevap verdı ve yumurta sayım dusuk cıkmıştı.Kullan bence bıtkısel bır zararı olacagını tahmın etmıyorum.Hen havuc hafızayı guclendırıyor.Gözlerede faydalı incirde enerjı verır.Tavsıye ederım.Ama sen bılırsın.:a015:

teşekkür ederim canım.bugünden itibaren uygulayacağım inşallah tadı kötü değildir:))

canım bu kür yumurta üretmek için benim aylardır yumurtam yok bunu saraçoğluna söyledim oda bana bunu yap dedi.adetli veya adetsiz farketmiyor.ben hemen başladım sonuçta incirin çok faydasını göreceğime inanıorum.

zaten yumurtalıklarında ağrı olabilir dedi normaldir dedi.
benim 3 gün oldu.başlayalı 25 gün yapıcam inş. 25 günün sonunda güzel gelişmeler olur.burdan haberleri veririm hepinize.

Kullanılacak olan malzemeler,2 adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir.

YMURTA ÜRETMEK İÇİN KÜR ÖNEMLİ

Her ikisninin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine 2 adet taze ve gevrek olan iri havucu 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 20 dak.kısık ateşte kaynatınız.kaynadıktan 1-2 dak. sonra süzünüz.

Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 15 dak. kısık ateşte kaynatınız.
kaynattıktan 1-2 dak.sonra süzünüz.

2 ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirleri kaşıkla bastırarak içeriğindeki suyu da alınız.İncir-havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye dodurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız.

25 gün boyunca her gün sabah kahvalısından 15 dak.önce aç karnına 1 su bardağı içiniz.
25 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
25 gün tamamlandıktan sonra 1 hafta ara veriniz.1 hafta aradan sonra aynı kürü 25 gün olarak tekrarlayınız.

Not:Kuru inciri kaynatmadan önce,dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

HEKİM KONTROL VE ÖNERİLERİNİ İHMAL ETMEYİNİZ.

NOT:KÜRÜNÜZ BİTTİKTEN SONRA BİZİMLE TEKRAR İRTİBATA GEÇİNİZ.

NOT:HEKİMİZNİZİN ÖNERDİĞİ İLAÇLAR VAR İSE MUTLAKA KULLANINIZ.

UNUTMAYINIZ Kİ HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR.HER HASTALIĞIN SEYRİ İNSANDAN İNSANA DEĞİŞİR.TEŞHİSİ KOYACAK OLAN ANCAK HEKİMDİR.

canım bu kür yumurta üretmek için benim aylardır yumurtam yok bunu saraçoğluna söyledim oda bana bunu yap dedi.adetli veya adetsiz farketmiyor.ben hemen başladım sonuçta incirin çok faydasını göreceğime inanıorum.

zaten yumurtalıklarında ağrı olabilir dedi normaldir dedi.
benim 3 gün oldu.başlayalı 25 gün yapıcam inş. 25 günün sonunda güzel gelişmeler olur.burdan haberleri veririm hepinize.
İbrahim saraçoğlu doktora nasıl ulasabiliriz

Back
X